Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalvelut ja palvelimet

post_image
Tarjonta

Pilveä sieltä mistä tarvitset

Oletko ajatellut, että toisen pilvi on toisen konesali? Kun maailma ja liiketoimintanne tarpeet muuttuvat, saat meiltä tukea muutoksessa. Koskaan ei tiedä mihin maailma muuttuu, mutta matkassamme pysyt ajan tasalla. Otaverkon tarjoamilla pilvipalveluilla voit tarjota työntekijöillesi tai asiakkaillesi erilaisia palveluita, kuten tallennustilaa tai ohjelmistoja. Toimivan pilvi- ja palvelinympäristön takaavat toimintavarmat ja tietoturvalliset tietoliikenneyhteydet.

Saat meiltä yksityistä pilvipalvelua suoraan omista, espoolaisista konesaleistamme. Yksityisen pilven lisäksi saat meiltä julkipilven palveluita, esimerkiksi palveluita Microsoftin Azuresta sekä siihen liittyvää arkkitehtuurisuunnittelua. Löydät meiltä halutessasi myös omalle rautapalvelimellesi tai virtualisointialustallesi turvallisen kodin omista konesaleistamme. Voit luottaa siihen, että tarjoamme aina tarpeitasi vastaavan ratkaisun, ilman, että olet sidoksissa yhteen toimijaan.

Toimiva pilviympäristö on monen asian summa

Saat kauttamme pilvi- ja palvelinympäristön, jossa toteutuvat niin skaalautuvuus, optimointi, kuin kustannusten ennakointikin. Jätä halutessasi meille myös pilviympäristön ylläpito ja siihen liittyvän kehittämistyö. Näemme asiakaskenttää poikkitieteellisesti eri toimialoilla ja pysymme eri kehitysaskeleiden vauhdissa, jotta sinä voit keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi ydinosaamisellasi. Asiakkaanamme saat kokonaispalvelun ennakoitavasti yhdelle laskulle.

  • Yksilöllisten tarpeiden huomioiminen
  • Valinnanvapaus
  • Arkkitehtuurisuunnittelu
  • Nopea asiakaspalvelu

Saat pilviympäristön nopeasti käyttöön

Toimivan palvelinympäristön taustalla on asiantunteva suunnittelutyö, joka ottaa huomioon palvelinten käyttötarkoituksen ja tietoliikenneyhteydet. Palvelinylläpitopalvelua sekä arkkitehtuurisuunnittelua on saatavilla niin Otaverkon omaan yksityiseen pilveen kuin Microsoftin Azureenkin. Saat avullamme oikein mitoitetun, optimoidun ympäristön niissäkin tilanteissa, joissa virtuaali- tai fyysiset palvelimet ovat kontteja parempi ratkaisu.

Lue lisää eri palvelinympäristö palveluista

https://otaverkko.fi/palvelukokonaisuus/pilvipalvelut-ja-palvelimet/

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Palvelin- ja kapasiteettipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia