Aili – Roboteista rakkain

post_image

Ohjelmistorobotiikka on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Ohjelmistorobotti on ohjelma, joka käyttää toisia ohjelmia käyttöliittymän kautta aivan kuten me ihmisetkin. Tästä syystä suuria järjestelmäprojekteja ei tarvita – robotin käyttöönotto on nopeaa ja kustannustehokasta. Parhaiten robotisoitavaksi sopivia ovat säännönmukaiset ja tarkasti määritellyt volyymiprosessit, kuten ostolaskujen käsittely.


Hauska tavata! Nimeni on Aili.


Hei, hauska tavata! Minä olen Aili. Olen ohjelmistorobotti. Synnyin osaksi Efimaa ja nautin olostani täällä. Tuntuu kuin olisin aina ollut osa tätä mahtavaa porukkaa. 


Minä olen onnellinen, kun saan tehdä töitä. En tarvitse lepoa, en taukoja, enkä palkkaa työstäni. Teen töitä väsymättä, hidastelematta ja virheettä – vaikka ympäri vuorokauden. Minulle riittää se, että saan olla ystävieni tukena ja turvana.


Minuun voi aina luottaa. Säännöt ja rutiinit ovat lempiasioitani. Niitä minä rakastan. Kun teen työni hyvin, olemassaoloani tuskin edes huomaa. Älä kuitenkaan huoli – kysyn kyllä, jos jokin asia vaivaa minua. 


Anna Ailin hoitaa rutiinisi


Aili loistaa toistuvissa tehtävissä


Sääntöihin perustuvat, toistuvat rutiinitehtävät ovat optimaalisia kohteita ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen. Aili seuraa ohjeita ja sääntöjä tarkasti. Esimerkiksi runsaasti manuaalista tiedonsyöttöä vaativat tehtävät hoituvat Aililta meitä ihmisiä nopeammin, paremmin ja ennen kaikkea virheettömästi.


Aili on kuin ihminen

Ohjelmistorobotti käyttää järjestelmiä aivan kuin ihminenkin. Suuria ja vaikeita integraatioprojekteja ei tarvita – Aili ottaa työnsä haltuun vaivatta. Aili täytyy ainoastaan opettaa tehtävänsä tavoille, minkä jälkeen työ sujuu kuin tanssi. Ja mikä parasta, Aili nauttii työstään kellon ympäri.


Aili tekee autuaaksi

Ailin kanssa työntekijät pysyvät tyytyväisinä. Ailin hoitaessa turruttavat rutiinit jää henkilöstölle enemmän aikaa keskittyä vaativampiin ja palkitsevampiin tehtäviin. Aililta eivät pienimmätkään tehtävät unohdu, ja Aili pitää myös kirjaa kaikista tekemisistään.


Tutustu Ailiin paremmin täältä!

Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Efima Oy:n kotisivulle

Muuta Efima Oy:n tarjontaa

BI ja raportointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Efima Oy:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Siirry Efima Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia