Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaikki tietotekninen apu yhdestä numerosta.

TarjontaService Desk  -Apua 11 sekunnissa-

Service Deskimme auttaa loppukäyttäjiä ratkaisemaan tietotekniset ongelmatilanteet. Ratkaisemme yli 80 % kaikista yhteydenotoista ja lopuista huolehtivat muut asiantuntijatiimimme. Vastaamme puhelimitse tehtyihin yhteydenottoihin keskimäärin 11 sekunnin kuluessa. Jokaisen palvelupyynnön valmistumisen yhteydessä asiakkaalle lähetetään kohtaamiskysely. Viimeisten 12 kuukauden ajalta tyytyväisten asiakkaiden osuus on ollut 96 % (tilanne 12/2019).

Service Desk- palveluumme voidaan liittää niin etä- kuin lähitukikin. Etätuessa saa nopeasti apua puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Lähituessa voidaan puolestaan ratkaista ongelmat, joiden ratkaisu ei onnistu etäyhteydellä. 

 

Työasemien käyttöönotto  -Uusi työntekijä taloon?-

Autamme käyttäjien, työasemien sekä lisenssien hallinnassa. Voitte käytännössä siirtää vastuun meille, mitä tulee esimerkiksi uuden työntekijän aloittamiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme palvelua uuden laitteen hankinnassa, sen rekisteröinnissä sekä sovellusten ja käyttöjärjestemän asennuksessa. Tämän lisäksi autamme käyttäjien hallinnassa, kuten käyttäjätilien luomisessa ja laitteiden etähallinnassa. Työasema-palvelumme avulla teette uuden työntekijän aloittamisprosessista vaivatonta ja voitte keskittyä olennaiseen. 

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n It-infra loppukäyttäjäpalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia