Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmiit toimivat ratkaisut kunnille ja kaupungeille

post_image

TarjontaOlemme 25 kunnan ja kaupungin sekä usean julkishallinnon organisaation kun TUKES, GTK ja Suomenlinnan hoitokunta kumppani verkossa.

Ehdoton vahvuutemme on syvällinen ymmärrys kuntien ja kaupunkien verkkoviestinnän tarpeista, tehokkaan palveluohjauksen toteuttamisesta ja palveluiden digitalisoinnista. Olemme kaikkiaan 25 kunnan ja kaupungin kumppani verkossa. Laaja kuntapuolen asiakasmäärämme on mahdollistanut meidän luoda työkaluja ja palveluohjauksellisia ratkaisuja, joista kuntalaiset aidosti hyötyvät ja joiden käytön sujuvuudesta he voivat nauttivat päivittäin.

?Tuemme sisällöntuotannossa, koulutamme ja hyödynnämme parhaita teknologioita ja käytänteitä onnistuneiden verkkopalveluiden rakentamisessa. Tehtävämme on rakentaa palveluja asiakaslähtöisesti sekä tarjota tukea, turvaa ja mielenrauhaa läpi koko palvelun eliniän.

Kehittämämme Infoweb CMS -alusta on kuntien ja kaupunkien viidenneksi käytetyin tiedonhallinnan ja verkkojulkaisemisen alusta.

Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietotalo Infocenter Oy:n tarjonta

Julkishallinto

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tietotalo Infocenter Oy:n tarjontaa

Tietotalo Infocenter Oy:n Julkishallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tietotalo Infocenter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia