Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digipalveluiden päällikkö

post_image

RekryilmoitusMetsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Metsähallituksen Luontopalvelut -vastuualue hoitaa kansallispuistoja, luonnonpuistoja, valtion retkeilyalueita ja Lapin erämaa-alueita sekä huolehtii lukuisista kulttuuriperintökohteista. Digitaaliset palvelut ovat kaiken toimintamme merkittävä tukiranka.

Haemme joukkoomme Luontopalvelut -vastuualueelle digipalvelujen päällikköä vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Tikkurilaan.

Digipalvelujen päällikkönä vastaat Metsähallituksen Luontopalvelujen ICT-palvelujen kehittämisestä ja hallinnoinnista niiden koko elinkaaren ajan siten, että ne ovat kaikkien Luontopalvelujen prosessien hyödynnettävissä. Työsi alkuvaiheessa uudistat Luontopalveluiden digipalvelut Metsähallituksen tietohallintomallin ja tulevaisuuden tavoitetilaa kuvaavan digiagendan mukaisiksi, ja suunnittelet tarvittavat käytännön muutokset rakenteisiin ja rooleihin. Johdat ICT-palveluita kokonaisuutena ja vastaat niihin liittyvistä kehitysprojekteista, kustannussuunnittelusta ja -seurannasta sekä palvelutasojen määrityksestä ja toiminnan jatkuvuudesta häiriötilanteissa. Toimit Luontopalvelujen johdon yhteyshenkilönä ICT-palveluasioissa ja teet yhteistyötä koko Metsähallituksen tietohallinnon kanssa. Olet jäsenenä sekä tietohallinnon että Luontopalveluiden johtoryhmissä, ja osallistut niissä tietohallinnon ohjaukseen ja kehittämiseen.

Voit olla hakemamme henkilö, jos sinulla on korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto tietotekniikasta tai muulta soveltuvalta alalta ja ymmärrät hyvin digitalisaation mahdollisuudet toiminnan kehittämisessä ja uusien mahdollisuuksien luomisessa. Hyvät esimiestaidot ovat välttämättömät, koska kyseessä on esimiestehtävä. Sinun tulee pystyä johtamaan ennakoivasti Luontopalvelujen toimintoihin liittyvää ICT-yhteistyötä ja -päätöksentekoa. Toivomme sinulta hyvää viestintä-, esiintymis-, ja verkostoitumisosaamista, aloitteellista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.3.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa apulaisjohtaja Samuli Sillman, puh. 040 7243756, samuli.sillman@metsa.fi ja tietohallintojohtaja Anna-Leena Ruuth, puh. 0400 949 522, anna-leena.ruuth@metsa.fi 

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com

Tietoja

Hakuaika: 14.2.2020 - 6.3.2020
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/digipalveluiden-paallikko-luontopalvelut/789431/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen