Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterät liiketoimintasovellukset

Tarjonta

Täsmäratkaisuja liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin

Kun etsit ratkaisua yrityksesi yksilölliseen liiketoiminnan tarpeeseen taikka ongelmaan, asiantuntevat liiketoimintaosaajamme ovat apunasi. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä täsmäratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan ja ihmisten arjen työskentelyn tehostamiseksi. Oli tarpeesi mikä tahansa, voimme mitä luultavimmin ratkaista sen – samalla aikaasi, budjettiasi ja resurssejasi säästäen.

Anna meidän auttaa prosessiesi pullonkauloissa Power Platform -ratkaisujen avulla

Kehitetään yhdessä yrityksesi yksillöllisiin tarpeisiin sopiva täsmäratkaisu. Saat käyttöösi Suomen vankimman liiketoimintaprosessien ja tietojärjestelmien ymmärryksen. Jotta voimme tarjota todellisia ratkaisuja yrityksellesi tarkoituksenmukaisella tavalla.

Paranna tuottavuutta

Low-code-ratkaisujen hyödyt ovat yhtä moninaiset kuin niiden käyttökohteetkin. Prosessien haasteina ovat usein esimerkiksi manuaaliset työvaiheet, liiketoimintakriittiset mutta virhealttiit Excel-tiedostot, työllistävä tiedonkeruu tai turhan monimutkainen tiedonjako.

Oli haasteesi mikä tahansa, tarpeisiisi suunnitellun low-code-ratkaisun tarkoitus on parantaa tuottavuuttasi – oli se sitten nopeuden, datan laadun parantamisen tai parantuneen käyttäjäkokemuksen avulla.

Näe hyödyt nopeasti

Markkinoilla ei aina ole yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaa ratkaisua. Mutta low-code-sovellukset ovat kustannustehokas tapa toteuttaa juuri siihen tiettyyn ongelmakohtaan sopiva täsmäratkaisu. 

Low-code-ratkaisun kehittäminen on huomattavasti tavallista ohjelmistokehitystä ketterämpää. Niinpä hyödyt konkretisoituvat jo pian ratkaisun käyttöönoton jälkeen ja ratkaisu maksaa itsensä takaisin ennätysajassa.

Apunasi kokenut kumppani

Efiman Power Platform -tiimi on Suomen laajin erityisesti ERP-järjestelmien ja liiketoimintaprosessien ymmärrykseen nojaava kehitysjoukko. Olemme luoneet vakiintuneen tavan low-code-ratkaisujen kehittämiseen liiketoimintojen ja tukitoimintojen käyttöön.

Autamme sinua tunnistamaan prosessiesi pullonkaulat ja valitsemme niihin juuri liiketoimintaasi tukevat teknologiat, prosessit ja tietomallit. Modernisoi yrityksesi tapa toimia ja ota käyttöösi ihmisten arkea tehostavat liiketoimintasovellus.

Efima on Suomen johtava Microsoft Power Platform -kumppani

Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän vahvaa liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja vuosien kokemusta ERP-järjestelmien kanssa toimimisesta. Kun etsit kumppania, joka ymmärtää toiminnanohjauksen ja taloushallinnon erityisen hyvin, olemme se oikea kumppani yrityksellesi.

Palkittua Power Platform -osaamista

Efima on Microsoftin Vuoden 2022 Power Platform -kumppani Suomessa. Power Platform -tiimimme on erityisesti talous- ja ERP- järjestelmien tehostamiseen low-code-kehittämisen keinoin erikoistunut asiantuntijatiimi. Olemme tuottaneet asiakkaidemme tarpeisiin reilut 50 Power Platform -ratkaisua, jotka palvelevat yhteensä yli 2000 loppukäyttäjää.

Tunnemme ERP-järjestelmät kuin omat taskumme

Efiman Power Platform -tiimin erityisosaamiseen kuuluvat Microsoft Dynamics 365 ERP-alustaan integroidut ja sen toimintaa tukevat ja tehostavat ratkaisut sekä Azure Data Platformiin integroidut Power Platform -ratkaisut. Näiden lisäksi toteutamme ratkaisuja myös jatkuvasti kasvavaan joukkoon muita ERP-alustoja ja liiketoimintajärjestelmiä. Efima tiimi tuo vahvan toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien osaamisen käyttöösi.

Microsoft Power Platform -teknologiat

Power Apps


Power Apps

Power Appsin avulla on mahdollista toteuttaa niin yksinkertaisia kuin monimutkaisia liiketoimintasovelluksia, joissa on usein rajana vain käyttäjän luovuus ja käytettävissä olevat datalähteet.

Power Automate


Power Automate

Power Automaten avulla voidaan ohjata datavirtoja yli 400 sovelluksen ja järjestelmän välillä. Näin automaatiota voidaan tuoda työvaiheisiin, jotka ovat aiemmin olleet virhealttiita, epämiellyttäviä ja aikaa vieviä.

Power BI


Power BI

Power BI on modernin raportoinnin ja ennustamisen markkinajohtaja. Power BI mahdollistaa visuaalisesti näyttävien, interaktiivisten raporttien luomisen helposti yhdistelemällä dataa useista eri lähteistä.

Tutustu Power Platform -toteutuksiimme

Olemme tuottaneet asiakkaillemme erilaisia Power Platform -pohjaisia ratkaisuja. Tutustu näihin tarkemmin linkin takaa ja selvitä, voisivatko ne sopia myös teidän yrityksenne tarpeisiin.

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

VideoEfistream-tallenne: Tuo taloushallinnon tekeminen tähän päivään Microsoft Power Appseilla

Webinaarissamme päivität tietosi ajan tasalle ja tutustut tuoreimpiin taloushallinnon automaatiotrendeihin ja -työkaluihin Lue lisää..

Tagit: Taloushallinto, Tietohallinto, Ketterät menetelmät, +13 muutaMobiilikehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft Power Apps, Microsoft Power Platform, Power Apps, Efistream, Webinaari

Premium

VideoEfistream-tallenne: Ostolaskuautomaatio on jo arkipäivää – mihin ulkoistuskumppania tarvitaan?

Ostolaskuprosessien automatisointi kehittyy kovaa vauhtia. Siksi moni ehkä pohtii, mitä lisäarvoa ostolaskuprosessien Lue lisää..

Tagit: Taloushallinto, Analytiikka, Ketterät menetelmät, +9 muutaOhjelmistorobotiikka, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Ostolaskujen käsittelyn automatisointi, ostolaskuautomaatio, Automaatio

Premium

BloggausHaastajasta voittajaksi – näin Efimasta tuli Microsoftin vuoden 2020 digitalisaatiokumppani

Efima palkittiin heinäkuussa 2020 Microsoftin vuoden digitalisaatiokumppanina Suomessa. Palkinto on oiva osoitus siitä Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Analytiikka, Auditointi, +13 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft Dynamics 365

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia