Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnitteluapua digitaaliseen palvelukehitykseen

post_image

TarjontaMeiltä saat kovan luokan suunnittelijan tai koko moniammatillisen design tiimin tukemaan digitaalisten palveluittesi tuotekehitystä.

Design-tiimimme tuo järjestyksen kaaokseen ja selkeyden monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Asiantuntijamme suunnittelevat liiketoiminnan tavoitteet saavuttavia, mieleenpainuvia ja käyttäjäystävällisiä palveluja.

Palvelumuotoilijamme toimivat organisaatiosi asiantuntijoina ja voimavarana digitalisoituvassa liiketoiminnassa. Tuemme organisaatiotasi hyödyntämään uudet liiketoimintamahdollisuudet verkossa.

Tietotalon vahvuus IT-talona on siinä, että suunnittelijoittemme tukena on vahva tekninen tiimi. Suunnittelemme ratkaisuja, jotka ratkaisevat liiketoiminnan haasteet ja joille löytyy teknisesti fiksuimmat, kustannustehokkaat ja aikaa kestävät toteutustavat.

Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietotalo Infocenter Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tietotalo Infocenter Oy:n tarjontaa

Tietotalo Infocenter Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tietotalo Infocenter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia