Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

(Senior) Software Developer / Operations, Espoo

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


HALUATKO OLLA MUKANA TOTEUTTAMASSA UNIIKKIA KYBERTURVALLISUUSTUOTETTA, JOLLAISTA EI MUUALLA TEHDÄ?

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Espoon Otaniemeen

(SENIOR) SOFTWARE DEVELOPER

osaksi OSINT/Cyber Warfare -tiimiä, joka kehittää Patrian CRAWLR-tuotetta. CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa.

Meillä työskentelee monipuolinen ja osaava porukka data-analyytikkoja ja ohjelmistokehityksen kovia ammattilaisia. Kanssamme pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa.

Edellytämme kokemusta ja osaamista seuraavista aihealueista:

 • Taustajärjestelmien ohjelmistokehitys (erityisesti Python ja Scala), mutta myös JavaScript, Java ja/tai C/C++
 • Tietojärjestelmien yleinen suunnittelu ja arkkitehtuuri
 • Infrastruktuurin tietoturva (engl. network security)
 • Ohjelmistokehityksen yleiset työkalut (komentorivityökalut, git, CI- ja testaustyökalut)
 • Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista tietotekniikan osaamista. Osaaminen ja kokemus seuraavilta aihealueilta katsotaan eduksi:

 • Monipuolinen ohjelmointikielien osaaminen ja hyvät ohjelmointitaidot (funktionaalinen ja/tai reaktiivinen)
 • Datamallinnus ja -arkkitehtuurit sekä tekoäly ja koneoppiminen (AI, ML)
 • Front-end-, fullstack- ja mobiilikehitys
 • Käyttöjärjestelmät ja konttiteknologiat (Kubernetes, Docker ja Linux)
 • Tietokantojen tuntemus (erityisesti PostgreSQL ja NoSQL-ratkaisut)
 • Pilviteknologiat (AWS, Azure ja GCP)
 • Luonnollisen kielen käsittely (NLP)
 • DevOps ja muu CI/CD

Ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. Voit olla aloittelija tai kokenut ammattilainen. Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Päätoimipisteemme on Espoossa, mutta olemme avoimia keskustelemaan, mikäli haluat työskennellä Tampereella, Jyväskylässä tai Jämsän Hallissa.

Innostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi oheisen linkin takaa ja kerro meille osaamisestasi 5.8.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Anssi Matilainen Director, Situational Awareness, anssi.matilainen(at)patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 6.7.2022 - 5.8.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/senior-software-developer-operations-espoo/1641389/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
C
C++
Java
Javascript
Python
Scala
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä