Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tecinspire web-projekti

ReferenssiTecinspire on oululainen ohjelmistokehitystalo, joka on tunnettu korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Buutti ja Tecinspire ovat naapureita Kielo Growthin tiloista, jonka suojissa olemme kasvaneet rinta rinnan jo vuodesta 2018. Hyvien kahvipöytäkeskustelujen lisäksi olemme päässeet sparrailemaan suuntaan ja toiseen.

Kesällä 2020 yhteistyö syventyi, kun Buutin ohjelmistokehittäjä Joonas Soudunsaari astui lisävoimaksi Tecinspiren asiakasprojektiin. Joonas teki projektissa toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelua ja kehitystä Angular-tekniikalla.

Teemu Kivioja Tecinspirelta kommentoi yhteistyötä: “Olemme erittäin tyytyväisiä Joonaksen työhön ja hänen toteutuksen osuus projektissa oli merkittävä. Yhdessä saimme laajan toiminnanohjausjärjestelmän toimitettua tiukassa aikataulussa. Loppuasiakas oli hyvin tyytyväinen järjestelmään. Voimme lämpimästi suositella Buuttia tämän kokemuksen perusteella!”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Buutti Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tecinspire

Lisätietoja

Yritysprofiili Buutti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Buutti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Buutti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Buutti - Muita referenssejä

Buutti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia