Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koneoppiminen ja tekoäly

Tarjonta

Kiidä tekoälyn aikakaudelle

Tekoäly päihittää ihmisen jo monessa tehtävässä – ja siksi siihen liittyy valtavasti potentiaalia. Koneoppimisen hyödyntäminen ihmisten tarpeiden ja tunteiden tunnistamisessa sekä oman palvelun tai tuotteen käytettävyyden parantamisessa auttaa yritystäsi luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaillesi.

Ota loikka älykkäämpään liiketoimintaan tekoälyä hyödyntämällä

Tekoälyllä voidaan ratkaista liiketoiminnan ongelmia, löytää uusia mahdollisuuksia sekä tuoda älyä osaksi yrityksesi prosesseja tavoin, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia.

Ole askeleen edellä

Yksilöityjä asiakaskokemuksia varten on tunnistettava asiakkaan tarpeet mahdollisimman tarkasti. Tekoäly pystyy oppimaan datasta monimutkaisia riippuvuuksia datan eri muuttujien välillä, mikä tarkentaa esimerkiksi asiakkaan tarpeiden tai prosessin seuraavan vaiheen ennustamista. Tekoälyn avulla olet aina askeleen edellä erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa.

Valjasta tieto käyttöösi

Organisaatioissa on lukuisia prosesseja, joissa olemassa olevaa dataa ei juuri hyödynnetä. Esimerkiksi asiakaspalvelussa harvoin hyödynnetään aikaisempaa aineistoa sopivien ratkaisujen löytämiseen nopeasti. Tekoäly voidaan tuoda ihmisen päätöksenteon tueksi tai kytkeä prosessiin päättelemään itse sen seuraavat vaiheet.

Älyllistä liiketoimintasi

Tekoäly päihittää jo lääkärin tietyissä radiologisissa tehtävissä, esimerkiksi keuhkokuumeen tunnistamisessa. Samanlaista tarkkuutta voi tavoitella siis missä tahansa toimialalla, kun datan määrä ja laatu ovat kunnossa. Tekoälyä voi konsultoida milloin ja missä vain, eikä sen vastausta tarvitse odotella.

Efima tekstiÄly on yrityksesi tekstidatan paras kaveri

Efima tekstiÄly on suomenkielistä tekstiä ymmärtävä ratkaisu, jonka avulla voidaan suorittaa erilaisia tehtäviä. Efima tekstiÄly mahdollistaa useiden erilaisten prosessien älyllistämisen:

  • Samanlaisten tekstien löytäminen suuresta aineistosta
  • Oikean osaajan tunnistaminen tekstissä esiintyvän ongelman perusteella
  • Tekstin lajitteleminen oikealle henkilölle tai taholle
  • Erilaisten teksteissä esiintyvien trendien hakeminen valitulta ajanjaksolta
  • Tekstin tunnesävyn analysoiminen

Efima tekstiÄlyn taustalla oleva tekoäly koulutetaan asiakaskohtaisesti, ja sen suorituskyky on suoraan verrannollinen asiakkaan datan määrään ja laatuun.

AI Kickstart – Ohituskaista älykkäämpään liiketoimintaan

Pohditko, miten yrityksesi liiketoimintaprosesseja ja datan hyödyntämistä voisi tehostaa tekoälyllä? Efiman tekoälyosaajien luotsaamassa AI Kickstartissa tarjoamme konkretiaa tekoälyn käyttöönottoon: kahden tiiviin työpajan jälkeen tiedät, mihin tekoälyä voisi hyödyntää teidän liiketoimintaprosesseissanne ja miten käyttöönoton kanssa on älykästä edetä.

Tutustu Efiman tekoälyosaamiseen

Pinterest
Efima Oyj logo

Efima Oyj:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Efima Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Efima Oyj:n tarjontaa

Efima Oyj:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia