Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehityksen kumppani

post_image

TarjontaTietotalolla on vuosien kokemus vaativien digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Palvelumme kattavat ohjelmistokehityksen kaikki vaiheet suunnittelusta jatkuvaan kehittämiseen. Toimimme erityisesti terveydenhuollon organisaatioiden, kuntien ja kaupunkien, matkailuyritysten ja pk-teollisuuden kumppanina verkossa.

Kehitämme laadukkaita ja liiketoimintaa palvelevia mobiili- ja verkkopalveluita uusimmilla Microsoftin teknologioilla. Kehittäjillämme on laaja-alainen osaaminen vaativien integraatioiden, asiointipalveluiden, ajanvarausten ja verkkokauppojen kehittämisessä.

  • Tekninen suunnittelu: Toimiva arkkitehtuurisuunnitelma on sovelluskehityksen selkäranka. Arvioimme eri toteutusvaihtoehdot suhteessa nykyjärjestelmien reunaehtoihin ja uusien teknologioiden mahdollisuuksiin.
  • Verkkopalvelut: Asiakaslähtöisten palveluiden toteuttaminen vaatii syvää teknologista osaamista ja ymmärrystä asiakaskokemuksesta. Toteutamme verkkosivustot, verkkokaupat ja muut asiointipalvelut ketterillä menetelmillä ja sopivilla alustoilla.
  • Integraatiot: Älykkäät integraatiot ovat digitalisaation ytimessä. Integraatioratkaisuillamme tehostat yrityksesi toimintaa automatisoimalla tuotannon prosessit ja mahdollistamalla organisaatiosi datan älykkään käytön ja sen rikastamisen.
  • Mobiilisovellukset: Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin korkeatasoisia mobiili- ja web app-sovelluksia. Mobiiliratkaisuissamme yhdistyvät helppokäyttöisyys, älykkäät integraatiot ja sujuva ylläpito.
Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietotalo Infocenter Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tietotalo Infocenter Oy:n tarjontaa

Tietotalo Infocenter Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tietotalo Infocenter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia