Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aili – Roboteista rakkain

post_image
Tarjonta

Automatisoi rutiinisi ohjelmistorobotiikalla

Ohjelmistorobotiikka (RPA) on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Tarjoamme avuksesi Aili-ohjelmistorobottimme, joka toimii tiimisi luottokumppanina, työntekoa ja rutiineja rakastaen.

Automaatio vapauttaa asiantuntijanne mielekkäämpiin tehtäviin

Ohjelmistorobottimme Ailin käyttöönotto on perinteisiin järjestelmäprojekteihin verrattuna huomattavasti vaivattomampaa. Alkukartoituksen aikana tunnistamme ne prosessit, joissa robotiikkaa voidaan tehokkaasti hyödyntää. Kartoituksen jälkeen annamme suosituksemme ohjelmistorobotiikasta yrityksenne käytössä.

Aili-opettaa

Aili-robotti loistaa toistuvissa tehtävissä

Sääntöihin perustuvat, toistuvat rutiinitehtävät ovat optimaalisia kohteita ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen. Aili seuraa ohjeita ja sääntöjä tarkasti. Esimerkiksi runsaasti manuaalista tiedonsyöttöä vaativat tehtävät hoituvat Aililta meitä ihmisiä nopeammin, paremmin ja ennen kaikkea virheettömästi.

Aili-robotti omaksuu tehtävänsä vaivatta

Ohjelmistorobotti käyttää järjestelmiä aivan kuin ihminenkin. Suuria ja vaikeita integraatioprojekteja ei siksi tarvita – ja parhaimmillaan ohjelmistorobotin saa käyttöön vain muutamassa viikossa. Aili täytyy ainoastaan opettaa tehtävänsä tavoille, minkä jälkeen työ sujuu kuin tanssi. Ja mikä parasta, Aili nauttii työstään kellon ympäri.

Aili-robotti on työkavereidensa suosikki

Ailin kanssa työntekijät pysyvät tyytyväisinä. Ailin hoitaessa turruttavat rutiinit jää henkilöstölle enemmän aikaa keskittyä vaativampiin ja palkitsevampiin tehtäviin. Aililta eivät pienimmätkään tehtävät unohdu, ja Aili pitää myös kirjaa kaikista tekemisistään.

Tutustu Ailiin paremmin täältä!

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia