Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Data Engineer

post_image

RekryilmoitusAzure Data Engineer -roolissa suunnittelet ja toteutat teknisiä ratkaisuja vaihtelevissa pilviprojekteissa alan uusimmilla teknologioilla. Hyödynnät osaamistasi tietokannoista, integraatioista ja tietomallinnuksesta asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus tietovarastoinnista (esim. ETL) tai integraatioista, ja erityisesti Microsoft SQL Server -tietokannoista. Toivomme sinulta teknisten taitojen lisäksi kokemusta tiimityöstä asiakasrajapinnassa ja kykyä edistää kehitystyötä itsenäisesti. Arvostamme kokemusta Azuresta, Microsoft on-premises -analytiikkaratkaisuista ja Master Data Managementista, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä kivenkovaksi Azure-osaajaksi.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin.

Pinterest
Cloud1 Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cloud1.fi/ura/azure-data-engineer
Yhteydenotto: anna.saloranta@cloud1.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cloud1 kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Master Data MDM

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

ETL
Microsoft SQL Server
master data management
Azure data factory
Data Lake
Azure logic apps

Cloud1 Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä