Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Infrastructure Consultant/Architect

post_image

RekryilmoitusAzure Infrastructure Consultant/Architect -roolissa työskentelet nykyisissä asiakasprojekteissamme sekä Cloud1:n sisäisissä kehitysprojekteissa infrastruktuuriin ja sen automatisointiin liittyvissä tehtävissä.

Edellytämme hakijalta vahvaa osaamista Microsoft-infrastruktuuriin liittyvistä palveluista. Roolin menestyksellinen hoitaminen edyllyttää perustietämystä verkkoasioista ja kohtuullista skriptausosaamista (mielellään PowerShell).

Projekteissamme tehdään pääsääntöisesti töitä Microsoft Azuren parissa, mutta myös hybridi-ympäristöissä ja pieneltä osin on-premise-ympäristöissä. Projektimme liittyvät yleensä dataan ja/tai integraatioihin, joiden ymmärtäminen helpottaa tehtävän hoitamista.

Arvostamme kokemusta ARM-mallipohjista, Terraform-työkalusta sekä Azuresta yleisesti, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä timanttiseksi Azure-osaajaksi. Sujuvista kommunikaatio- ja organisointitaidoista on apua tehtävän hoitamisessa.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin.

Pinterest
Cloud1 Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cloud1.fi/ura/azure-infrastructure-architect
Yhteydenotto: anna.saloranta@cloud1.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cloud1 kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infrapalvelut

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

Cloud1 Data Hub
PowerShell
terraform
ARM

Cloud1 Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä