Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Numeron automatisoi ja tehostaa Oral Hammaslääkäreiden työ­vuoro­suunnittelua

Referenssi

Numeron automatisoi ja tehostaa Oral Hammaslääkäreiden työ­vuoro­suunnittelua

Oral Hammaslääkäreiden työvuorosuunnittelussa ei enää tarvita ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muistivihkoja. Visman Numeron-järjestelmän avulla työvuorojen suunnittelu on huomattavasti automatisoidumpaa ja tehokkaampaa kuin ennen.

Oral Hammaslääkäreiden työvuorosuunnittelussa ei enää tarvita ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muistivihkoja. Visman Numeron-järjestelmän avulla työvuorojen suunnittelu on huomattavasti automatisoidumpaa ja tehokkaampaa kuin ennen. Liittymärajapintojen ansiosta tieto liikkuu sujuvasti eri järjestelmien välillä. 

Oral Hammaslääkärit on 1 600 asiantuntijan organisaatio, joka tuottaa suun terveydenhuollon palveluita aina perus hammashoidosta erikoishammaslääkärin ja suuhygienistin palveluihin.

– Lähdimme hakemaan automatisoidumpaa ja tehokkaampaa tapaa tuottaa työvuorosuunnittelua. Kolmen eri vaihtoehdon joukosta päädyimme Vismaan. Erityisesti heidän projektinhallintansa toi meille luottamuksen siihen, että heidän kanssaan tämä massiivinen projekti pystyttäisiin viemään yhdessä maaliin, muistelee Oral Hammaslääkäreiden henkilöstöjohtaja Sara Mäki-Kala.

Työvuorosuunnittelun automaatioaste kasvoi 

Visma Numeronin työvuorosuunnittelun työkalu on Mäki-Kalan omien sanojen mukaisesti hyvin tehokas. Käytännössä se auttaa Oral Hammaslääkäreiden henkilöstöhallintoa toteuttamaan liiketoimintalähtöistä työvuorosuunnittelua. 

– Tiedämme sen avulla, missä meillä on työvoiman tarve. Toisaalta pystymme tekemään henkilöstösuunnittelua hyvin huolellisesti ja kattavasti tämän työkalun avulla, Mäki-Kala kertoo. 

Ennen projektin aloittamista sille asetettiin tietyt tavoitteet esimerkiksi juuri työvuorosuunnittelun automaatioasteeseen ja tehokkuuteen liittyen. Kaikki asetetut tavoitteet myös saavutettiin täysin.

– Työvuorosuunnittelun prosessi itsessään tehostui. Meille on rakennettu liittymärajapinnat HR-järjestelmään, palkkapalveluihin ja potilastietojärjestelmään. Rajapintojen ansiosta tieto siirtyy ilman ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muita muistivihkoja, Mäki-Kala iloitsee.

Tavoitteiden toteutumista seurataan yhdessä

Jo useamman vuoden jatkunut Visman ja Oral Hammaslääkäreiden yhteistyö on edelleen hyvin tiivistä. Mäki-Kala arvostaa erityisesti Visman kattavaa asiakkuudenhallintaa. 

– Kokoonnumme yhdessä hyvin säännönmukaisesti tarkastelemaan yhteistä tilannetta ja sitä, että olemmeko saavuttaneet meille asetetut tavoitteet. Näistä asioista pyritään käymään tiiviisti yhteistä vuoropuhelua, Mäki-Kala kiittelee.

Voit pyytää esittelyn Numeronista täältä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Aquila Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oral

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Aquila kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Omat tagit

työvuorosuunnittelu
työvoiman hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Visma Aquila kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Aquila - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Aquila - Muita referenssejä

Visma Aquila - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia