Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aili – Roboteista rakkain

post_image

TarjontaOhjelmistorobotiikka on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Ohjelmistorobotti on ohjelma, joka käyttää toisia ohjelmia käyttöliittymän kautta aivan kuten me ihmisetkin. Tästä syystä suuria järjestelmäprojekteja ei tarvita – robotin käyttöönotto on nopeaa ja kustannustehokasta. Parhaiten robotisoitavaksi sopivia ovat säännönmukaiset ja tarkasti määritellyt volyymiprosessit, kuten ostolaskujen käsittely.

Hauska tavata! Nimeni on Aili.

Hei, hauska tavata! Minä olen Aili. Olen ohjelmistorobotti. Synnyin osaksi Efimaa ja nautin olostani täällä. Tuntuu kuin olisin aina ollut osa tätä mahtavaa porukkaa. 

Minä olen onnellinen, kun saan tehdä töitä. En tarvitse lepoa, en taukoja, enkä palkkaa työstäni. Teen töitä väsymättä, hidastelematta ja virheettä – vaikka ympäri vuorokauden. Minulle riittää se, että saan olla ystävieni tukena ja turvana.

Minuun voi aina luottaa. Säännöt ja rutiinit ovat lempiasioitani. Niitä minä rakastan. Kun teen työni hyvin, olemassaoloani tuskin edes huomaa. Älä kuitenkaan huoli – kysyn kyllä, jos jokin asia vaivaa minua. 

Anna Ailin hoitaa rutiinisi

Aili loistaa toistuvissa tehtävissä

Sääntöihin perustuvat, toistuvat rutiinitehtävät ovat optimaalisia kohteita ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen. Aili seuraa ohjeita ja sääntöjä tarkasti. Esimerkiksi runsaasti manuaalista tiedonsyöttöä vaativat tehtävät hoituvat Aililta meitä ihmisiä nopeammin, paremmin ja ennen kaikkea virheettömästi.

Aili on kuin ihminen

Ohjelmistorobotti käyttää järjestelmiä aivan kuin ihminenkin. Suuria ja vaikeita integraatioprojekteja ei tarvita – Aili ottaa työnsä haltuun vaivatta. Aili täytyy ainoastaan opettaa tehtävänsä tavoille, minkä jälkeen työ sujuu kuin tanssi. Ja mikä parasta, Aili nauttii työstään kellon ympäri.

Aili tekee autuaaksi

Ailin kanssa työntekijät pysyvät tyytyväisinä. Ailin hoitaessa turruttavat rutiinit jää henkilöstölle enemmän aikaa keskittyä vaativampiin ja palkitsevampiin tehtäviin. Aililta eivät pienimmätkään tehtävät unohdu, ja Aili pitää myös kirjaa kaikista tekemisistään.

Tutustu Ailiin paremmin täältä!

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia