Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvapalvelut

post_image
Tarjonta

Tietoturva on monen tekijän summa

 

Tietoturva on ajankohtaisempi aihe kuin koskaan. Sen ylläpitäminen ja aktiivinen kehittäminen on vastuu jota ei voi eikä saa enää lykätä. Tietoturva ei ole enää vain palomuuri tai päätelaitesuoja, vaan kokonaisvaltaista liiketoimintakriittisten IT-ympäristöjen suojaamista väärinkäytöltä.

Vaikka saatkin kauttamme IT-ulkoistuspalvelut aina tietoturva edellä tuotettuna, on tilanteita, joissa tarvitset lisätietoturvaa. Tietoturvapalveluidemme avulla kasvatat ennen kaikkea näkyvyyttä ja tietoisuuttanne oman IT-ympäristönne tilasta.'

Isossa kuvassa jokaisen yrityksen realistiset tietoturvauhkat liittyvät pääasiassa käyttäjävirheisiin sekä kriittisen datan suojaamiseen. Uhkien realisoitumisen taustalla on usein ulkopuolista tietojen kalastelua, puutteellista haavoittuvuuksien hallintaa tai vaikkapa identiteettien suojausta.

Näkyvyys esimerkiksi oman henkilökunnan tietoturvan ymmärryksestä, ympäristön haavoittuvuuksista tai tietoturvapoikkeamien havaitsemisesta on erityisen tärkeää, koska ilman riittävää näkyvyyttä, tietomurrot ja uhat huomataan usein silloin kuin on jo liian myöhäistä.

  • Ennakoi
  • Estä
  • Havaitse
  • Toimi

On vain ajan kysymys milloin tietoturvasi on koetuksella. Nykypäivänä, pelkkä palomuuri ja päätelaitesuoja ei riitä estämään hyökkäyksiä; avainsanoja paremmalle tietoturvalle ovat näkyvyys IT-ympäristöön, haavoittuvuuksien hallinta ja hyökkäysalueen minimointi, sekä henkilöstön koulutus. Tutustu eri tapoihin suojata liiketoimintakriittiset IT-ympäristöt!

https://otaverkko.fi/palvelukokonaisuus/tietoturvapalvelut/

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia