Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ (Senior) Software Engineer, Systems Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset! 

 

Toimintamme laajentuessa etsimme Patria Systemsille Tampereelle puolustusjärjestelmien tuotekehitystiimeihin sinua, 

C++ (Senior) Software Engineer

Meillä on avoinna useita positioita ja voimme räätälöidä tulevaa tiimiäsi ja työnkuvaasi halukkuutesi ja osaamisesi perusteella.  

Patrialla pääset tekemään sellaista, mitä vain harvat pääsevät tekemään! Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Meillä pääset keskittymään moderneihin ja mielenkiintoisiin projekteihin puolustusjärjestelmien ja ajoneuvo-ohjelmistojen tuotekehityksessä. Olet supertärkeä tekijä osaavassa suunnittelijatiimissä, jossa yhdessä vastaatte ohjelmistojen tai ohjelmistoja sisältävien järjestelmien teknisistä ratkaisuista, toteutuksesta sekä vaatimusten täyttymisestä. Työpäiväsi meillä koostuu taustastasi riippuen esimerkiksi ohjelmistojen toiminnallisuuksien määrittelystä, uusien ominaisuuksien toteuttamisesta, muutostöistä ja testauksesta, sidosryhmäyhteistyöstä. 

Jotta menestyt meillä, sinulla tulee olla vahvan C++ tai C osaamisen lisäksi vähintään jonkin verran kerrytettyä kokemusta ohjelmistokehityshankkeista sekä osissa projekteistamme myös ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Myös QT- kokemus on sinulle hyödyksi osassa projekteistamme. Osaan tehtävistä voidaan palkata myös junior-tason osaaja kehittymään huipputiimissä. Toivomme sinulla kuitenkin olevan muutakin koodauskokemusta kuin koulunpenkiltä hankittua. Työskentelykielemme on suomi, mutta toivomme, että kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. 

Kaipaamme tekijöitä juuri nyt esimerkiksi seuraaviin projekteihin Tampereelle ja Jämsään: 

Kerro meille, mikä sinua kiinnostaisi eniten? 

  • C++ -kehittäjä backend-puolelle radioteknisten tiedustelujärjestelmien pariin Linux -ympäristöön. Tässä tehtävässä signaalinkäsittelyn ja rautapuolen osaamisesta on hyötyä sinulle.
  • C/C++ -osaaja lentokoneohjelmistojen kehitystiimiin sulautettujen järjestelmien pariin. Tässä tehtävässä sulautettujen ohjelmistojen arkkitehtuurisuunnittelusta sekä reaaliaikakäyttöjärjestelmien ymmärryksestä on hyötyä.
  • C++ -kehittäjä ilmailujärjestelmien kehitykseen. Tässä tehtävässä työsi on uusien sovellusten kehittämistä niin Linux- kuin Windows-käyttöjärjestelmille. Olet osa ilmailutiimiämme, jossa lentokoneet ja moderni tekniikka ja ohjelmistonkehitys ovat keskeisessä roolissa.

 Mitä haluaisit meillä tehdä? 

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Työn sijaintipaikka on Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä (Hatanpään valtatie 30). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä.  

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi) p. 044 5886109 tai Katri (katri@porkkanajakeppi.fi) p. 045 1255703. 

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 6.1.2022 mennessä.  

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.11.2021 - 6.1.2022
Sijainti: Jämsä, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-senior-software-engineer-systems-tampere/1338571/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä