Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ylemmät Toimihenkilöt YTN - Microsoft 365 ja käyttötuki

Referenssi

Otaverkon ratkaisu huomioi YTN:n erityispiirteet

Ylemmät Toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö, joka puolustaa ylempien toimihenkilöiden hyvää, reilua, kannustavaa ja yhdenvertaista työelämää. YTN:n erityispiirre on sen virtuaaliorganisaatio: YTN:n toimistolla työskentelee viitisen henkeä, mutta linjojen päästä virtuaalisesti löytyy noin 120 toimijaa.

YTN:n ja Otaverkon yhteistyön juuret ulottuvat yli kymmenen vuoden taakse, sillä Otaverkko on pitkään hoitanut YTN:n palvelinpuolta ja vanhojen jäsenrekisterien toimintaa. Muutama vuosi sitten YTN kuitenkin luopui näistä palveluista, ja samalla ajankohtaiseksi tuli löytää kumppani IT-puolen hallintaan. Kilpailutuksessa Otaverkko valikoitui yhdeksi ehdotuksen tekijöistä.

Otaverkko ehdotti YTN:lle ratkaisua, jossa Otaverkko toimii YTN:n kumppanina Microsoft 365 -ympäristön hallinnassa ja toinen kumppani sparraus- ja kouluttajatahona YTN:n muissa, spesifimmissä tarpeissa. Otaverkolla oli valmiina ajatus myös siitä, kuka tuo toinen kumppani olisi.

”Otaverkon ehdotus osui nappiin. Saimme samalla paketilla kaksi kumppania selkeällä työnjaolla. Idea ulkopuolisesta kouluttajatahosta, joka tarkastelee kokonaisuutta tuorein silmin, vakuutti meidät. Otaverkon tarjous vastasi juuri meidän tarpeeseemme ja organisaatiomme erityispiirteisiin”, YTN:n järjestökoordinaattori Tuomas Meriniemi kertoo.

Otaverkko järjesti Teamsin tehokäyttöön ja pilven ja työkalut ajan tasalle

YTN on hyödyntänyt Microsoft 365 -ympäristöä jo vuosia, mutta Otaverkon kanssa ympäristöä on tarkastettu ja muokattu ajantasaisemmaksi. Laajoissa M365-maailman kehitysprojekteissa on keskitytty esimerkiksi kaksivaiheiseen tunnistautumiseen, varmuuskopiointiin ja tietoturvan parantamiseen.

”Otaverkko löysi fiksut lisenssivaihtoehdot ja muut ratkaisut, joilla YTN:n erityispiirteet, kuten sadat Teams-ympäristöömme vieraskäyttäjiksi kutsutut henkilöt, tuli huomioitua. Halusimme saada – ja saimmekin – otettua Teamsin tehokäyttöön ja kehitettyä sitä eteenpäin luotettavasti”, Meriniemi sanoo.

Käytännön työn lisäksi Otaverkko tuo esiin uudistusehdotuksia ja pitää YTN:ää ajan tasalla esimerkiksi tietoturvan ja käytettävyyden uusimmista kehitysaskelista. Vuosineljänneksittäin tapahtuvissa kehityspalavereissa käydään läpi YTN:n viime aikojen ja tulevaisuuden toiveet, tarpeet ja tapahtumat sekä Otaverkon kehitysehdotukset. YTN:n kannalta ratkaisu toimii loistavasti.

”Haluamme, että kumppani on valmis kehittämään IT:tämme, huomioimaan toiveemme ja tarpeemme ja rakentamaan uusia juttuja niiden pohjalta. Otaverkosta saimme kumppanin, joka ymmärtää tilanteemme ja hieman poikkeuksellisen tapamme käyttää olemassa olevia ratkaisuja”, Meriniemi sanoo.

”Meillä oli aikoinaan tietomurto, jonka yhteydessä viimeistään tuli selväksi, että tällaista pakettia ei ole järkevää tai mahdollista pitää turvattuna sisäisin resurssein. Meille on tärkeää, että kumppani varmistaa työkalujen olevan kunnossa ja pilven ajan tasalla”, Meriniemi jatkaa.

YTN on nyt hyvässä tilanteessa: ongelmat on ratkottu ja IT toimii tietoturvallisesti

Otaverkon avulla YTN on päässyt haluamaansa tilanteeseen – tilanteeseen, jossa IT toimii käytettävästi ja tietoturvallisesti eikä akuutteja kehitysprojekteja ole enää päällä.

”Otaverkko on löytänyt ratkaisuja erityispiirteisiimme ja luonut meille toimivia prosesseja. Nyt olemme puhtaasti hyvässä tilanteessa: niin tietoturva, käytettävyys kuin tukitoimenpiteet toimivat”, Meriniemi kertoo.

Lisäksi YTN:n toimiston porukalla on nyt tarvitsemansa apu, ja he voivat luottaa, että työkalut pelaavat. YTN:llä ollaan tyytyväisiä Otaverkon IT-tukeen.

”Koemme, että Otaverkolta saa apua nopeasti. Tikettijärjestelmä toimii, ja puhelimella saa aina asiat vauhdilla eteenpäin. Lisäksi palvelu on henkilökohtaista. Onhan se kiva, että tuessa on etunimeltä tuttuja kavereita, jotka muistavat sinut ja asiasi. Melkein kuin työkaverille soittaisi”, Meriniemi kuvaa.

Otaverkon ja YTN:n yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.

”Otaverkossa erityisen hyvää on se, kuinka nopeasti he ovat ymmärtäneet meitä. Otaverkolla meitä ei laiteta muottiin, vaan meitä kuunnellaan ja tarpeemme hahmotetaan, ja niihin halutaan löytää paras mahdollinen ratkaisu. Otaverkon kanssa suuntaamme eteenpäin joustavasti ja turvallisin mielin”, Meriniemi päättää.

Suosittelija:

"Otaverkko on löytänyt ratkaisuja erityispiirteisiimme ja luonut meille toimivia prosesseja. Nyt olemme puhtaasti hyvässä tilanteessa: niin tietoturva, käytettävyys kuin tukitoimenpiteet toimivat."

Tuomas Meriniemi - järjestökoordinaattori

Pinterest
Referenssin infoboxi
Otaverkko Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ylemmät Toimihenkilöt YTN
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Meriniemi

Lisätietoja

Yritysprofiili Otaverkko kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Otaverkko kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Otaverkko - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko - Muita referenssejä

Otaverkko - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia