Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nextcon DigiFinlandin testauspalveluiden toimittajana

ReferenssiDigiFinland Oy valitsi Nextcon Finland Oy:n testauspalveluiden kumppanikseen vuonna 2020 järjestetyssä kilpailutuksessa. Nextconin asiantuntijat olivat osa isompaa testaustiimien kokonaisuutta ja heidän vastuullaan oli DigiFinlandin kehittämän Omaolo-palvelun hyväksymistestaus.

DigiFinland kehittää ja tuottaa saavutettavia, laadukkaita ja haluttuja julkisia digipalveluja Suomeen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. DigiFinland on mukana edistämässä julkisen hallinnon ja sosiaali- ja terveysalan digikehittämistä sekä pelastustoimen tietojärjestelmän uudistamista. Laatu, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja yhdessä tekeminen ovat yrityksen toiminnan keskiössä.

Kun kyseessä on terveydenhuolto ja lääkinnällisiksi laitteiksi luokiteltavat palvelut, testauksella on suuri merkitys laadun ja turvallisuuden kannalta. Hyväksymistestauksen lisäksi Nextcon ja DigiFinland kehittivät ja käyttöönottivat testausautomaatiota osana laadunvarmistusta. DigiFinlandin testauspäällikkö Tiina Nikmo kertoo, että laatu ohjaa DigiFinlandin toimintaa ja tuotteiden kehitystä.

– Haluamme toimittaa asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, jotka toimivat asiakkaan odottamalla tavalla. Hyväksymistestaus on tärkeä osa laadunvarmistusta ja tuotteen kehitystä.


Kiihtyvä Covid-tilanne takasi yhteistyölle vauhdikkaan alun

Yhteistyö käynnistyi vauhdikkaissa merkeissä heinäkuussa 2020. Nextconin johtava testauskonsultti Markku Kestikievari ja DigiFinlandin testauspäällikkö Tiina Nikmo kertovat aloituksen onnistuneen hienosti kaikesta kiireestä huolimatta.

Edellisen toimittajan hyvin onnistuneella tiedon siirrolla oli myös positiivinen vaikutus hyvin onnistuneeseen toimittajavaihdokseen.

Nextconin asiantuntijat mukautuivat haastavaan tilanteeseen

Tiina Nikmo toteaa, että toimintaympäristö on ollut haastava koko korona-ajan. Nextconin testausasiantuntijoilta löytyi kuitenkin kykyä mukautua tilanteeseen ja joustaa tarpeen vaatiessa.

– Ympäristö on ollut kaikille haastava koko korona-ajan ja testattavia versioita syntyi tiuhaan tahtiin. Nextconin asiantuntijoilta löytyi aina aikaa ja joustoa tehdä testausta asiantuntevalla otteella.

Markku Kestikievari kertoo viime syksyn olleen toimittajan näkökulmasta myös erittäin kiireinen. Uusia versioita saattoi parhaimmillaan syntyä jopa kaksi viikossa.

– Projektin alkuvaihe oli iso ponnistus, mutta tiimi venyi silti hienosti tilanteessa kuin tilanteessa. Pystyimme erittäin nopealla aikataululla hankkimaan tärkeät lisäresurssit, jotta kaikki yllättävä ja ylimääräinen testauskuorma saatiin hallintaan.

Vaikka projekti alkoi vauhdilla ja jatkui hektisenä, isommilta ongelmilta kuitenkin vältyttiin. Yhteistyö sujui mallikkaasti avoimen ja ketterän viestinnän ansiosta.

– Yhteistyöstä jäi todella hyvät fiilikset ja kaikki meni niin kuin oletettiin. Testauspalvelun suhteen ei ollut mitään ongelmaa, Tiina Nikmo toteaa.

Etsitkö ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen?

Haluamme tuoda asiakkaillemme alan uusimmat ja käytännönläheisimmät ratkaisut. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme ja osaamistamme.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: DigiFinland Oy
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markku Kestikievari, markku.kestikievari@nextcon.fi, puh.: +358 50 5971051

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia