Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taloushallinnon ohjelmistot, ulkoistus ja konsultointi

Tarjonta

Taloushallinnon ohjelmistot

Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Se edellyttää toimivia, oikein suunniteltuja liiketoimintaprosesseja ja toimintamalleja sekä järjestelmiä, jotka automatisoivat prosesseja ja tuottavat tiedon tehokkaasti raportointiin. Taloushallinnon ohjelmistoratkaisumme kattavat kaiken oleellisen yrityksesi talouden hallintaan – ja tarvittaessa enemmänkin.

Tarjoamme modernit pilviratkaisut yrityksesi tehokkaaseen taloushallintoon

Microsoft Dynamics 365 Finance

Efiman suurille yrityksille suunnattu taloushallinnon kokonaisratkaisu pohjautuu hyvin suunniteltuihin taloushallinnon prosesseihin ja pitkälle automatisoituun Microsoft Dynamics 365 Finance -ratkaisuun.

Taloushallinnon vakioratkaisu

Efiman talousammattilaisten suunnittelema, Unit4-järjestelmään perustuva pilvipohjainen ratkaisu sisältää keskeiset taloushallinnon ohjelmistot ja parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen tarpeisiin – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta.

Lue lisää Efiman taloushallinnon ohjelmistoista.

Digitaaliset taloushallintopalvelut

Taloushallinnon palvelukokonaisuutemme on suunnattu suurille ja keskisuurille yrityksille, ja se kattaa kaikki taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Taloushallintopalveluissamme kirjanpito- ja prosessiosaaminen yhdistyy asiantuntijoidemme teknologiataituruuteen. Voit siis luottaa siihen, että osaavat ammattilaisemme pitävät huolta valitsemistanne prosesseista – jatkuvaa kehittämistä ja automaatiota unohtamatta.

Lue lisää Efiman digitaalisista taloushallintopalveluista.

Konsultointi

Efiman konsultointipalveluiden laatu perustuu talous- ja liiketoimintaprosessien sekä tietojärjestelmien vankkaan kokemukseen ja hybridiosaamiseen. Autamme sinua yli 100 asiakkaan kokemuksella kehittämään yrityksesi liiketoimintaa tukevia prosesseja ja kokonaisarkkitehtuuria sekä tunnistamaan esimerkiksi sopivia kohteita älykkään automaation hyödyntämiseen.

Prosessien kehittämisellä tehoa liiketoimintaan

Prosessien ja toiminnan kehittämisellä voidaan saavuttaa huomattavia suorituskyvyn parannuksia, parempaa laatua sekä kustannussäästöjä. Olemme vieneet läpi yli 100 suomalaisen orgnanisaation taloushallinnon ja liiketoiminnan prosessien kehitysprojekteja poikkeuksellisen hyvin tuloksin. 

Konsultoinnilla parhaat päätökset

Efiman prosessikonsultit ovat Suomen johtavia talous- ja liiketoimintaprosessien kehittämisen asiantuntijoita. Tuomme kaiken kerryttämämme osaamisen käyttöösi ja lupaamme ravistella totuttuja toimintatapoja ja vakiintuneita käytäntöjä. Tarkoituksenmukaiset ja toimivat prosessit ovat meille sydämenasia.

Lue lisää Efiman taloushallinnon konsultoinnista.

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia