Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatiot

Tarjonta

Tuo tietosi yhteen moderneilla integraatioilla

Päätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla laadukasta, yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Kaikki yrityksesi käyttämät tietojärjestelmät eivät kuitenkaan aina ole saumattomasti yhteydessä toisiinsa, vaan tietoa joudutaan siirtämään järjestelmästä toiseen manuaalisesti. Tällöin syntyy myös riski datan laadun heikkenemiselle ja inhimillisille virheille. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla – ota yritykseksi tieto haltuusi moderneilla ja pilvipohjaisilla integraatioilla.

Löydät meiltä johtavat pilviratkaisut yrityksesi tietojen hallintaan

Olemme kehittävä kumppanisi, kun yrityksesi liiketoiminta vaatii oikea-aikaista, luotettavaa ja helposti hallittavissa olevaa tietoa.

Efima Integration Layer

Kehittämämme integraatioalusta tuo pilvi- ja paikallissovelluksesi yhteen ja skaalautuu rajattomasti yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukana.

Azure Data Platform

Azure Data Platformin työkaluilla hallitset ja tuo datasi yhteen sekä muutat sen aidosti liiketoimintaasi ja päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi.

Microsoft Power Platform

Power Platform -alustan teknologiat, kuten Power Apps, Power Automate sekä Power BI, mahdollistavat liiketoimintasovellusten ja nykyisiä prosesseja tehostavien automaatioiden kehittämisen.

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia