Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full stack, mobiiliohjelmointi ja sulautetut järjestelmät

post_image

TarjontaRakettitieteilijöden ydinosaamista on haastavat web- ja mobiilipalvelut, IoT sekä sulautetut järjestelmät. 

Laajoissa projekteissa, kuten sisäisissä liiketoimintaportaaleissa ja asiakasrajapintaan sukeltavissa hankkeissa, devaajien kokemus ja asenne ratkaisevat onnistumisen. Isot projektit eivät valitettavasti juuri koskaan valmistu keskivertoresursseilla tehokkaasti. Sen sijaan ykkösluokan koodaajat osaavat hankalissakin tilanteissa päättää raketinnopeudella, mitä pitää tehdä – ja myös tekevät sen.

Kertaluontoisissa IT-projekteissa, kuten mobiilisovelluksissa tai asiakkaiden verkkoportaaleissa, aika on todella kovaa rahaa. Tärkeintä on saada hanke nopeasti ja varmasti valmiiksi, jolloin kokeneiden kehittäjien tarjoama tehokkuus on lyhyesti ja kaunistelematta sanoen se oikea valinta. Tämä perustuu kokemukseen, ammattitaitoon ja suorasukaiseen ongelmanratkaisukykyyn, jotka on testattu lukemattomissa projekteissa.

Vaativa ohjelmistokehitys on yhdistelmä luovuutta ja järjestelmällistä insinöörityötä. Alan mestarit ovat usein tehneet luovimmat irtiottonsa parikymppisinä mutta parhaimmat työnsä hiukan vanhempina; meilläkin kehittäjien keski-ikä on 39 vuotta, joten kokemusta ja näkemystä on ehtinyt kertyä.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Rakettitiede Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Rakettitiede Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rakettitiede Oy:n tarjontaa

Rakettitiede Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia