Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Otaverkko Oy

IT:n pitäisi olla yksinkertaista. Jotta asiakkaasi menestyisivät, on IT:si toimittava luotettavasti ja tarpeita palvellen. Anna meidän auttaa

Otaverkko Oy - Yritysesittely

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistuspalveluihin ja sovelluskehitysympäristöihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme tukenasi sekunneissa aina, kun sitä tarvitset.
Työntekijöitä 26
Y-tunnus 1441265-5
Perustettu 1997
Www www.otaverkko.fi
Puh 0207 42 43 42
E-mail sales@otaverkko.fi
Toimipaikat Espoo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(3)
Käyttäjähallinta
(2)
Ohjelmistokehitys
(1)
IoT
(0)
It-omaisuuden hallinta
(0)
Laadunvarmistus
(0)

Toimialakokemus

IT
(2)
Julkishallinto
(2)
Järjestöt ja yhdistykset
(2)
Kiinteistöala
(2)
Koulutusala
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Media
(1)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(1)

Teknologia

Microsoft
(2)
Linux
(1)
Open source
(1)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(2)
Tuki- ja ylläpitotyö
(2)
Laitteet
(0)
Toteutustyö
(0)

Omat tagit

IT-palveluiden ulkoistus
IT-palveluiden kilpailuttaminen
Modernit IT-palvelut yrityksille
it-palveluhallinta
IT-asiantuntija
IT-elinkaaripalvelut
it-hankinnat
IT-kartoitus
IT-kumppani
IT-laitteet
it-tukipalvelut
IT-ratkaisut
IT-ympäristön kartoitus
IT-ylläpito

Otaverkko - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHaaga-Helia - OpenShift-ympäristö

"Otaverkkolaiset ovat olleet aktiivisia, asiantuntevia ja aina tilanteen tasalla. Nyt jälkikäteen pohtiessakaan ei tule mieleen mitään, mitä olisimme tehneet toisin."

-- Teemu Havulinna - Lehtori

Näytä referenssi

ReferenssiOmnia - Perustietotekniikasta strategiseen kehittämiseen

"Otaverkko ymmärtää bisnestämme ja ehdottaa aktiivisesti parannustoimenpiteitä. Koen, että tarpeemme tulevat kuulluiksi ja että voin luottaa Otaverkkoon, sillä he pitävät sopimuksista kiinni. Kaikki Otaverkossa henkii sitä, että he ajattelevat asiakkaan parasta." "

-- Tuukka Soini - Kehittämisjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEspoon Asunnot

"Oma ICT-tiimimme on pystynyt keskittymään liiketoimintamme tarpeisiin ja arkkitehtuurin suunnitteluun, kun tuki ja ylläpito on voitu jättää suurelta osin Otaverkolle. Meillä on toimiva kumppanuus selkeillä vastuunjaoilla."

-- Merja Ritamo - Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSoftware Point - Pilvipalveluratkaisu

"Otaverkko pystyi räätälöimään pilvipaketin juuri kehittämämme järjestelmän tarpeisiin sopivaksi. Otaverkon joustavuus oli tärkeässä roolissa pilottihankkeen onnistumisessa."

-- Peter Streng - Tietohallintojohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Otaverkko - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

IT:n pitäisi olla yksinkertaista Otaverkon kanssa voit luottaa, että laitteet ja yhteydet pelaavat turvallisesti ja saat apua sekunneissa yli 20 osaajan asiantuntemuksella. Meitä ei valita hinnan takia. Meidät valitaan, koska välitämme. Markkina on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Miksi käyttötukipalvelu? Tiesitkö, että yrityksessänne saattaa olla IT:n piilotukihenkilö? Työntekijät usein pelkäävät kasvavia IT-tukikuluja tai vaikeita prosesseja ja kysyvät mieluummin kollegalta kuin soittavat tukeen. Rajattomalla,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Miksi Otaverkko? Kun me Otaverkossa puhumme IT-ulkoistuksesta, tarkoitamme yhdessä kehittämistä sinun kanssasi. Ulkoistamalla koko IT:si tai valitsemasi osan siitä, kasvatat käytössäsi olevia asiantuntijaresurssejasi sekä vapautat aikaa, kustannuksia ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

OpenShift palveluna OpenShift on sovelluskehittäjien palvelualusta, joka on ratkaisu sovelluskehitysympäristöjen automatisointiin ja konttien hallintaan. Saat DevOps-tiimisi tarvitsemat työkalut, eikä asiakkaasi tarvitse tehdä ohjelmistoprojekteissasi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

TietoliikenneratkaisutOikein mitoitetun tietoliikenneratkaisun avulla liiketoiminnallesi arvokas data liikkuu tietoturvallisesti oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Mihin tietoliikenneratkaisuita tarvitaan? Tieto on kaiken liiketoiminnan kannalta avain asemassa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tietoturva on monen tekijän summa Tietoturva on ajankohtaisempi aihe kuin koskaan. Sen ylläpitäminen ja aktiivinen kehittäminen on vastuu jota ei voi eikä saa enää lykätä. Tietoturva ei ole enää vain palomuuri tai päätelaitesuoja, vaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Pilveä sieltä mistä tarvitsetOletko ajatellut, että toisen pilvi on toisen konesali? Kun maailma ja liiketoimintanne tarpeet muuttuvat, saat meiltä tukea muutoksessa. Koskaan ei tiedä mihin maailma muuttuu, mutta matkassamme pysyt ajan tasalla. Otaverkon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Otaverkko - Referenssit

Otaverkko - Bloggaukset

Otaverkko - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Otaverkko kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku