Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvapalvelut

TarjontaMe Otaverkossa tuotamme palvelumme aina tietoturva huomioiden. Erillisillä tietoturvapalveluilla lisäät kuitenkin tietoturvasi kerroksia ja läpinäkyvyyttä. Toteutamme tietoturvaa pääasiassa palveluina, mutta kauttamme saa myös pelkkiä lisenssejä. F-Secure ja Sophos ovat pääyhteistyökumppanimme tietoturvaan liittyvissä palveluissamme.

Kaikki palveluina tuottamamme tietoturvapalvelut sisältävät valvonnan ja teknisen tuen. Palveluidemme standardi vasteaika on 4h. Saat halutessasi palvelua myös vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Otaverkko Tutka    -Tunnista ja korjaa verkkosi haavoittuvuudet-

Otaverkko Tutka skannaa verkkoympäristösi ja tunnistaa sen mahdolliset haavoittuvuudet. Tutka on erinomainen valinta silloin, kun haluat varmuuden verkkosi tietoturvan tilasta – Esimerkiksi IT-ympäristön uudistamisen jälkeen. Palvelu sisältää verkkoympäristön skannauksen, raporttien luomisen, raportointikokouksen sekä siihen toimenpide-ehdotukset. Halutessasi saat meiltä myös toimenpiteiden toteutuksen.

Skannaus voidaan kohdistaa niin sisä- kuin ulkoverkkoonkin. Sisäverkon turvallisuus on yrityksille kriittinen tekijä. Esimerkiksi phishing eli tietojenkalastelu hyödyntää sisäverkon haavoittuvuuksia. Ulkoverkko on puolestaan auki koko ulkomaailmaan ja mahdollisten väärinkäyttäjien määrä on rajaton. Ulkoverkon riskitekijöitä ovat muuan muassa avoimet portit ja palvelut tai vanhat päivitykset. Haavoittuvuuksien keskimääräinen havaitsemisaika ilman niiden asianmukaista hallintaa on noin 100 päivää.

Uusia haavoittuvuuksia ja tietoturvauhkia ilmenee päivittäin. Lisäksi yhden haavoittuvuuden korjaaminen kestää keskimäärin kolme kuukautta. Tämän vuoksi palvelua suositellaankin tehtäväksi jatkuvana. Se tarkoittaa verkkoympäristön skannausta noin 3kk välein. Palvelu voidaan halutessa toteuttaa myös kertaluonteisena. Hinnoittelu perustuu skannattavien IP-osoitteiden määrään. Otaverkko Tutka -palvelussa käytetään F-Secure Radar -ohjelmistoa. 

Päätelaitesuojaus   -Suojaa yrityksesi tietokoneet ja mobiililaitteet-

Päätelaitesuojauksella tarkoitetaan tarkoitetaan tietokoneiden, tablettien ja puhelimien loppusuojausta. Päätelaitesuojaus on kriittinen osa tietoturvaa, toimien kokonaistoteutuksen viimeisenä kerroksena. Päätelaitesuojaukseen on syytä suhtautua huolellisesti ja pitää laitteet ajantasalla.

Päätelaitesuojaus suojaa laitteesi kiristysohjelmilta, tietomurroilta tai haavoittuvuuksia hyödyntäviltä haittaohjelmilta. Päätelaitesuojauksesta puhuttaessa on tärkeä huomioida myös keskitetty käyttäjähallinta. Sen avulla pysyt ajan tasalla siitä, että työntekijöidesi laitteet ovat ajan tasalla ja pystyt esimerkiksi tyhjentää hävinneen mobiililaitteen tiedot etänä.

Kokonaisvaltaisessa suojauksessa tulee huomioida ennakointi, torjunta, havainnointi sekä reagointi. Jokainen näistä osa-alueista on ensisijaisen tärkeä ottaa huomioon ja niille on oma paikkansa. Hyödynnämme päätelaitesuojauksessa F-Securen ohjelmistoja. 

Suojattu kommunikointi   -Salatut sähköpostit, -lomakkeet ja ryhmätyötilat-

Suojattu kommunikointi sisältää salatut sähköpostit, työtilat ja lomakkeet. Salattu sähköposti parantaa tietosuojaasi ja on olennainen osa silloin, kun käsitellään henkilötietoja tai halutaan kommunikoida luottamuksellisesti. Salaukseen liittyy osapuolten tunnistaminen, yksityisyys sekä seuranta. Salattuun sähköpostiin on lisäksi mahdollista liittää suojaus ja suodatus ominaisuuksia. Sähköpostin DLP (Data Loss Prevention) seuraa tietoturvan toteutumista sekä estää inhimillisistä virheistä aiheutuvia tietovuotoja. Tämä toteuttaa teknisesti tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Suojatuilla lomakkeilla julkaiset yrityksesi web-lomakkeet helposti ja tietoturvallisesti. Lomakeratkaisu on integroitavissa taustajärjestelmiin, jolloin tiedot säilyvät määrämuotoisina ja ne siirtyvät organisaation käsittelyjärjestelmiin ilman turhia välivaiheita. Turvalliset ryhmätyötilat puolestaan mahdollistavat suojatun kommunikoinnin ja tiedostojen jaon. Luottamuksellista tietoa voi jakaa siis helposti ja turvallisesti eri sidosryhmien kesken. Työtilat mahdollistavat myös turvallisen pikaviestinnän sekä muut kätevät ryhmätyötoiminnot.

Tietosuoja- ja tietoturva-analyysit   -Mielenrauhaa-

Tietosuoja- ja tietoturva-analyyseissamme kartoitamme IT-ympäristönne nykytilan sekä siihen liittyvät tekniset ratkaisut ja hallinnolliset dokumentit. Tämän pohjalta teemme raportin, mikä sisältää konkreettisia ehdotuksia tietoturvan- ja suojan kehittämiseen. Analyysiemme avulla saat mielenrauhaa ja niiden avulla pystyt keskittymään olennaiseen

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia