Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Juha Huttunen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaOlen yksi Rakettitieteen perustajaosakkaista ja Rakettitieteen toimitusjohtaja – jo toistamiseen.

Rakettitiede perustettiin kymmenen vuotta sitten. Taustalla oli neljä ohjelmistokehittäjää ja minä, kuopattu startup ja yhteinen tavoite vältellä korporaatioduuneja. Syntyi Rakettitiede: laatudevaamista tarjoava konsulttifirma, joka puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja on allerginen pönöttämiselle.

Työllistämme pian 50 ihmistä. Haluamme kasvaa rauhallisesti rikkomatta laatua tai rakettikulttuuria, ja palkkaamme vain eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu teknisen kehitystyön lisäksi asiakkaan konsultointi.

Työskentelin Raketin toimarina 2011–2017 ja sen jälkeen hallituksen puheenjohtajana. Siirryin spin-off-yrityksemme, työhyvinvointia mittaavan VibeCatchin, puikkoihin 2017 ja palasin syksyllä 2021 takaisin Rakettitieteen toimitusjohtajaksi.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Rakettitiede Oy logo

Tiedot

Nimike: Rakastettu johtaja / Beloved Leader
E-mail: juha@rakettitiede.com
Puh: +358407562892
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku