Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtaminen

TarjontaPäätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Prosessien ja järjestelmien toimivuus näkyy viime kädessä siinä, miten tuotettua tietoa pystytään hyödyntämään yrityksen päätöksenteossa ja raportoinnissa. Hyvä raportointi ja BI onnistuvat kaivamaan tarvittavat asiat käyttöön nopeasti ja esittämään ne selkeästi.

Adaptive Planning – helppoa ja tehokasta budjetointia ja ennustamista

Adaptive Planning on nykyaikainen budjetoinnin ja ennustamisen ratkaisu. Sen avulla yrityksesi siirtyy läpinäkyviin ja tehokkaisiin suunnitteluprosesseihin ilman perinteisten räätälöityjen järjestelmien kustannuksia ja IT-vaatimuksia. Päivittäminen virheherkistä Excel-pohjaisista prosesseista Adaptive Planningiin on helppoa, ja palvelun käyttöön pääsee kiinni nopeasti.

Qlik Sense – oikea tieto helposti saatavilla

Qlik Sense on ketterä ja helppokäyttöinen ratkaisu visuaaliseen raportointiin ja analysointiin. Sen avulla voidaan yhdistää automaattisesti tiedot useasta lähteestä yhdeksi helppokäyttöiseksi näkymäksi. Käyttäjä pääsee porautumaan tietoihin aina rivitasolle asti. Raportoinnin luomiseen ei tarvita erillistä tietovarastoa, ja siksi tulokset voidaan nähdä muutamassa viikossa tai jopa päivissä.

Power BI

Power BI on erittäin helppokäyttöinen ja kattava työkalu, joka täyttää kaikki modernin raportoinnin vaatimukset. Power BI mahdollistaa visuaalisesti näyttävien, interaktiivisten raporttien luomisen helposti yhdistelemällä dataa useista eri lähteistä. Liiketoiminnan tärkeät luvut ovat reaaliaikasesti kaikkien niitä tarvitsevien saatavilla. Ohjelman itsepalvelumaisuus antaa avaimet tiedon hyödyntämiseen aivan jokaisen käteen. 

Pinterest
Efima Oy logo

Efima Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Efima Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oy:n tarjontaa

Efima Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia