Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tecinspire löysi yhteistyökumppanin naapurista

ReferenssiTecinspire on oululainen ohjelmistokehitystalo, joka on tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Buutti ja Tecinspire olivat naapureita Kielo Growthin tiloissa, jonka suojissa kasvoimme rinta rinnan vuodesta 2018 kevääseen 2021, kun Buutin toimisto siirtyi uusiin toimitiloihin. Hyvien kahvipöytäkeskustelujen lisäksi olemme päässeet sparrailemaan suuntaan ja toiseen.

Kesällä 2020 yhteistyö syventyi, kun Buutin ohjelmistokehittäjä Joonas Soudunsaari astui lisävoimaksi Tecinspiren asiakasprojektiin. Joonas teki projektissa toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelua ja kehitystä Angular-tekniikalla.

Teemu Kivioja Tecinspirelta kommentoi yhteistyötä: “Olemme erittäin tyytyväisiä Joonaksen työhön ja hänen toteutuksen osuus projektissa oli merkittävä. Yhdessä saimme laajan toiminnanohjausjärjestelmän toimitettua tiukassa aikataulussa. Loppuasiakas oli hyvin tyytyväinen järjestelmään. Voimme lämpimästi suositella Buuttia tämän kokemuksen perusteella!”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Buutti Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tecinspire

Lisätietoja

Yritysprofiili Buutti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Angular

Siirry yrityksen profiiliin Buutti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Buutti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Buutti - Muita referenssejä

Buutti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia