Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP – Yrityksesi sykkivä sydän

Tarjonta

Toiminnanohjauksen pilvirintamassa

Nykyisin toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ja yrityksen muuttuvien tarpeiden mukana skaalautuva kokonaisuus. Me Efimalla autamme yritystäsi löytämään juuri teille sopivan ja tarkoituksenmukaisen ERP-ratkaisun, joka kasvaa ja kehittyy liiketoimintanne mukana.

Olemme tukenasi ERP-hankintasi kaikissa vaiheissa

Ennen järjestelmän valintaa

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP on monille yrityksille yksi tärkeimmistä ydinjärjestelmistä. Siksi oikean teknologian valinta ja ratkaisun huolellinen suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää. Efiman ammattilaiset ovat tukenasi jo ennen järjestelmän käyttöönottoa, jotta voit luottaa tehneesi oikean valinnan.

ERP-ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Löydät meiltä modernit, pilvipohjaiset teknologia-alustat, joiden pohjalta rakennamme tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun yrityksesi toiminnanohjaukseen. Huolehdimme ratkaisun hallitusta käyttöönotosta ja varmistamme, että uudesta järjestelmästä otetaan kaikki hyödyt irti. 

Pitkäaikainen ERP-kumppanisi

Pilvipohjaiset ratkaisut kehittyvät ja päivittyvät jatkuvasti. Olemme kehittävä kumppanisi myös järjestelmän käyttöönoton jälkeen – tuemme omaa henkilöstöäsi päivitysten kanssa sekä tuomme asiantuntijoidemme ja muiden asiakkaidemme kautta kerätyn ymmärryksen käyttöösi.

Löydät meiltä modernit, pilvipohjaiset teknologia-alustat

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina tarkoituksenmukainen ratkaisu juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiin. Toiminnanohjauksen osalta valikoimistamme löytyvät pilvipohjaiset Microsoft Dynamics 365 ja Unit4 ERP.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 on suurten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan pilvipohjainen kokonaisratkaisu. Järjestelmä kokoaa yhteen yrityksen tärkeimmät tieto- ja tavaravirrat sekä automatisoi liiketoiminnan ydinprosessit.

Unit4 ERP

Unit4 ERP on erityisesti projekti- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausratkaisu. Moderni, intuitiivinen käyttöliittymä ja joustava arkkitehtuuri yhdistyvät ERP-ratkaisuksi, joka sopeutuu vaivatta yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Lue lisää Efiman toiminnanohjausratkaisuista.

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiCase Martela: Luottamus ERP-kumppaniin rakentui tehtaan lattialla

”Asiakkaan ongelmat otetaan vakavasti, eivätkä ne jää leijumaan. Voimme molemmin puolin luottaa siihen, että sovitut asiat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Supply chain management SCM, Taloushallinto, +10 muutaToiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Dynamics 365

Premium

ReferenssiCase Sarastia: Moderni, pilvipohjainen Dynamics 365 kuntien digitalisaation mahdollistajana

Haluamme kumppaneiltamme, että meitä haastetaan ja haetaan niitä meille sopivia lähtöjä. Joni Talvitie, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Myynti, Supply chain management SCM, +15 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Digisydän, Efima Finance, Microsoft Power Platform, Efima Layer

Premium

LinkkiTIEDOTE: Tehokkuutta ja laatua hankintaprosessiin: IKH automatisoi uusien tuotteiden perustamisen Efiman ohjelmistorobotiikkapalvelun avulla

IKH, teknisen alan tuotteiden maahantuonnin ja kaupan vahva toimija, on valinnut Efiman ohjelmistorobotiikan kumppanikseen. ..

Tagit: Hankinta, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistorobotiikka, +5 muutaTekoäly (AI) ja koneoppiminen, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiCase Inlook: Taskussa kulkeva ERP tehostaa sisärakentamisen mestarien arkea sekä kentällä että konttorilla

Kyllä tässä varmasti tärkein onnistuminen on se, että on syntynyt aito kumppanuussuhde. Saavumme suomalaisten Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, +14 muutaSupply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Arkkitehtuuri, Mobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Apps, Microsoft Power Platform

Premium

ReferenssiCase Senaatti: Oman ajan ja fokuksen panostus ERP-projektiin kannatti

Kiinteistöjen vuokraajasta palveluorganisaatioksi Senaatti-kiinteistöt on perinteikäs julkisten tilojen hallinnoija, jonka Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Toiminnanohjaus ERP, Microsoft, +6 muutaKiinteistöala, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Premium

BloggausUnboxataan Dynamics 365 -versiopäivitys! – Versio 10.0.39

  Microsoftin pilvi-ERP, Dynamics 365, päivittyy neljä kertaa vuodessa ja tarjoaa jokaisessa versiopäivityksessä uusia Lue lisää..

Tagit: Hankinta, Logistiikka, Myynti, +13 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Unboxataanerppi, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics 365 Commerce, Microsoft Dynamics 365 Finance, Microsoft Dynamics 365 Project Operations, Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia