Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Data Developer

post_image

RekryilmoitusAzure Data Developer -roolissa rakennat teknisiä ratkaisuja vaihtelevissa pilviprojekteissa alan uusimmilla teknologioilla. Hyödynnät työssäsi osaamistasi ohjelmistokehityksestä ja haluat kasvaa Azure-osaajaksi. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä ja tunnet datankäsittelyn peruspilarit. Olet ehkä jo työskennellyt tietovarastoinnin, raportoinnin tai analytiikan parissa asiakasrajapinnassa. Arvostamme aiempaa kokemusta Azuresta sekä Microsoftin työkaluista kuten Data Tools, Management Studio ja Visual Studio, mutta tärkeintä on intohimo uuden oppimiseen ja halu kasvaa tulevaisuuden Azure-osaajaksi.

Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin.

Pinterest
Cloud1 Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cloud1.fi/ura/azure-data-developer
Yhteydenotto: anna.saloranta@cloud1.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cloud1 kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

visual studio
tietovarastointi

Cloud1 Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä