Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterä ja asiantunteva ohjelmistokehitys

post_image

TarjontaMeiltä saat ohjelmistoalan osaamista lyhyisiin tai pidempiaikaisiin projekteihin. Voimme auttaa sinua ohjelmiston kehittämisessä, sopivien teknologioiden valitsemisessa sekä liiketoimintalogiikan hiomisessa.

Konsulttimme voivat toimia sekä osana asiakkaan tiimiä että toteuttaa kokonaisia projekteja itsenäisesti. Työskentelypaikka on asiakkaan valittavissa: voimme tulla teidän tiloihinne tai tehdä töitä Buutin toimistolta käsin. Valitsit minkä sijainnin vain, voit luottaa siihen että Buutin puolelta ollaan sinuun tiiviisti yhteydessä ja toimintamme on läpinäkyvää.

Paras osaamisemme on vaativissa tietoliikenneteknologian ja terveydenhuollon projekteissa. Asiakkaamme luottavatkin meihin ydinliiketoimintansa kannalta olennaisissa projekteissa ja asiakassuhteemme ovat pitkiä.

Miksi valita Buutti Oy?

Laatu

Kukapa ei haluaisi parasta mahdollista ohjelmistokehityskumppania satojatuhansia, ellei miljoonia maksavassa kehityshankkeessa?

Jokaikinen kehittäjämme omaa vahvan harrastustaustan ohjelmoinnista ja on läpäissyt erittäin haastavan rekrytointiprosessin, jossa todennamme konsulttiemme taidot ajantasaisilla ohjelmointitehtävillä ja live-koodaushaastatteluilla. Tuloksena konsulttimme ovat teknisiä huippuasiantuntijoita, jotka ymmärtävät projektien kokonaisuutta ja kehittävät omaa osaamistaan jatkuvasti. Emme oikaise kehityksen missään vaiheessa, eikä jälkeemme jää spagettia ja McGyver-ratkaisuja. Teknistä velkaa ei synny ja projekteja on helppo ylläpitää. Kaikki lähdekoodi jää asiakkaalle, joten et joudu vendor lock -tilanteeseen.

Hinta

Projektien kustannukset pysyvät kurissa kevyen organisaatiorakenteemme ja ketterien toimintatapojemme ansiosta. Ohjeistamme asiakastamme kehityksen jokaisessa vaiheessa ja kerromme myös, mikäli jokin toimintatapa ei ole kestävällä pohjalla. Buutin kanssa et maksa keskijohdon palkkioista tai hulppeista markkinointikampanjoista.

Läpinäkyvyys

Saat tavata ja arvioida projektiin tulevat kehittäjät itse. Aikatauluarviomme ovat realistisia ja tarkkaan eriteltyjä. Kehitysprojektit toteutamme ketteriä kehitysmenetelmiä noudattaen, jolloin olet aina tietoinen projektin kulloisesta tilanteesta ja aikataulusta ja muutoksiin voidaan reagoida nopeasti.

Pinterest
Buutti Oy logo

Buutti Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Buutti Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Buutti Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Buutti Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Buutti kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia