Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakettitiede Oy

Valovuosia edellä ✨ Teemme vaativaa ohjelmistokehitystä erilaisten yritysten tarpeisiin konsulttivoimin – leipätyötämme on web- ja mobiilipalvelut, IoT sekä sulautetut järjestelmät.

Rakettitiede Oy - Yritysesittely

Rakettitieteellä on töissä maan parhaat ohjelmistokehittäjät, joilla on kokemuksen tuomaa näkemystä ja rivikoodareista erottuvaa taitoa ratkaista visaisia haasteita. Parhaimmillamme olemme silloin, kun voimme ratkaista ainutkertaisia pulmia.

Kulttuuriimme kuuluu, että jokainen rakettitieteilijä saa itse valita paikkansa ja pestinsä. Kokemuksemme mukaan tällä metodilla devaaja pysyy innokkaana, virittyneenä ja onnellisena – silloin syntyy priimaa.

Asiakkaana saat meiltä paitsi sitä kuuluisaa priimaa, myös avointa ja selkokielistä palvelua, jota ei kuorruteta konsulttijargonilla. Tärkeintä ovat mutkaton yhteys ja ratkaisut, jotka tekevät sen mitä pitää. Ja vähän päällle.
Työntekijöitä 54
Y-tunnus 2387967-9
Perustettu 2011
Www rakettitiede.com
Puh +358407562892
E-mail juha@rakettitiede.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(28)
Tuotanto
(3)
Asiakaspalvelu
(2)
BI ja raportointi
(2)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(2)
HR
(1)
Logistiikka
(1)
Markkinointi
(1)
Projektinhallinta
(1)
Asiakkuudenhallinta CRM
(0)
Hankinta
(0)
Myynti
(0)
Taloushallinto
(0)
Tietohallinto
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

IoT
(1)
Maksaminen
(1)
Tietoliikennepalvelut
(1)
Big Data
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)

Toimialakokemus

IT
(5)
Asiantuntijapalvelut
(3)
Media
(3)
Urheilu, viihde ja virkistys
(3)
Valmistava teollisuus
(3)
Kauppa
(1)
Kiinteistöala
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Julkishallinto
(0)
Koulutusala
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(29)
Toteutustyö
(10)
Vuokratyövoima
(2)
Johtamistyö
(1)
Koulutus
(1)
Valmisohjelmisto
(0)

Rakettitiede - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRakettitiedettä 02-palveluihin

"Projektit valmistuvat edellä aikataulua, alle budjetin ja vieläpä laadukkaasti. Monen monta softaprojektia nähneenä en voi sanoa monesta kumppanista samaa.” "

-- Mikko Lehmuskoski, IT-johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMovesense mittaa lähes kaikkea mikä liikkuu

"Rakettitieteellä on tarjolla propellihattuja ja spesifiä osaamista. Rivikoodareita sen sijaan saa saa mistä tahansa."

-- Mikko Hiltunen, Softawre Lead

Näytä referenssi

ReferenssiProcountor Mini – taloushallinnon mobiilisovellus

"Konsulttienne senioriteetti näkyy siinä, että osaamista jaetaan: meidän ihmisemme oppivat teidän ihmisiltänne ja myös päinvastoin. Rakettitieteen konsultit ovat osa meidän tiimejämme eivätkä omia porukoitaan."

-- Lauri Lehtonen, CTO

Näytä referenssi

ReferenssiRakettitiedettä urheilukellojen alustoihin

"Rakettitieteilijöistä pidetään ja heitä arvostetaan meillä; tätä tiimiä on ilo kehua!” "

-- Erkko Anttila, Director Consumer Software, Connected Devices & Digital Services & Mikko Hiltunen, Chapter Lead, Foundation

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Rakettitiede - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme erikoistuneet asiakkaidemme uniikkien strategisten tarpeiden tunnistamiseen sekä näiden mestarilliseen tyydyttämiseen. Meillä on tupa täynnä johtavia konsultteja, jotka tietävät, miten organisaatiosi tulee ohjelmistosovelluskehitystä kehittää...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Java-palvelinkaan ei ole saari, täydellinen itsestään, vaan se on kokonaisuuden palanen, jonka pitää jutella muiden kanssa – eikä pilvi ole ainakaan typistänyt integraatioiden tarvetta. Vaikka integraatioiden syväosaajat ovat oma seurapiirinsä, jokainen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Laitevalmistajien innovaatiot voivat rajoittua raudan ympärille eikä heillä välttämättä ole vastauksia siihen, mihin kaikkeen softa taipuu ja mitä taas kannattaa jättää vääntämättä. Rakettitieteilijät auttavat tässä, sillä työskentelemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Agilitypöhinän alkuvaiheessa ketterät menetelmät olivat “se oikea tapa työskennellä”, ja jos joku muu teki toisin, hän teki vain sillai tymästi. Nykyisin ketteryys nähdään perusolettamana, joka pitäisi olla kaikkien devaajien työkalupakissa.  ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Huonojen käyttöliittymien kanssa pelehtimisen tuska on jokapäiväistä. Se on ymmärrettävää, koska ihmisen ja tietokoneen rajapinnassa liikkuminen on vaikeaa. Puuhun ei kannata kiivetä tekniikka edellä, sillä se, mikä on käytettävää, ei..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Jos laadunvarmistus ei ole kunnossa, softan voi heittää roskikseen. Vaikka emme erikseen myy laadunvarmistus- ja testauspalveluja, ovat nämä mukana jokapäiväisessä softatekemisessämme. Koodin kirjoittaminen on vain pieni osa ohjelmistokehitystä, ja jos..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Rakettitieteilijät elävät ja hengittävät teknologiaa, joten työn laatu on meille tärkeä ammattiylpeyden aihe. Valitettavan usein laatu on riidoissa aikataulupaineiden kanssa. Toisin on rahaliikenteen parissa, sillä silloin laatuvaatimukset korostuvat...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Aloittelijakin saa mobiiliappiksen helposti uunista ulos ja jakoon, mutta vaativimmissa ja laajemmissa softissa kehittämiseen tarvitaan kokeneita devaajia. Rakettitieteilijät käyttävät tämän päivän teknologioita ja toteutavat mobiilisovelluksen asiakkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Rakettitieteilijöden ydinosaamista on haastavat web- ja mobiilipalvelut, IoT sekä sulautetut järjestelmät.  Laajoissa projekteissa, kuten sisäisissä liiketoimintaportaaleissa ja asiakasrajapintaan sukeltavissa hankkeissa, devaajien kokemus ja asenne..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Rakettitieteilijöitä on keitetty monissa paikkatietojärjestelmien kehittämisliemissä historian havinoista saakka. Yhtenä tuoreimmista esimerkeistä on resurssi #31:n projekti, jossa hän teki softaan “koko Suomen kattavan paikkatietojärjestelmän, koska..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Nykypäivän softahankkeissa ei enää tarvitse ensimmäisenä saapastella palvelinkauppaan, kuten joskus COBOLin kultakaudella, vaan pilvi on madaltanut investoinitarpeita ja tuonut liiketoiminnallista ketteryyttä eli mahdollisuuksia kokeilla ja muuntaa asioita..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Teemme toiminnallisia sovellusten käyttöliittymiä selainpohjaisesti, hallitsemme sekä front end- että back end -teknologiat ja huomioimme kehitystyössä myös jatkokehittäjien työn sujuvuuden. Meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi AWS, Docker,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakettitiede - Referenssit

Rakettitiede - Bloggaukset

 

Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku