Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Näitä asioita kehitämme Tiiman mobiilisovelluksessa vuonna 2022

BloggausTyöajanseurantajärjestelmä Tiima Numeron monipuolistuu vuonna 2022. Panostamme etenkin työajan seurannan sujuvuuteen mobiilisovelluksella.

Työaikaleimausten ja työajanseurannan tekeminen verkkosovelluksella tai mobiilissa lisääntyi roimasti, kun koronapandemian vuoksi siirryttiin etätöihin. Vuonna 2020 voimaan astunut työaikalaki vastasi monipaikkaisen työn tarpeisiin ja toi mukanaan uuden säädöksen joustotyöaikaan liittyvästä työajanseurannasta.

Sitä mukaa, kun uudet työn tekemisen tavat ovat vakiintuneet, myös työajanseurannan työkaluista on saatu arkikokemusta ja käyttäjäpalautetta. Sen pohjalta aiomme tänä vuonna panostaa erityisesti mobiilisovelluksen käytettävyyteen.

Keräsimme tähän Tiima Numeron -mobiilisovelluksen kehittämispolun pääkohdat alkavalle vuodelle!

Kehittämiskohteet 2022 pähkinänkuoressa

  • Tarkka työtuntien kohdentaminen
  • Leimauskorjaukset mobiilissa
  • Saldorajailmoitukset työntekijälle
  • Työaikatapahtumien lukitsemistoiminto
  • Selkeät syykoodit ja selitteet mobiilinäkymässä

Tuntien kohdentaminen helposti ja tarkasti mobiilisovelluksessa

Etä- ja hybridityön lisäksi on paljon tehtäviä, jotka vaativat liikkumista asiakaskohteiden välillä. Usein työaika pitää myös kohdentaa eri projekteille tai kustannuspaikoille. Jos päivän työtunnit ja projektit raapustetaan muistivihkoon ja jälkeenpäin siirretään itse työajanseurantaan tai lähetetään henkilöstöhallintoon, kertyy turhaa tuplatyötä.

Kun työaikaleimaukset tehdään mobiilisovelluksella ja tehdyt työtunnit kohdennetaan suoraan oikeille projekteille, työaikaa ei kulu siihen, minkä automatiikka voi hoitaa ihmisten puolesta.

Tiiman mobiilisovelluksen kohdentamistoimintoa sujuvoitetaan tulevana vuonna entisestään. Jatkossa näkymät voidaan räätälöidä työntekijöittäin niin, että ne projektit tai asiakaskohteet, joille tunteja yleisimmin kohdennetaan, löytyvät valikosta ensimmäisinä. Tällöin virheellisten työaikakirjausten määrä ja niiden korjaamiseen käytetty aika saadaan minimoitua.

Työaikaleimausten korjaus myös mobiiliin

Riippuu organisaation omista käytännöistä, miten virheelliset työaikaleimaukset korjataan. Jotkut yritykset haluavat korjausten kulkevan esihenkilön kautta, joissakin työntekijät voivat korjata virheelliset leimaukset itse. Tiima taipuu molempiin toimintatapoihin.

Vuonna 2022 kehitämme leimauskorjausten tekemistä mobiilisovelluksessa. Kun omat virheelliset leimaukset voi korjata paikkariippumattomasti, myös liikkuvaa työtä tekevien on kätevämpää hoitaa korjaukset ajallaan.

Saldorajailmoitukset tukevat työajan hallintaa

Plus- tai miinustunteja kertyy usein vähitellen ja huomaamattomasti, ja niitä voi olla vaikeaa purkaa, jos työaikasaldoaan ei seuraa säännönmukaisesti.

Tiima tarjoaa tulevaisuudessa automaattisen ilmoituksen, kun sovittu saldoraja alkaa lähestyä. Tämä helpottaa oman työn ja työajan hallintaa, ja näin voitte ryhtyä hyvissä ajoin korjaaviin toimenpiteisiin ja huolehtia työkuorman säätelystä.

Tarkastaminen ja kuittaus käteväksi lukitsemistoiminnolla

Työaikaraporttien tarkistamiseen saadaan rutiinia Tiima Numeron mobiilisovelluksen uudella lukitsemistoiminnolla. Kun työntekijä on tarkistanut, että työaikaleimaukset on tehty oikein, hän voi lukita ne. Näin ei tarvitse muistella, onko tunnit tullut tarkastettua.

Kun työntekijä on lukinnut tunnit, hyväksyjä tietää, että työaikatapahtumat on tarkistettu, korjattu ja voidaan hyväksyä. Kun leimausten ja kohdennettujen työaikatapahtumien lukitseminen voidaan tehdä myös Tiiman mobiilisovelluksessa, hybridityöläisen arki helpottuu.

Syykoodit ja selitteet selkeämmiksi

Tiima Numeron -mobiilisovelluksen käytettävyyttä parannetaan myös kalenterinäkymässä. Poissaolon syykoodin avulla työntekijä voi tarkistaa kalenterista nopeasti, mitä eri tyyppisiä poissaoloja on ollut, ja nähdä esimerkiksi ehdotettujen poissaolojaksojen hyväksymisen tilanteen.

Työaikatapahtumien ilmoittamiseen lisätty kommenttikenttä mahdollistaa perusteiden tai lisäselitteen kirjaamisen hyväksyjää varten tarpeen mukaan. Tämä nopeuttaa työaikatapahtumien käsittelyä ja vähentää siihen liittyvää erillistä viestittelyä.

Tiima tukee työtä myös tulevaisuudessa

Kehitämme Tiiman sovelluksia jatkuvasti palvelemaan monenlaisen työelämän arkea, nyt ja tulevaisuudessa. Seuraamme lainsäädännön muutoksia, teemme säännöllisiä tietoturvapäivityksiä ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme tarpeita ja toiveita.

Säännöllisten työajanseurannan “terveystarkastusten” avulla autamme asiakkaitamme löytämään Tiiman parhaat käyttötavat organisaation omaan kulttuuriin sopivasti. Haluamme palvella työajanseurannan muuttuvia tarpeita ja mahdollistaa nykyaikaisen työnteon nyt – ja tulevaisuudessa.

Pinterest
Visma Enterprise Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Enterprise kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Visma Enterprise kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Enterprise - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Enterprise - Muita referenssejä

Visma Enterprise - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia