Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nousukiito kasvuun -tutkimus: parhaat palat

BloggausRakastettu kommodorimme Marko vieraili Ohjelmisto- ja e-business ry:n studiotilaisuudessa kertomassa tuoreesta Nousukiito kasvuun -tutkimuksestamme ja mm. hyvän atk-toimittajan ominaisuuksista.

Selvitimme Nousukiito kasvuun -tutkimuksessa, millaisia aikeita softakehitystä ostavilla on vuonna 2021, vaikuttiko korona kehitystarpeisiin ja miten konsulttikumppani valikoidaan.

Keskeisimpiä tutkimustuloksia ruodittiin verekseltään Ohjelmisto- ja e-business ry:n studiotilaisuudessa vuoden ensimmäisenä maanantaina.

Missasitko haastattelun? Ei se mitään – videonauhuri raksutti, jotta voisit nähdä ja kokea Raketin vtj Markon ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n tj Rasmuksen keskustelun myöhemminkin eli vaikka än-yy-tee-nyt!

Valikoi parhaat palat

Koska yli 7 sekuntia kestävät videot ovat niin 2020, paloittelimme tallenteen maukkaiksi pikkupurtaviksi. Poimi itsellesi mieluisimmat herkut päältä eli klikkaa haluamaasi linkkiä ja pääset automaagisesti haluamaasi kohtaan. Vaihtoehtoisesti voit katsoa koko haastattelun täältä: Nousukiito kasvuun -tutkimuksen kiinnostavimmat löydökset (YouTube).

Janoatko lisää? Nousukiito kasvuun -tutkimusraportti on sinua varten!

(Älä pelkää, sinun ei tarvitse ladata mitään, emme kysy tunnussanoja tai kengännumeroita ja pyrimme myös välttämään puuduttavaa jargonia.)

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Omat tagit

Asiakas
nousukiitokasvuun

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia