Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HOAS - Tietoliikenteen asiantuntijapalvelut

ReferenssiAsiakas

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasin tavoitteena on tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. Hoasin liikevaihto on 70 M€ ja se tarjoaa 9400 asuntoa pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa peruskoulun jälkeisten oppilaitosten opiskelijoille. Lisäksi Hoas tarjoaa asunnon kansainvälisen vaihdon opiskelijoille. Yhteensä Hoas tarjoaa asunnon n. 18 000 opiskelijalle. Hoasilla työskentelee vakituisesti yli 60 ammattilaista asiakaspalvelussa, vuokraamis-, isännöinti-, rakennuttamis- ja taloushallinnon tehtävissä.

Tarve

Hoas oli ensimmäinen opiskelija-asuntosäätiö, joka sisällytti internetyhteyden vuokraan 2000-luvun alussa. Tämä vaati kaikkien olemassa olevien asuntojen sisäverkkokaapeloinnin. Hoas tarvitsi projektiin tietoliikenneasiantuntijuutta ja kaapelointityön valvojaa. Samaan aikaan oli tarve kehittää myös Hoasin toimistoinfraa.

Toteutus

Otaverkko on toiminut Hoasin tietoliikenneasiantuntijayrityksenä vuosituhannen vaihteesta alkaen. Kaikkien opiskelija-asuntojen kaapelointiprojektista lähtenyt yhteistyö on jatkunut laajana kehittämistyönä. Tietoliikenneasiantuntijana Otaverkko toteuttaa konsultatiivista palvelua edustaen Hoasia IT-palveluiden osalta huoneistojen saneerausprojekteissa. Hoas rakennuttaa vuosittain satoja asuntoja, jolloin tarvitaan myös uusia tietoliikenneratkaisuja. Otaverkko on kiinteästi mukana tässä kehitystyössä. Otaverkko toteuttaa Hoasin IT-palvelut yli 60 asiantuntijalle. IT-palvelut kattavat tietoliikenneyhteydet, lähiverkon, palvelinten ylläpidon ja tietoturvapalvelut. Tietoturvalle ja tietosuojalle on asetettu erittäin korkeat vaatimukset, sillä Hoas käsittelee suuria määriä henkilötietoja.

Suosittelija:

Olemme tyytyväisiä pitkäaikaiseen kumppanuuteen Otaverkon kanssa. Otaverkko on meille sekä kehityskumppani kiinteistöjemme verkkojen osalta että toimistomme IT-infran yksi toteuttajista, toteaa Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio.

Matti Tarhio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Otaverkko Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Otaverkko kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Otaverkko kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Otaverkko - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Otaverkko - Muita referenssejä

Otaverkko - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia