Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taloushallinnon ohjelmistot, ulkoistus ja konsultointi

TarjontaEfima tarjoaa ohjelmistoja toiminnanohjaukseen, taloushallinnon prosesseihin, budjetointiin ja raportointiin. Taloushallinnon ulkoistuspalvelumme kattaa taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Prosesseja kehittämällä ja automatisoimalla voidaan saavuttaa huomattavia suorituskyvyn parannuksia.

Ohjelmistot

Johtavat pilvipalvelut

Toimitamme markkinoiden johtavat pilvipalveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan joko erillisinä ratkaisuina tai integroituna kokonaisuutena.

Talouden kokonaisratkaisu

Taloushallinnon tulee olla tarkoituksenmukaista ja tehokasta. Tähän voidaan päästä vain huolehtimalla siitä, että taloushallintoa johdetaan vahvalta pohjalta. Efima Finance on talouden kokonaisratkaisu, joka kattaa kaiken oleellisen – ja tarvittaessa enemmänkin.

Lue lisää Efiman taloushallinnon ohjelmistoista.

Ulkoistus

Me autamme

Efiman ulkoistuspalvelujen ammattilaiset huolehtivat koko taloushallinnostasi tai vain haluamistasi osista – aina tarpeidesi mukaan. Me olemme taloushallinnon prosessitehokkuuden asiantuntijoita ja autamme Sinua kehittämään toimintaasi.

Ulkoistaminen on strateginen ratkaisu

Taloushallintosi voi keskittyä liiketoiminnan tukemiseen – me hoidamme halutessasi loput. Ulkoistuksen myötä prosessien laatu ja luotettavuus paranevat. Dokumentoimme prosessit tarkasti ja huolehdimme siitä, että työt hoituvat poikkeuksista huolimatta.

Lue lisää Efiman taloushallinnon ulkoistuspalvelusta.

Konsultointi

Taloushallinnon asiantuntija

Organisoinnin kehittämisellä tavoitellaan taloushallinnon roolien ja työnjaon optimointia. Talousprosessien dokumentoinnilla voidaan parantaa raportoinnin laatua, vähentää riskejä ja nopeuttaa kehitystä. Tarkoituksenmukaisilla ja moderneilla järjestelmillä voidaan tukea prosessien automaatiota, laadukasta perustietojen hallintaa ja tehokkaita kontrolleja.

Tinkimätön laatu

Efiman konsultointipalveluiden laatu perustuu taloushallinnon ja tietojärjestelmien vankkaan kokemukseen ja osaamiseen. Efima on vienyt läpi kymmeniä taloushallinnon kehitysprojekteja poikkeuksellisen hyvin tuloksin.

Taloushallinnon kehittäminen

Erityisosaamiseemme kuuluvat taloushallinnon kehittäminen liikkeenjohdon konsultointina, operatiiviset projektipalvelut ja liiketoiminnan ohjelmistokonsultointi.

Lue lisää Efiman taloushallinnon konsultoinnista.

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiCase Mehiläinen: Ostoreskontran ulkoistus oli askel mittavaan kehitystyöhön

Yhteistyö Efiman kanssa on mahdollistanut paremman keskittymisen järjestelmä- ja kehityshankkeisiin. Roope Rauhalinna, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Taloushallinto, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, +7 muutaTerveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, taloushallinnon ulkoistaminen, ulkoistus, Taloushallinnon ulkoistus, kehittävä kumppanuus

Premium

ReferenssiCase Sarastia: Moderni, pilvipohjainen Dynamics 365 kuntien digitalisaation mahdollistajana

Haluamme kumppaneiltamme, että meitä haastetaan ja haetaan niitä meille sopivia lähtöjä. Joni Talvitie, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Myynti, Supply chain management SCM, +15 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Digisydän, Efima Finance, Microsoft Power Platform, Efima Layer

Premium

ReferenssiCase Borenius: Keskusteluja kumppanuudesta

T oisten arvostaminen. Yhdessä onnistuminen. Ammattiylpeys. Arvot ohjaavat toimintaa Boreniuksella, jolla on pitkät perinteet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Taloushallinto, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, +10 muutaAsiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Efima Finance, Efima Outsourcing, Microsoft Dynamics AX, M2, Qlik Sense

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia