Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Otaverkko Oy

Otaverkko on IT-alan asiantuntija- ja palveluyritys. Autamme yrityksiä keskittymään ydinliiketoimintoihinsa tarjoamalla kattavat IT-ratkaisut aina palvelimista julkiseen pilveen,verkkoratkaisuihin ja tietoturvaan.

Otaverkko Oy - Yritysesittely

Otaverkko on IT-alan asiantuntija- ja palveluyritys alkujaan Otaniemestä. Tiedämme mitä teemme. Toteutimme Euroopan ensimmäisen gigabittisen kampusverkon jo 90-luvulla. Tänä päivänä tarjoamme valmiiksi tuotteistettuja it-palveluita ja räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meiltä saat kattavat IT-ratkaisut yhdestä paikasta.

Tehtävämme on tehdä IT-maailmasta turvallinen, hallittava ja ymmärrettävä. Me Otaverkossa erotumme erinomaisella asiakaspalvelulla, palveluidemme laadulla sekä asiantuntijuudellamme.

Olemme kotimainen, vakavarainen ja jatkuvaan kehitykseen sitoutunut ratkaisukeskeinen kehittäjäkumppani. Sertfioitu laatujärjestelmämme varmistaa, että asiakkaamme onnistuvat nyt ja tulevaisuudessa.
Työntekijöitä 25
Y-tunnus 1441265-5
Perustettu 1997
Www www.otaverkko.fi
Puh 0207 42 43 42
E-mail sales@otaverkko.fi
Toimipaikat Espoo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
(2)
Käyttäjähallinta
(1)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(1)
IoT
(0)
It-omaisuuden hallinta
(0)
Konesalipalvelut
(0)
Laadunvarmistus
(0)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(2)
Kiinteistöala
(2)
IT
(1)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Koulutusala
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Media
(1)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(1)

Teknologia

Linux
(0)
Microsoft
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Laitteet
(0)
Toteutustyö
(0)

Omat tagit

IT-palveluiden ulkoistus
IT-palveluiden kilpailuttaminen
Modernit IT-palvelut yrityksille
it-palveluhallinta
IT-asiantuntija
IT-elinkaaripalvelut
it-hankinnat
IT-kartoitus
IT-kumppani
IT-laitteet
it-tukipalvelut
IT-ratkaisut
IT-ympäristön kartoitus
IT-ylläpito

Otaverkko - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHOAS - Tietoliikenteen asiantuntijapalvelut

"Olemme tyytyväisiä pitkäaikaiseen kumppanuuteen Otaverkon kanssa. Otaverkko on meille sekä kehityskumppani kiinteistöjemme verkkojen osalta että toimistomme IT-infran yksi toteuttajista, toteaa Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio. "

-- Matti Tarhio

Näytä referenssi

ReferenssiOmnia - Laaja IT-palveluvalikoima vastaa koulutuskuntayhtymän tarpeisiin

"Olemme todella iloisia hyvästä ja pitkäjänteisestä sekä kehittävästä yhteistyöstä Otaverkon kanssa. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme kattamaan myös Espoon aikuislukion ja Espoon työväenopiston. Tässä prosessissa Otaverkko johti erittäin onnistuneesti haastavan IT-yhdistymisprojektin, kiittää Omnian kuntayhtymän johtaja Sampo Suihko. "

-- Sampo Suihkio

Näytä referenssi

ReferenssiAlvar Aalto - Säätiö : Kokonaispalvelu

"Meille on tärkeää, että IT-kumppani pystyy tarjoamaan IT-infran eri osa-alueet räätälöidysti juuri meidän tarpeisiimme, sanoo Alvar Aalto -säätiön toimitusjohtaja Tommi Lindh. "

-- Tommi Lindh

Näytä referenssi

ReferenssiCSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

"Viestintävirasto hallinnoi Internetin Suomen juurinimipalvelua. Palvelun keskeisten osien toiminnasta vastaa Funet-tutkimusverkkoa ylläpitävä CSC - Tieteen tietotekniikan keskus. Valvonnan ja päivystyksen hoitaa Otaverkko. Kaikki yhdessä varmistamme, että Suomen Internet toimii, kertoo johtava asiantuntija Juhani Juselius Viestintävirastosta"

-- Juhani Juselius

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Otaverkko - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Meillä Otaverkko Oy:ssa laatu on kaikki kaikessa. Laatupolitiikkamme tähtää siihen, että Otaverkon asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat varmistua siitä, että Otaverkon palvelut tuotetaan tietoturvallisesti, vastuullisesti, ja siten, että toiminnan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Tyypillinen asiakkaamme on yritys tai organisaatio: •      jonka liiketoiminta ei salli katkoja tai häiriöitä palveluissa.  •      joka haluaa hakea hallittavuutta keskittämällä palvelunsa yhdelle toimiajalle. •      joka arvostaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Service Desk  -Apua 11 sekunnissa- Service Deskimme auttaa loppukäyttäjiä ratkaisemaan tietotekniset ongelmatilanteet. Ratkaisemme yli 80 % kaikista yhteydenotoista ja lopuista huolehtivat muut asiantuntijatiimimme. Vastaamme puhelimitse tehtyihin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Meillä on omia konesaleja, joista tarjoamme palvelimille niin kaappitilaa kuin laitepaikkojakin. Konesaleissamme palvelimet sijoitetaan valvottuun ja turvalliseen ympäristöön, jossa virransyöttö- ja paloturvallisuustekijät ovat huomioitu...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Virtuaalipalvelin on valinta silloin, kun haluat määritellä itse ajettavat ohjelmistot ja prosessit. Virtuaalipalvelinten avulla voidaan tarjota työntekijöille tai asiakkaille erilaisia palveluita kuten tallennustilaa, käyttäjienhallintaa tai ohjelmistoja,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Pilvipalvelut ovat verkossa tarjottavia palveluita ja resursseja, jotka ovat joustavasti laajennettavissa. Yrityksesi tiedot ja ohjelmistot sijaitsevat oman palvelimen sijasta pilvipalvelua tarjoavan yrityksen palvelimella.  Tarjoamiamme julkisia pilvipalveluita..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Verkko-osaamisemme on kattavaa aina suunnittelusta käyttöönottoon, ylläpitoon ja dokumentointiin. Kaikki palveluina tuottamamme verkkoratkaisut sisältävät valvonnan ja teknisen tuen. Palveluidemme standardi vasteaika on 4h. Saat halutessasi palvelua myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Me Otaverkossa tuotamme palvelumme aina tietoturva huomioiden. Erillisillä tietoturvapalveluilla lisäät kuitenkin tietoturvasi kerroksia ja läpinäkyvyyttä. Toteutamme tietoturvaa pääasiassa palveluina, mutta kauttamme saa myös pelkkiä lisenssejä...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Otaverkko - Referenssit

Otaverkko - Bloggaukset

Otaverkko - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Otaverkko kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku