Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakettitiede Oy

Valovuosia edellä ✨ Teemme vaativaa ohjelmistokehitystä erilaisten yritysten tarpeisiin konsulttivoimin – leipätyötämme on web- ja mobiilipalvelut, IoT sekä sulautetut järjestelmät.

Rakettitiede Oy - Yritysesittely

Rakettitieteellä on töissä maan parhaat ohjelmistokehittäjät, joilla on kokemuksen tuomaa näkemystä ja rivikoodareista erottuvaa taitoa ratkaista visaisia haasteita. Parhaimmillamme olemme silloin, kun voimme ratkaista ainutkertaisia pulmia.

Kulttuuriimme kuuluu, että jokainen rakettitieteilijä saa itse valita paikkansa ja pestinsä. Kokemuksemme mukaan tällä metodilla devaaja pysyy innokkaana, virittyneenä ja onnellisena – silloin syntyy priimaa.

Asiakkaana saat meiltä paitsi sitä kuuluisaa priimaa, myös avointa ja selkokielistä palvelua, jota ei kuorruteta konsulttijargonilla. Tärkeintä ovat mutkaton yhteys ja ratkaisut, jotka tekevät sen mitä pitää. Ja vähän päällle.
Työntekijöitä 54 Www rakettitiede.com
Y-tunnus 2387967-9 Puh +358407562892
Perustettu 2011 E-mail juha@rakettitiede.com
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(32)
Asiakaspalvelu
(4)
BI ja raportointi
(3)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(3)
Tuotanto
(3)
HR
(1)
Logistiikka
(1)
Markkinointi
(1)
Myynti
(1)
Projektinhallinta
(1)
Tietohallinto
(1)
Viestintä
(1)
Asiakkuudenhallinta CRM
(0)
Hankinta
(0)
Taloushallinto
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS
(3)
Maksaminen
(2)
Tietoliikennepalvelut
(1)
Big Data
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)

Toimialakokemus

IT
(7)
Media
(4)
Urheilu, viihde ja virkistys
(4)
Valmistava teollisuus
(4)
Asiantuntijapalvelut
(3)
Kauppa
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(2)
Kiinteistöala
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Julkishallinto
(0)
Koulutusala
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)

Teknologia

Javascript
(16)
React
(10)
Linux
(9)
Node.js
(8)
Open source
(7)
C++
(6)
Android
(5)
Java
(5)
Python
(5)
Amazon Web Services
(4)
Angular
(4)
React Native
(4)
iOS
(4)
C
(3)
Google
(3)
Clojure
(1)
Django
(1)
HubSpot
(1)
Mac OS
(1)
PHP
(1)
Ruby
(1)
C#
(0)
Flutter
(0)
Swift
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(32)
Toteutustyö
(15)
Vuokratyövoima
(2)
Johtamistyö
(1)
Koulutus
(1)
Valmisohjelmisto
(0)

Rakettitiede - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Rakettitiede:lla on 16 suosittelijaa.

ReferenssiKONE – Älykkäät hissit edellyttävät ohjelmoijalta luovaa järjestelmällisyyttä

"Rakettitieteellä on ilmeisen hyvät sisäiset prosessit ja esimerkiksi avoimuutta palkoista, sillä he osaavat sitouttaa ihmiset. Asiakkaan näkökulmasta on hyvin merkittävää, että konsultit ovat tyytyväisiä ja haluavat jäädä meille"

-- Robert Taylor, Product Owner, KONE

Näytä referenssi

Referenssi Rakettitiede tukee Suuntoa ydinliiketoimin­nan äärellä

"Rakettitieteellä on tosi kovat osaajat, ja välillämme on molemminpuolinen luottamus. Viestimme läpinäkyvästi ja etsimme parhaat ratkaisut yhdessä."

-- Petri Lehtovirta, VP of Product, Suunto

Näytä referenssi

ReferenssiReadpeak - paljon dataa pienellä ruudulla ja nopeasti

"Ulospäin koodi voi näyttää samalta, mutta laadun ratkaisee pinnan alla oleva: kuinka joustava se on, kuinka nopeasti asiat toimivat ja onko se luettavissa muille? Arttu ymmärsi, että hyvän käyttökokemuksen luominen on kovaa duunia"

-- Tomas Forsbäck, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiRapsiApp tukee kotimaisten öljykasvien saatavuutta

"Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön. Halusimme löytää tekijöitä, joilla ei mene sormi suuhun vaikeassakaan paikassa. Projekti sujui sovitusti ja toiveiden mukaan. Kehittäjien kokemus myös näkyi siinä, että meille on tehty ehdotuksia matkan varrella, eli yhteistyö on ollut interaktiivista ja rakentavaa"

-- Jani Kielenniva, tietohallintojohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Rakettitiede - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme erikoistuneet asiakkaidemme uniikkien strategisten tarpeiden tunnistamiseen sekä näiden mestarilliseen tyydyttämiseen. Meillä on tupa täynnä johtavia konsultteja, jotka tietävät, miten organisaatiosi tulee ohjelmistosovelluskehitystä kehittää...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Java-palvelinkaan ei ole saari, täydellinen itsestään, vaan se on kokonaisuuden palanen, jonka pitää jutella muiden kanssa – eikä pilvi ole ainakaan typistänyt integraatioiden tarvetta. Vaikka integraatioiden syväosaajat ovat oma seurapiirinsä, jokainen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Kehitämme monimutkaisia sulautettuja järjestelmiä aina ideasta toteutukseen. Meillä on kokemusta rautaläheisestä koodaamisesta jopa niin, että osa osaamisesta valuu raudan puolelle. Pilkomme tarvittaessa bitit osiin ja optimoimme viimeisenkin kellojakson. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Agilitypöhinän alkuvaiheessa ketterät menetelmät olivat “se oikea tapa työskennellä”, ja jos joku muu teki toisin, hän teki vain sillai tymästi. Nykyisin ketteryys nähdään perusolettamana, joka pitäisi olla kaikkien devaajien työkalupakissa.  ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Huonojen käyttöliittymien kanssa pelehtimisen tuska on jokapäiväistä. Se on ymmärrettävää, koska ihmisen ja tietokoneen rajapinnassa liikkuminen on vaikeaa. Puuhun ei kannata kiivetä tekniikka edellä, sillä se, mikä on käytettävää, ei..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Testaus ja laadunvarmistus

Jos laadunvarmistus ei ole kunnossa, softan voi vetää alas vessanpöntöstä. Vaikka emme erikseen myy laadunvarmistus- ja testauspalveluja, ovat nämä mukana jokapäiväisessä tekemisessämme. Koodin kirjoittaminen on vain pieni osa ohjelmistokehitystä, ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Rakettitieteilijät elävät ja hengittävät teknologiaa, joten työn laatu on meille tärkeä ammattiylpeyden aihe. Valitettavan usein laatu on riidoissa aikataulupaineiden kanssa. Toisin on rahaliikenteen parissa, sillä silloin laatuvaatimukset korostuvat...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Halusitpa ideoida ja konseptoida tai lähteä suoraan kehittämään ja testaamaan uutta mobiilisovellusta, rakettitieteilijät ovat apunasi. Käytämme tämän päivän teknologioita ja toteutamme mobiilisovelluksen haluamallesi alustalle – tai..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Liiketoiminnan tulevaisuus ratkaistaan teknologialla. Kompleksiset teknologiset ratkaisut vaativat poikkeuksellisia tekijöitä. Rakettitieteellä on töissä maan parhaat ohjelmistokehittäjät, joilla on kokemuksen tuomaa näkemystä ja rivikoodareista erottuvaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Rakettitieteilijöitä on keitetty monissa paikkatietojärjestelmien kehittämisliemissä historian havinoista saakka. Yhtenä tuoreimmista esimerkeistä on resurssi #31:n toimeksianto, jossa hän teki softaan “koko Suomen kattavan paikkatietojärjestelmän,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Nykypäivän softahankkeissa ei enää tarvitse ensimmäisenä saapastella palvelinkauppaan, kuten joskus COBOLin kultakaudella, vaan pilvi on madaltanut investointitarpeita ja tuonut liiketoiminnallista ketteryyttä - eli mahdollisuuksia kokeilla ja muuntaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Teemme toiminnallisia sovellusten käyttöliittymiä selainpohjaisesti, hallitsemme sekä front end- että back end -teknologiat ja huomioimme kehitystyössä myös jatkokehittäjien työn sujuvuuden. Meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi AWS, Docker,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakettitiede - Referenssit

Rakettitiede - Bloggaukset

 

Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku