logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rakettitiede tarjoaa kokeneita tekijöitä tuotekehitykseen. Sovelluskehittäjämme toteuttavat vaativatkin ohjelmistoprojektit ripeästi, budjetissa pysyen ja startup-hengessä – aivan kuin ne olisivat omiamme.

Rakettitiede Oy

Yritysesittely

Rakettitiede on konsulttifirma, joka yhdistää laatudevaamisen, startup-projektit sekä omanlaisen huumorikulttuurin.

Sukkulassamme on yli 30 eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu teknisen kehitystyön lisäksi asiakkaan konsultointi. Emme tuhlaa resursseja epäonnistumiseen vaan teemme kerralla kunnollista.

Rakettitieteen kokeneet konsultit tekevät laadukasta web-, mobiili- tai sulautettua ohjelmistokehitystä yritysten kokoon tai toimialaan katsomatta.
Työntekijöitä 32
Y-tunnus 2387967-9
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh +358 44 380 0013
E-mail marko@rakettitiede.com

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Rakettitiede, IoT, Mobiilisovellukset, web-palvelu, embedded systems, embedded devices, Tagsu, Grafetee, PartyCoins

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Rakettitiede - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRakettitiedettä urheilukellojen alustoihin

"Rakettitieteilijöistä pidetään ja heitä arvostetaan meillä; tämä on juuri sellainen tiimi jota on ilo kehua.” Erkko Anttila ”Kun Rakettitieteilijät ryhtyvät töihin, alkaa tapahtua. Mehän olemme vain ylpeitä, kun olemme saaneet tällaisia tekijöitä meille hommiin!” Mikko Hiltunen "

-- Erkko Anttila, Director Consumer Software, Connected Devices & Digital Services & Mikko Hiltunen, Chapter Lead, Foundation

Näytä referenssi

ReferenssiMurata Electronics Oy

"Reipasta meininkiä!"

-- Sten Stockmann

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Tilaajavastuu Oy

"Rakettitieteen kehittäjät, jotka tekivät www.veronumero.fi-palvelumme, olivat kunnon Eliittisotilaita!"

-- Lars Albäck

Näytä referenssi

ReferenssiCaverion

"Yhteistyö Rakettitieteen kanssa www.ennakoi.fi-palvelun kehityksessä on ollut mutkatonta ja joustavaa. Kirjainlyhenteiden takana ei ole piiloteltu vaan ratkaisuja on tarjottu aktiivisesti."

-- Petri Lundahl

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Rakettitiede - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Tämän päivän tuotekehityksessä asiakkaan palaute on kuningas ja tyytyväinen asiakas liiketoiminnan kannattavuuden paras tae. Siksi tuotekehityskin on luonteeltaan nopeaa ja iteratiivista: on tuhlausta käyttää pitkiä..

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Halusitpa ideoida ja konseptoida tai lähteä suoraan kehittämään uutta mobiilisovellusta, rakettitieteilijät ovat apunasi. Käytämme nykyaikaisia teknologioita ja toteutamme mobiilisovelluksen haluamallesi alustalle..

Webkehitys

Rakettitieteen asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat vaativia verkkopalveluja ja integraatioita vankalla kokemuksella. Hallitsemme sekä front end- että back end -teknologiat ja toteutamme projektimme huomioiden myös..

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja toteutamme vaativia verkkopalveluja ja integraatioita vankalla kokemuksella. Hallitsemme sekä front end- että back end -teknologiat ja toteutamme projektimme huomioiden myös jatkokehittäjien työn..

Rakettitiede - Referenssit

Rakettitiede - Bloggaukset

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Aikuisten ihmisten konsulttifirma

"Tosissaan muttei vakavissaan" on vanha klisee, mutta kliseisenäkin se sopii harvaan firmaan yhtä hyvin kuin Rakettitieteeseen. Asiakkaille toimitetaan kaunista koodia, ja bisnestä on aina tehty ammattimaisin ottein, mutta kulissien takana harva asia on välttynyt rakettitieteilijöiden käsittelyssä parodioinnilta. Osansa ovat aikojen saatossa saaneet esimerkiksi korporaat.io-meininki, ohjelmistoprojektien parhaat käytännöt tai bugien fiksaaminen.


Siinä missä kokemus ja näkemys heijastuvat rakettitieteilijöiden arvostamissa ’aikuisissa’ asioissa, kuten osaavat työkaverit, järkevät työajat, vapaus valita projekteista itselleen mieluisin sekä kattava terveysvakuutus, rakettitieteilijöiden sisäinen 7-vuotias temmeltää kieli poskessa ja keksii jatkuvasti uusia ideoita seuraaviin tempauksiin.


Eräs melko tuore rakettitieteilijä tituleerasi sukkulaamme ”aikuisten ihmisten konsulttifirmaksi”. Se onkin totta. Meillä jengi menee aamulla töihin ja illansuussa kotiin, nostaa aikuisten palkkaa ja puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Jokaviikkoiset bileet, toimistosohvien brändiväritys ja firman pöytälätkäturnaukset loistavat poissaolollaan, mitä nyt välillä esimerkiksi saunotaan tai keksitään jotain kypsää. Kaiken kaikkiaan kulttuurimme on vahvasti sementoitu perusarvoihimme, joista voit lukea lisää täältä.


Rakettitieteen kantavia ajatuksia on alusta lähtien ollut tarjota hyville tekijöille hyvästä työstä kunnon palkka. Tämä juontaa suoraan devaajien valtavista tuottavuuseroista: ohjelmistoa ei koodaa ’anonyymi resurssi’ vaan ihminen. Hyvä kehittäjä tai pieni tiimi kovia tekijöitä voivat saada aikaan kerralla valmiita palveluita samassa ajassa, missä joku muu vasta harjoittelee. Rakettitieteilijöiden asiakaslaskutuksesta 50 pinna napsahtaa suoraan heille itselleen, josta syystä palkat ovat merkittävästi alan keskipalkkoja korkeampia – täysin normaaleilla työajoilla.


Rakettitiede - Rekryilmoitukset

 

Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »