Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full stack, mobiiliohjelmointi ja sulautetut järjestelmät

post_image
Tarjonta

Liiketoiminnan tulevaisuus ratkaistaan teknologialla. Kompleksiset teknologiset ratkaisut vaativat poikkeuksellisia tekijöitä.

Rakettitieteellä on töissä maan parhaat ohjelmistokehittäjät, joilla on kokemuksen tuomaa näkemystä ja rivikoodareista erottuvaa taitoa ratkaista visaisia haasteita. Parhaimmillamme olemme silloin, kun voimme ratkaista ainutkertaisia pulmia. Ydinosaamistamme on web- ja mobiilipalvelut, IoT sekä sulautetut järjestelmät. Meiltä järjestyy tarpeellinen osaaminen, oli kyseessä sitten tarve yhdelle devaajalle tai koko joukkueelle.

Kulttuuriimme kuuluu, että jokainen rakettitieteilijä saa itse valita paikkansa ja pestinsä. Kokemuksemme mukaan tällä metodilla devaaja pysyy innokkaana, virittyneenä ja onnellisena – silloin syntyy priimaa.

Asiakkaana saat meiltä paitsi sitä kuuluisaa priimaa, myös avointa ja selkokielistä palvelua, jota ei kuorruteta konsulttijargonilla. Tärkeintä ovat mutkaton yhteys ja ratkaisut, jotka tekevät sen mitä pitää. Ja vähän päälle.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Rakettitiede Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Rakettitiede Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rakettitiede Oy:n tarjontaa

Rakettitiede Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia