Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietotalo Infocenter Oy

Olemme kumppanisi digitaalisessa palvelukehittämisessä. Tehtävämme on luoda asiakkaillemme kilpailuetua verkkoon. Teemme sen yhdistämällä vahvan liiketoimintaymmärryksen ja luovan suunnittelun viimeisimmän teknologian mahdollisuuksiin.

Tietotalo Infocenter Oy - Yritysesittely

Olemme luova teknologiatalo. Palvelemme toimialojen huippuja mm. terveydenhuollon, matkailun, teollisuuden ja koulutuksen sektoreilla. Kehitämme vaativia verkko- ja mobiilipalveluja, älykkäitä integraatioita ja moninaisia taustaratkaisuja.

Teknologia on meille väline saavuttaa asiakkaittemme asettamat kehitys- ja liiketoimintatavoitteet.

Työmme keskiössä on ihminen. IT-projektit onnistuvat vain sitouttamalla organisaatio muutokseen ja kulkemalla muutosprosessin läpi yhdessä henkilöstön kanssa.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua:
- Palvelumuotoilu
- UX/UI-suunnittelu
- Sovelluskehitys
- Huolenpitopalvelut ja jatkuva kehittäminen
Työntekijöitä 28
Y-tunnus 1008465-8
Perustettu 1997
Www www.tietotalo.fi
Puh +358 (0) 40 5461110
E-mail tietotalo@tietotalo.fi
Toimipaikat Espoo, Rovaniemi

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
(9)
Webkehitys
(9)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(7)
Ohjelmistokehitys
(6)
Sisällönhallinta
(6)
Arkkitehtuuri
(5)
Graafinen suunnittelu
(5)
Ketterät menetelmät
(3)
Mobiilikehitys
(3)
Maksaminen
(1)
Paikkatieto GIS
(1)
Pilvipalvelut / SaaS
(1)
Verkkokaupparatkaisut
(1)
Käyttäjähallinta
(0)
Laadunvarmistus
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)

Toimialakokemus

IT
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Kiinteistöala
(0)

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
(4)
Android
(2)
Azure
(2)
Microsoft
(2)
Open source
(2)
iOS
(2)
Amazon Web Services
(1)
Episerver
(1)
React Native
(1)
WordPress
(1)
C#
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Node.js
(0)
React
(0)
Sharepoint
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(8)
Konsultointi
(2)
Koulutus
(1)
Valmisohjelmisto
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

konseptointi
ux
digitaalinen markkinointi
Digitaalinen strategia
integraatioarkkitehtuuri
DevOps
pilvi-infrastruktuuri
Enterprise Resource Planning
Orchard
Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft kumppani

Tietotalo Infocenter - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiElämys Group ja Tietotalo rakentavat yhdessä tulevaisuuden matkailua

"Kun koko liiketoimintamalli perustuu teknologiaratkaisuille, on oikean IT-kumppanin valinta elintärkeää. Ratkaisuissamme yhdistetään valtava määrä alustoja, palveluntuottajia, konsolidaattoreita ja datalähteitä. Keskeisiä integraatioita sekä inventaario- ja jakelutiepartnereita on kymmeniä, joista suurimpina mainittakoon muun muassa Amadeus, Bókun, Nezasa, Expedia ja.."

-- Jari Auranen, jari.auranen@elamysgroup.com

Näytä referenssi

ReferenssiSuomenlinnan digiopas on uudenlainen kohdeopas, mikä palvelee kävijävirtoja intuitiivisesti ja kontekstuaalisesti

"Hoitokunnan puolesta en voi sanoa muuta kuin että projekti sujui alusta loppuun ammattitaitoisissa merkeissä. Tästä on innostavaa lähteä suunnittelemaan teknistä toteutusta!"

-- Petteri Takkula

Näytä referenssi

ReferenssiSedu.fissä opiskelijatarinat vetovoimatekijöinä

"- Projektikokonaisuus pysyi todella hyvin hallussa ja siinä iso apu oli viikoittaiset palaverit projektiryhmän kanssa. Ketterät menetelmät ja aktiivisuus toivat lisäarvoa lopputulokseen, joka on saanut kiitosta niin hakijoiltamme kuin sivustoa päivittäviltä, toteaa Sedun uudistusprojektia koordinoinut Sedun viestintäsuunnittelija Krista Laurila."

-- Krista Laurila, viestintäsuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiOma Terveys -mobiilisovellus tuo omat terveystiedot käden ulottuville

"Asiakas voi ajasta ja paikasta riippumatta seurata omaan terveydentilaansa liittyviä tietoja. Palvelussa näkyvät mm. lääkemääräykset, diagnoosit, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, tulevat ja menneet vastaanottoajat ja asiakasta hoitaneet asiantuntijat, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot. " "

-- Juha Tuominen, johtava ylilääkäri, Terveystalo

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Tietotalo Infocenter - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Sharpspring on monipuolinen ja kustannuksiltaan huokea markkinoinnin ja myynnin alusta, jonka avulla kohdennat markkinointiviestisi tehokkaasti, opit kohderyhmiesi käyttäytymisestä ja automatisoit markkinoinnin ja myynnin rutiinitehtävät vapauttaen aikaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Oikea tieto johtaa oikeisiin päätöksiin – ja oikeat päätökset tuottavat yrityksellesi kilpaiuluetua. Tietotalo kumppaninasi voit kehittää yrityksellesi tiedolla johtamisen kulttuurin ja tuoda liiketoiminnan analytiikan osaksi arkipäivää. Jokainen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Tietotalo on Sharpspring-kumppani ja lisensoimme alustaa Suomessa. Sharpspring on monipuolinen ja kustannuksiltaan huokea markkinoinnin ja myynnin alusta, jonka avulla kohdennat markkinointiviestisi tehokkaasti, opit kohderyhmiesi käyttäytymisestä ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

IT-projekti vaatii onnistuakseen muutokseen sitoutuneen asiakasorganisaation, tiiviisti kommunikoivan ja yhteen pelaavan kehittäjätiimin sekä raudan lujaa menetelmäosaamista. Tietotalon projektipäälliköt ovat tottuneet ohjaamaan laajoja ja usein..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Me integroimme ERP-järjestelmäsi muihin tuotannon, markkinoinnin ja myynnin järjestelmiin tuoden liiketoiminnallesi tehokkuutta ja kilpailuetua, mitä et voi ohittaa. Tietotalon vahva integraatio-osaaminen takaa, että sivustosi on osa tuottavaa koneistoa, ei..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Meiltä saat kovan luokan suunnittelijan tai koko moniammatillisen design tiimin tukemaan digitaalisten palveluittesi tuotekehitystä. Design-tiimimme tuo järjestyksen kaaokseen ja selkeyden monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Asiantuntijamme suunnittelevat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Design-tiimimme tuo järjestyksen kaaokseen ja selkeyden monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Asiantuntijamme suunnittelevat liiketoiminnan tavoitteet saavuttavia, mieleenpainuvia ja käyttäjäystävällisiä palveluja. Graafinen suunnittelu luo palvelulle..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Älykkäät integraatiot ovat digitalisaation ytimessä. Integraatioratkaisuillamme tehostat yrityksesi toimintaa automatisoimalla tuotannon prosessit ja mahdollistamalla organisaatiosi datan älykkään käytön ja sen rikastamisen. Tietotalon vahva..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Design-tiimimme tuo järjestyksen kaaokseen ja selkeyden monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Asiantuntijamme suunnittelevat liiketoiminnan tavoitteet saavuttavia, mieleenpainuvia ja käyttäjäystävällisiä palveluja. Tiimimme toimivat Scrum-mallia mukailevin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttäjähallinta

Suunnittelemme ja konsultoimme Microsoft Active Directory on premises ja Azure AD -käyttäjähallinnan käyttöönotossa, integraatioissa, migraatioissa ja konfiguroinnissa. Toteutamme myös autorisoinnin ja autentikoinnin palvelut sekä luottamusverkoston vahvan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Design-tiimimme suunnittelee ja toteuttaa mieleenpainuvia, käyttäjätestein toimiviksi todettuja käyttöliittymiä verkkopalveluihin ja mobiilisovelluksiin. Tiimimme on moniammatillinen koostuen palvelumuotoilijoista, käyttökokemuksen ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Testaajamme pitävät huolen, että kehitettävät palvelut on toteutettu parhaiden käytänteiden mukaan ja toimivat suunnitellusti. Toteutamme yksikkö- ja automaatiotestausta sekä regressiotestausta osana jatkuvia palveluitamme. Testaus on osa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Kehitämme laadukkaita ja liiketoimintaa palvelevia mobiilisovelluksia uusimmilla Microsoftin teknologioilla. Asiantuntijoillamme on laaja-alainen osaaminen vaativien asiointipalveluiden, integraatioiden ja verkkokauppojen kehittämisessä. Kehitämme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Tietotalolla on vuosien kokemus vaativien digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Palvelumme kattavat ohjelmistokehityksen kaikki vaiheet suunnittelusta jatkuvaan kehittämiseen. Toimimme erityisesti terveydenhuollon organisaatioiden, kuntien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Hallitsemme karttapohjiin, reititykseen ja eri sijaintitietoihin perustuvat digiratkaisut – niiden käyttäjälähtöisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen. Asiantuntijoillamme on laaja kokemuspohja paikkatietoja hyödyntävien palvelluiden suunnittelusta ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Sujuva tiedonhallinta, tiedon yhdistely ja jakelu eri kanaviin on sisältörikkaiden palvelujen onnistumisen avain. Sisällönhallintajärjestelmän (CMS tai Content Management System) tulee olla ylläpitäjälle helppokäyttöinen, mutta mahdollistaa myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Kun ydinliiketoiminta tapahtuu kokonaisuudessaan verkossa, it-toimittajan rooli on keskeinen. Tarjoa asiakkaillesi elämyksiä, jotka alkavat jo kotisohvalta, ideoita, joita ei voi ohittaa, ja ostopolku, joka tuottaa tulosta. Digikanavat ovat nykyään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Julkishallinto

Olemme 25 kunnan ja kaupungin sekä usean julkishallinnon organisaation kun TUKES, GTK ja Suomenlinnan hoitokunta kumppani verkossa. Ehdoton vahvuutemme on syvällinen ymmärrys kuntien ja kaupunkien verkkoviestinnän tarpeista, tehokkaan palveluohjauksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tietotalo on terveydenhuoltoalan asiointipalveluiden johtava asiantuntija. Asiantuntijamme auttavat muun muassa ajanvarausjärjestelmien, etävastaanottojen ja erilaisten mobiilisovellusten rakentamisessa. Asiantuntojoillamme on laaja kokemus terveydenhuollon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Ovathan digitaaliset palvelusi yhtä kovassa iskussa kuin tuotantolinjasikin? Vahva integraatio-osaamisemme toiminnanohjaus-, asiakas- ja raportoinnin järjestelmiin takaa, että verkkopalvelusi on osa tuottavaa koneistoa, ei ainoastaan kaunista pintaa. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietotalo Infocenter - Referenssit

Tietotalo Infocenter - Bloggaukset

Tietotalo Infocenter - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Tietotalo Infocenter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku