Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Solution Architect/Manager

post_image

RekryilmoitusAzure Solution Architect/Manager -roolissa kehität tulevaisuuden pilvipalveluita yhdessä asiakkaan eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Otat kokonaisvaltaisesti haltuun asiakkaiden data-arkkitehtuureja. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaan data- tai analytiikkaliiketoiminnasta vastaavien tahojen kanssa, ja luot kestäviä asiakassuhteita. Haluat ymmärtää syvällisesti asiakkaan businesskehitystarpeita, ja pohdit miten niitä voidaan tukea moderneilla dataratkaisuilla.

Keskeisenä osana tehtävää on tuottaa esimäärittelyjä ja käydä niiden tulokset läpi sekä asiakkaan että Cloud1 DataOps -tiimien kanssa. Luot selkeän tiekartan, jonka mukaisesti asiakkaan arkkitehtuuria rakennetaan iteratiivisesti ja pitkäjänteisesti. Työstät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa arkkitehtuurin operatiivista hallintamallia, ja autat räätälöimään Data Governance -kokonaisuuden asiakkaalle toimivaksi.

Voit vaikuttaa tehtävänkuvaan osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.


Toivomme sinulta vahvaa projektinhallintaosaamista, kokemusta tiimien vetämisestä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Toteutamme projektit sovelletulla Scrum- ja Cloud1 DataOps -mallilla.

Aikaisemmissa tehtävissäsi olet tehnyt esimäärittelyjä IT-hankkeissa (erityisesti Microsoft / Azure -ekosysteemiin liittyvissä projekteissa), ja olet mahdollisesti jo toiminut teknisen projektipäällikön tehtävissä. Olet tottunut hyödyntämään ketterän tiimin ohjaamiseen käytettäviä työkaluja (kuten Azure DevOps, Jira, Kanban), tai pystyt omaksumaan uudet työkalut tehokkaasti.

Vaikka kokemus Microsoft on-premises -analytiikkaratkaisuista ja SQL Server -tietokannoista sekä Azure-projekteista voi auttaa tehtävässä, myös halukkuus ja into kehittää osaamista katsotaan eduksi. Arvostamme motivaatiota kehittyä alan parhaaksi Azure-dataratkaisujen rakentajaksi yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat ja työkalut. Saat tueksesi tiimin ja koko Cloud1-yhteisön osaamisen. Työskentelemme rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Moderni toimistomme sijaitsee Vilhonkadulla aivan Helsingin ytimessä. Tarjoamme osaajillemme kilpailukykyiset edut ja yksilöllisen bonusmallin.

Pinterest
Cloud1 Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cloud1.fi/ura/azure-solution-architect
Yhteydenotto: anna.saloranta@cloud1.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cloud1 kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

Cloud1 Data Hub
Data governance
Microsoft SQL Server
azure devops
Jira
Kanban
scrum
Cloud1 DataOps

Cloud1 Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloud1 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä