Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi HR-järjestelmä tehostaa henkilöstöhallintoa ja vahvistaa Inlookin yhtenäistä tapaa toimia

ReferenssiInlook on vuonna 1967 perustettu merkittävin suomalainen sisärakentamiseen keskittynyt palvelukonserni. Yritys toteuttaa korkealaatuisia, toimivia ja vaikuttavia sisätiloja yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muiden rakentajien kanssa. Päätoimialoihin kuuluvat myös kahdessa eri maassa toimivat teolliset jauhemaalaamot. Inlook-konserniin kuuluu Suomessa Inlook Group Oy, Inlook Oy, Inlook Sisustus Oy sekä Sisärakenne Kukkola Oy, joiden työntekijät sijaitsevat ympäri Suomea.

Inlookille oli tärkeää, että uuden järjestelmän avulla henkilöstöhallinto saataisiin toimimaan tehokkaammin ja nykyaikaisemmin, ja yritykset saisivat yhtenäistettyä toimintatapojaan.

Uuden järjestelmän avulla eroon exceleistä ja paperimapeista

Inlookin tavoite oli hankkia uusi HR-järjestelmä, johon saadaan kaikki henkilöstöön liittyvä data samaan järjestelmään.

– Sen sijaan, että aikaisemmin esimiehillä ja henkilöstöhallinnossa oli omia exceleitä, erinäisiä paperimappeja ja seurantoja, nyt kaikki henkilöstöön liittyvä data on samassa järjestelmässä, kertoo Inlook Group Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkö Erika Nybergh.

Tämän lisäksi uuden järjestelmän hankinta on osa Inlookin tapaa toimia, jolla halutaan varmistaa yksi yhtenäinen toimintatapa koko konsernissa.

– Järjestelmässä ovat kaikki tietyt lomakepohjat valmiina, joten kenenkään ei tarvitse tehdä asioita eri tavalla, vaan kaikki tekevät saman mallin mukaan.

SD Worxin kokonaisratkaisusta synergiahyötyjä

Inlookilla oli jo ennestään käytössä SD Worx W -palkkajärjestelmä. Lisäksi heillä oli käytössä SD Worx Vira -ratkaisu automatisoituun viranomaisraportointiin sekä SD Worx Verkkopalkka sähköisiin palkkalaskelmiin. Kun he ryhtyivät kartoittamaan vaihtoehtoja uudeksi HR-järjestelmäksi, oli SD Worx (silloinen Aditro) selkeä valinta, sillä olemassa olevasta palkkajärjestelmästä saatiin synergiahyötyä, kun dataa pystyttiin helposti siirtämään järjestelmien välillä.

SD Worx HR -ratkaisusta helpotusta arkeen

Vuoden 2020 lopussa otettiin käyttöön silloisen Aditro HR eli nykyisen SD Worx HR -kokonaisratkaisun People-moduuli, jonka avulla käsitellään HR-masterdataa ja työsuhteiden elinkaarta. People-sovelluksen avulla esimiehet sekä henkilöstöhallinto pystyvät hallinnoimaan työntekijöiden tietoja yhdestä järjestelmästä.

HR-järjestelmään lisättiin Competence-työkalu kesällä 2021. Kyseessä on SD Worx HR -ratkaisun lisämoduuli, joka auttaa hallitsemaan organisatorisia työntekijöiden osaamiseen liittyviä tarpeita.

– Rakennusalalla on tiettyjä sertifikaatteja, kuten työturvallisuuskortti, jotka vanhenevat tietyin väliajoin. Esimiehet saavat nyt järjestelmästä automaattisesti tiedon, kun sertifikaatit vanhenevat, eivätkä he tarvitse seurantaan enää erillisiä exceleitä, toteaa Nybergh.

Käyttöönottoprojektista täysi kymppi

Käyttöönottoprojekti sujui Nyberghin mukaan erittäin hyvin.

– Meillä on ollut Aditrolta (nyk. SD Worx) todella hyvä yhteistyökumppani, joka on hienosti auttanut, kertonut ja fiksannut HR-ratkaisun käyttöönottoprojektin aikana.

Lue asiakascase SD Worxin sivuilta

Suosittelija:

Meillä on ollut Aditrolta (nyk. SD Worx) todella hyvä yhteistyökumppani, joka on hienosti auttanut, kertonut ja fiksannut HR-ratkaisun käyttöönottoprojektin aikana.

Erika Nybergh, liiketoiminnan kehityspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
SD Worx logo

Tiedot

Tilaaja: Inlook Group Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili SD Worx kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

HR-järjestelmä
Henkilöstöhallinto
palkka- ja henkilöstöhallinto
palkkajärjestelmä
SD Worx HR
SD Worx W
SD Worx Vira
SD Worx Verkkopalkka

Siirry yrityksen profiiliin SD Worx kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SD Worx - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SD Worx - Muita referenssejä

SD Worx - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia