Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö tietomallikoordinaattorin tehtäviin Espooseen, Turkuun tai Tampereelle

post_image

RekryilmoitusLuomme Sitowisellä tulevaisuuden suunnittelua ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sinulle BIM on päivänselvää, tunnistat GIS -lyhenteen etkä pelkää käyttää suunnittelu- ja yhdistelmämalliohjelmistoja. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja suunnittelun asiantuntija- ja digiratkaisut. Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen rakennetun ympäristön, väylien ja hankkeiden tiedonhallintaan, tiedolla johtamiseen ja älyinfran kehittämiseen.

Nyt haemme joukkoomme projektipäällikköä tietomallikoordinaattorin tehtäviin Espooseen, Turkuun tai Tampereelle. Tehtäviisi kuuluu mm. tietomallikoordinaattorin tehtävät, tietomallien ja tiedonhallinnan asiantuntijatehtävät sekä kehittää Sitowisen omia palvelualustoja hankkeiden työkaluiksi. 

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi mukaan suunnittelu- ja rakentamishankkeiden tietomallinnuksen ja tiedonhallinnan koordinointiin, fasilitointiin ja asiantuntijatyöhön asiakasprojekteissamme. Toivomme, että sinulla on takana jo muutaman vuoden työkokemus tietomallipohjaisen suunnittelun ja tiedonhallinnan parista ja olet ollut mukana väylä- ja/tai kaupunkihankkeiden tietomallikoordinaattoritehtävissä. 

Tunnet alan tietomallipohjaisen suunnittelun käytännöt, ohjeistukset ja olet valmis kehittämään ja innovoimaan uusia toimintatapoja. Osaat soveltaa tai käyttää alan keskeisimpiä tiedonhallinnan teknologioita ja ohjelmistoja. 

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot, olet valmis uuden oppimiseen ja positiivinen ote tekemiseen. Olet innovatiivinen ja valmis kehittämään alan toimintamalleja yhdessä työkavereiden ja asiakkaan kanssa.

Meillä pääset osallistumaan Suomen merkittävimpien infrahankkeiden tiedonhallinnan tehtäviin, joiden parissa et taatusti tylsisty.

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

 • Kokemus tietomallikoordinaattorin tehtävistä
 • Tiedonhallintasuunnitelmien ja tietomalliohjeiden laatiminen
 • Suunnittelukokemus tai suunnitteluhankkeiden hyvä tuntemus
 • Hyvä ohjelmistokokemus suunnittelu- ja yhdistelmämalliohjelmista
 • Ymmärrys paikkatietoteknologioista, -aineistoista ja -ohjelmistoista 
 • Hyvä kirjallinen ilmaisu
 • Tunnet YIV:n, mutta hieman myös talonrakennushankkeiden tietomallikäytäntöjä
 • Organisointikykyä hallita ja koordinoida useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja
 • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen.
 • Hyviä tiimityöskentely ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä huolehtia tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista
 • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

TARJOAMME

 • Mielenkiintoisia ja haastavia tietomallikoordinaattoritehtäviä merkittävissä tie- ja ratahankkeissa sekä kaupunkiympäristöjen monialahankkeissa
 • Alan parhaat ohjelmistot ja teknologiat
 • Olla osa tiimiä, joka kehittää Louhi- ja Aura-palveluja hankkeiden tiedonhallintaan, visualisointiin ja digikaksosiin. 
 • Koulutusta projektipäällikkötehtäviin
 • Kattavan ja monipuolisen asiantuntijaverkoston ympäri Suomea
 • Sisäisiä kehityshankkeita
 • Asiantuntijakonsultointia
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä. Meillä olet luomassa tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Sitowiseläisenä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 14.2.2021.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jarkko Männistö puh. +358 50 579 0579 tai sähköpostitse jarkko.mannisto@sitowise.com sekä Hannu Lammi puh. +358 50 394 7179 tai sähköpostitse hannu.lammi@sitowise.com 

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä lähes 1 900 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 25.1.2021 - 14.2.2021
Sijainti: Espoo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/projektipaallikko-tietomallikoordinaattorin-tehtaviin-espooseen-turkuun-tai-tampereelle/962949/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus After Market Service -insinööri

Hakuaika: 25.4.2022 - 30.5.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kuopio

job_image

Rekryilmoitus AI solution architect

Hakuaika: 2.5.2022 - 6.6.2022

Bittium is a Finnish engineering company where we design our own products and carry out demanding R&D projects for our customers ..

Osaamisalueet: Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Full-Stack Developer / ohjelmistokehittäjä

Hakuaika: 9.5.2022 - 30.5.2022

LAURA Rekrytointi Oy on digirekrytoinnin edelläkävijä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toimitamme yrityksille ja ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, PHP, +7 muutaLinux, IT, MySQL, apache, fullstack, Full Stack, SaaS

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 25.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus PHP-osaaja

Hakuaika: 17.5.2022 - 20.6.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C#, PHP, +3 muutaPython, Linux, IT

Sijainti: Oulu

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä