Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Paikkatiedon erityisasiantuntija

post_image

RekryilmoitusTule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista. 

Järvenpää itsessään on Suomen nopeimmin kasvava kaupunki, joten täällä tapahtuu. Nopean tempon takia etsimme ratkaisukeskeistä ja asioita vahvasti edistävää osaajaa. Olisitko se sinä?

Sinustako PAIKKATIEDON ERITYISASIANTUNTIJA Järvenpään kaupungille?

Kaupunkikehityksen palvelualueen paikkatietopalvelut tukevat rakennetun ympäristön toimintaa ja kehittämistä luomalla edellytykset tiedolla johtamiseen. Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että maailma voi muuttua lyhyessä ajassa kovin erilaiseksi. Tämän muutoksen hallinnassa digitaalisuus on keskiössä. Kukaan ei tiedä, mitkä ratkaisut ja teknologiat ovat lopulta parhaita. Sen kuitenkin tietävät kaikki, että kehityksessä pitää olla mukana ja etsiä ja kokeilla erilaisia ratkaisuja. Haluamme tulevaisuudessa palvella asiakkaitamme – niin kuntalaisia, ammattirakennuttajia kuin virkamiehiäkin – digitaalisesti koko asiakaspolkujemme ajan. 

Paikkatiedon erityisasiantuntijan tehtävän keskeisiä osa-alueita ovat paikkatieto-ohjelmistojen ja kuntarekisterien kehittäminen, ylläpito, käytön edistäminen ja käyttäjien koulutus. Tehtävään kuuluu palvelualueiden ja yksiköiden paikkatietoyhteistyön ja kehittämisen ohjaaminen sekä kaupungin kaikkien kartta-/paikkatietopohjaisten ohjelmistojen ja kuntarekisterituotteiden hankintojen valmistelu. Paikkatiedon erityisasiantuntija toimii useiden paikkatieto- (ESRI:n ArcGIS-tuoteperhe) ja rekisteriohjelmien (CGI:n Facta-kuntarekisteri) sekä Autodesk-ohjelmistojen pääkäyttäjänä. 

Arvostamme työntekijöissämme itseohjautuvaa työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla tulee olla kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja keskittyä olennaiseen. Tehtävä edellyttää kokonaisarkkitehtuuriymmärrystä; tietojärjestelmien, sähköisten palvelujen ja digitaalisen rekisterien laajaa tuntemusta; kykyä hahmottaa eri yksiköiden tietotarpeita ja toimintaprosesseja; hyvää yhteistyökykyä, vastuullisuutta ja innovatiivisuutta. Tehtävä edellyttää myös paikkatietoteknologioiden laaja-alaista tuntemusta.

Edellytämme työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. On työelämää sitten takana 5 tai 30 vuotta, on tärkeintä substanssiosaaminen, hyvät vuorovaikutustaidot ja kehittämisorientoitunut työskentelyote.

Lisätietoja tehtävästä antaa paikkatietopäällikkö Joona Majurinen, puh. 040 3153610, joona.majurinen@jarvenpaa.fi

Tehtävä on vakituinen ja aloitus 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 29.10.2020 klo 15. Haastattelut järjestetään alustavasti viikkojen 45-46 aikana.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lopullinen tehtävänkuva määritellään hakijan kokemuksen, koulutuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävän kokonaispalkka on 3500-4100 euroa/kk riippuen hakijan taustasta ja räätälöidystä tehtävänkuvasta. Voit esittää hakemuksessasi palkkatoiveen.

Palvelussuhteen ehdot 

  • Sopimusala TS
  • Koeaika on kuusi kuukautta.

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on elinvoimainen 39 000 asukkaan kulttuurikaupunki. Järvenpään kaupungin palveluksessa on noin 2 200 kunta-alan ammattilaista. Kaupungin työyksiköissä kehitetään aktiivisesti hyvää toimintakulttuuria ja huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista monin tavoin. Työyhteisöjä palkitaan kehittämishankkeista ja tuloksellisesta työstä laatu- ja innovaatiokannustein sekä Sukkela-pikapalkkioin. Henkilöstön työhyvinvointiin panostetaan tarjoamalla henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen.

www.jarvenpaa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com

Tietoja

Hakuaika: 15.10.2020 - 29.10.2020
Sijainti: Järvenpää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/jarvenpaan-kaupunki/paikkatiedon-erityisasiantuntija/913039/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Forbes julkaisi jälleen The Cloud 100 -listansa – tältä näyttää viidentoista kärki
Kyberturvaa pienyrityksille - Uusi opas auttaa suojautumaan kyberuhilta
Teknologiajohtaja Ville Pouhula on tehnyt etätöitä jo 13 vuotta – Montelilla hän rakentaa pomminvarmaa pilvi-infraa