Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtaminen

Tarjonta

Data ja analytiikka – valjasta yrityksesi tieto aidosti käyttöösi

Yritysten toiminta tuottaa jatkuvasti valtavan määrän dataa, joka voidaan parhaimmillaan muuttaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa ohjaavaksi tiedoksi. Olemme tukenasi yrityksesi dataan liittyvissä tarpeissa – olipa kyse sovellustesi liittämisestä yhteen integraatioiden avulla, tiedon varastoinnista, hallinnasta ja muokkaamisesta tietoalustalla taikka tiedon hyödyntämisestä päätöksenteon tukena modernin raportoinnin ja ennustamisen kautta.

Ota yrityksesi datasta kaikki irti

Autamme sinua hallitsemaan yrityksesi elintärkeää dataa, pitämään sen sulavasti liikkeessä ja muuttamaan sen liiketoimintaasi aidosti tukevaksi tiedoksi.

Pidä data liikkeessä integraatioilla

Integraatiot pitävät huolen siitä, että data liikkuu yrityksesi eri tietojärjestelmien ja sovellusten välillä saumattomasti ja on aina hyödynnettävissä siellä, missä sitä tarvitaan. Integraatioiden avulla vältetään myös tilanteet, joissa tietoa tarvitsisi siirrellä ja syöttää eri järjestelmiin käsin, jolloin tiedon laatu ei kärsi esimerkiksi inhimillisistä näppäilyvirheistä.

Hallitse dataa tietoalustan avulla

Modernit tietoalustat eli data platformit auttavat sinua keräämään, varastoimaan, hallitsemaan, käsittelemään, analysoimaan ja jakamaan tietoa yhdessä keskitetyssä paikassa. Siinä missä integraatioilla rakennetaan tiedonkulku tyypillisesti kahden järjestelmän välille, voidaan tietoalustalla käsitellä useiden eri järjestelmien tuottamaa tietoa samanaikaisesti ja jakaa se sitten esimerkiksi raportointiratkaisun tai tekoälyn hyödynnettäväksi.

Johda liiketoimintaasi tiedolla

Lopulta kaiken tiedon tulisi tukea päivittäistä päätöksentekoa ja liiketoimintasi tavoitteita. Tässä avuksi tulevat modernit raportoinnin ja ennustamisen ratkaisut, eli BI-ratkaisut, joiden avulla tieto muutetaan visuaaliseen ja helposti ymmärrettävään muotoon. Kun analytiikan taustalla oleva tietomalli on rakennettu huolella, saadaan BI-ratkaisun avulla tieto aidosti jokaisen sitä tarvitsevan käyttöön.

Oikeat välineet tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden johtavat työkalut ja teknologiat yrityksesi tiedon keräämiseen, varastointiin, hallintaan ja hyödyntämiseen.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI on helppokäyttöinen ja kattava työkalu moderniin raportointiin ja ennustamiseen. Sen avulla muutat datan tiedoksi ja tiedon toiminnaksi.

Azure Data Platform

Azure Data Platformin työkaluilla hallitset ja tuo datasi yhteen sekä muutat sen aidosti liiketoimintaasi ja päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi.

Integraatiot

Integraatioiden avulla varmistat, että liiketoimintasi tärkeä tieto liikkuu sulavasti yrityksesi käyttämien sovellusten välillä.

Efima Integration Layer

Kehittämämme integraatioalusta tuo pilvi- ja paikallissovelluksesi yhteen ja skaalautuu rajattomasti yrityksesi kasvun ja muuttuvien tarpeiden mukana.

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiCase Versowood: Tulevaisuuden talousohjausta Dynamics 365 -järjestelmällä

"Efiman tyytyväiset asiakkaat ja ammattitaito vakuuttivat meidät, että valitsimme oikean kumppanin." Esa Yli-Maunula, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Pilvipalvelut / SaaS, +12 muutaMicrosoft, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Digisydän, Efima Finance, Efima Layer

Premium

ReferenssiCase Cabonline: ”Taivas on rajana sille, mitä kaikkea ymmärrystä voimme datasta saada.”

Reaaliaikainen raportointi Power BI:llä Taksialan kilpailu vapautui Suomessa 1.7.2018. Tähän markkinan murrokseen iskee Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Tietohallinto, Analytiikka, +11 muutaBig Data, Pilvipalvelut / SaaS, Azure, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Power BI, Data warehouse

Premium

BloggausTIEDOTE: Efima Microsoftin Vuoden Power Platform -kumppaniksi

Microsoft palkitsee vuosittain paikallisia kumppaneitaan menestyksekkäästä työstä Partner of the Year Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Hankinta, +12 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Microsoft Power Apps, Microsoft Power Platform, Microsoft Power Automate, Microsoft PowerBI

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia