Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marietta Johansson - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaVastuullani on Rakettitieteen asiakkaiden ja kehittäjien tarpeiden ja toiveiden yhteensovittaminen, liiketoiminnan uudistaminen sekä strategia. Olen mukana kehittämässä myös markkinointia, ja minulla on rooli rekrytoinneissa. Olen osakas ja hallituksen jäsen.

Tarvitsetko apua verkko-, mobiili- tai sulautetun ohjelmoinnin kehittämisessä? Rakettitieteilijät ovat huipputason ohjelmistokehittäjiä, joiden kanssa projektisi valmistuvat aikataulussa ja budjetissa. Työn mielekkyys motivoi, ja siksi konsulttimme saavat valita tarjolla olevista projekteista itselleen mieluisimman. Uskomme parasta jälkeä syntyvän, kun kukin tekee itseään aidosti kiinnostavia töitä.

Lähetä minulle viesti, soita tai varaa tapaaminen – autan sinua rakentamaan kokeneen tiimin, joka saa hommat hoidettua! Me tiedämme vuosien kokemuksen perusteella, mistä onnistuneet softaprojektit on tehty.

Service in Finnish and in English.

Varaa tapaaminen tästä!

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Rakettitiede Oy logo

Tiedot

Nimike: Rakettikauppias / Rocket Accelerator
E-mail: marietta@rakettitiede.com
Puh: +358 40 520 3100
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku