Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nextcon valittiin Traficomin ICT-tuoteomistajien toimittajaksi

BloggausTraficom on valinnut Nextcon Finland Oy:n ICT-tuoteomistajien toimittajaksi vuonna 2020 pidetyssä kilpailutuksessa ja konsultointitöitä päästään käynnistelemään nyt kuluvan kevään aikana, kun ensimmäiset ketterän kehityksen Nextcon ICT Product Ownerit aloittavat eri palvelualueilla Traficomissa.

Nextconin asiantuntijat tulevat toimimaan Traficomin ICT-tuoteomistajan tehtävissä järjestelmäkehitystöiden parissa. Traficomin järjestelmäkehitys tapahtuu pääasiallisesti ketterien toimintamallien mukaan ja asiantuntijoiden tehtäviin kuuluu mm. tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito sekä ulkoistettujen ketterien kehitystiimien ohjaus.

"Olemme erittäin tyytyväisiä Traficomin kilpailutuksen voitosta, jossa korostui erityisesti asiantuntijoidemme kokemus ja osaaminen. Traficomin asiakkuus on meille merkittävä ja se vahvistaa Nextconin asemaa ja osaamista julkisella sektorilla."

- Petri Ohtamaa, Nextconin toimitusjohtaja

Traficom on Suomen liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen, jonka tavoitteena on edistää tietoyhteiskunnan ja liikennejärjestelmän kehittymistä.

Nextcon Finland on IT-alan asiantuntujoiden organisaatio, joka tarjoaa kokeneita konsultteja haastaviin IT-hankkeisiin. Nextcon tukee asiakkaitaan IT-ratkaisujen toteutuksessa ja digitalisaatioon liittyvässä muutoksessa. Nextconin erityisosaamista ovat projektinhallintalaadunvarmistus- ja testaustekninen konsultointi sekä johdon IT-konsultointi.

Lisätietoja:

Nextcon Finland Oy

Petri Ohtamaa

Puh: 040 823 4418

Sähköposti: petri.ohtamaa@nextcon.fi

Etsitkö ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja aloitetaan yhdessä ketterämmän tulevaisuuden suunnittelu. Ota yhteyttä!

Pinterest
Nextcon Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia