Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Timo Jaakola - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaVastuullani on löytää asiakkaidemme tarpeisiin parhaat mahdolliset ohjelmistokehittäjät. Lisäksi vastaan uusasiakashankinnasta ja olen mukana markkinoinnin kehittämisessä.

Tarjoamme web- ja mobiilipalveluiden, IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien kehittämiseen kokeneita konsultteja, joiden kanssa projektit etenevät, pysyvät aikataulussa ja budjetissa. Tarvitsetko projektiisi kokonaisen tiimin eturivin seniorikehittäjiä vai kenties yhden huippukehittäjän? Soita tai varaa tapaaminen, niin käydään teidän tilanteenne läpi ja laitetaan sen jälkeen meidän parhaat tieteilijämme asialle – eihän meillä muita olekaan.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Rakettitiede Oy logo

Tiedot

Nimike: Rakettikauppias / Rocket Accelerator
E-mail: timo.jaakola@rakettitiede.com
Puh: +358 50 540 0230
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku