logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Cloud1:n tavoitteena on kaventaa liiketoiminnan ja teknologian välistä kuilua, jotta uusien digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnassa olisi helpompaa.

Cloud1 Oy

Yritysesittely

Cloud1:n tavoitteena on kaventaa liiketoiminnan ja teknologian välistä kuilua, jotta uusien digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnassa olisi helpompaa.

Todistamme, että myös vaativia integraatio-, arkkitehtuuri- ja datahankkeita voi toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti älykkään teknologian ja huippuosaamisen avulla. Toimimme yritysten neuvonantajina, kun tavoitteena on tehostaa liiketoimintaprosesseja teknologian avulla sekä kehittää uusia palveluja.

Cloud1 on kultatason Microsoft-kumppani Application Integration, Cloud Platform, Data Analytics sekä Data Platform -osaamisalueilla. Sertifioinnit ovat tae siitä, että Cloud1 pystyy toteuttamaan laadukkaasti eri osaamisalueiden läpileikkaavaa asiantuntemusta vaativia projekteja. Osaamisen kattavuus mahdollistaa projektien ketterän toteuttamisen.
Työntekijöitä 13
Y-tunnus 2503586-7
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh
E-mail info@cloud1.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Master Data MDM, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Azure, Microsoft, React, C#

Toimialakokemus: IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Cloud1, BizTalk, BizTalk360, Azure Data Lake Analytics, Azure PaaS, Azure SQL, Azure Machine Learning, Microsoft Gold Certified Partner, azure ipaas, azure data platform, Azure data factory, Azure logic apps, azure dataops, azure devops

Cloud1 - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Cloud1 - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Cloud1 - Referenssit

Cloud1 - Bloggaukset

Cloud1 - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloud1 - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Cloud1 - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku