Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Azure Data Architect

post_image

RekryilmoitusAzure Data Architect -roolissa kehität tulevaisuuden pilvipalveluita alan uusimmilla teknologioilla. Otat työssäsi kokonaisvaltaisesti haltuun asiakkaiden data-arkkitehtuureja, suunnittelet ja rakennat teknisiä ratkaisuja ja mallinnat tietokokonaisuuksia. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on usean vuoden kokemus Microsoft on-premises -analytiikkaratkaisuista ja SQL Server -tietokannoista, ja näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen niiden avulla. Toivomme vahvaa projektinhallintaosaamista, sekä kokemusta tiimien vetämisestä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Arvostamme halua kehittyä alan parhaaksi Azure-osaajaksi ja kykyä sen toteuttamiseksi.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin.

Pinterest
Cloud1 Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cloud1.fi/ura/azure-data-architect
Yhteydenotto: anna.saloranta@cloud1.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cloud1 kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri

Teknologia

Azure

Omat tagit

Cloud1 Data Hub

Cloud1 Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen