Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Nextcon on vuonna 2004 perustettu liiketoimintamuotoilun asiantuntijayritys. Tarjoamme asiantuntijoita projektien johtamiseen ja hallintaan, liikkeenjohdon tukemiseen digitalisaatiossa sekä testaukseen ja laadunvarmistukseen.

Nextcon Finland Oy

Yritysesittely

Digitaaliset palvelut, data, tekoäly ja uudet liiketoimintamallit mullistavat yhteiskuntaa ja organisaatioita. Me Nextconilla autamme yrityksiä ja yhteisöjä liiketoimintansa uudelleen muotoilussa. Olemme mukana tukemassa ja toteuttamassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muotoilemalla uudelleen vanhoja.

Liiketoiminnan muotoilu syntyy rohkeudella, visioinnilla ja konkreettisella työllä. Me olemme kaikissa näissä vahvasti mukana. Kun asiakkaamme menestyy, menestymme mekin.

Nextcon on vuonna 2004 perustettu liiketoimintamuotoilun asiantuntijayritys. Riveissämme on huippuosaajia ja vuosikymmenten kokemus yhdistettynä uusimpaan teknologia- ja menetelmäosaamiseen.
Työntekijöitä 15
Y-tunnus 1921284-7
Perustettu 2004
Www Kotisivut
Puh 0401345191
E-mail tiedustelut@nextcon.fi

Toimipaikat     Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto

Erikoisosaaminen: Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus

Teknologia:

Toimialakokemus: Julkishallinto, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Vuokratyövoima

Omat tagit: Nextcon Finland, liiketoimintamuotoilu, scrum master, SAFe, automaatiotestaus, Java, digiprojekti, IT-projektipäällikkö

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Nextcon Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCaruna otti Nextcon Finland Oy:n projektijohtamisen palvelun toimittajien kehitystiimien koordinointiin

"Nextcon koordinoi monitoimittajaympäristöä niin, että kehitystarpeet valmistuvat synkronoidusti aikataulussa ja asiakkaamme saavat nopealla tahdilla käyttöönsä uusia palveluita."

-- Petri Lagerqvist, liiketoiminta-asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiNitro muotoilee liiketoimintaansa vastaamaan entistä paremmin digitalisaation mahdollisuuksia

"Ulkopuolisen osaajan käyttö on aina vaikeaa asiantuntijaorganisaatiossa, jolla on itselläkin paljon asiantuntemusta kehityshankkeiseen liittyvästä aihepiireistä. Sen vuoksi on ratkaisevaa, että hankekonsultti hallitsee hyvin eri työpajakäytännöt ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja sen strategiset tavoitteet työkaluna, jolla voi ohjata ja osallistaa Nitrolaisia sekä johtaa.."

-- Pasi Hiltunen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Nextcon Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Projektinjohdon ammattilaiset vievät sinut kohti asetettuja tavoitteita

Tarjoamme asiakkaidemme tietojärjestelmäprojekteihin kokeneita projektinhallinnan ammattilaisia, jotka vastaavat projektien johtamisesta..

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Projektien hallinnassa olemme erikoistuneet ketterien menetelmien käyttöön. Tarjoamme Scrum Mastereita, projektipäälliköitä ja Agile Coacheja varmistamaan ketterän kehittämisen muutoksen toteuttamisen organisaatiossanne...

Laadunvarmistus

Testausalan terävintä kärkeä

Valitsemme testausasiantuntijan aina tehtävän ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Huolehdimme asiantuntijan kouluttamisesta erikoisosaamisen ja alan testausvaatimusten mukaisesti...

Toimialakokemus

Julkishallinto

Asiantuntijamme toimivat useissa julkishallinnon organisaatioissa erilaisissa rooleissa. Meille on kertynyt paljon kokemusta julkishallinnon järjestelmistä, ratkaisuista ja organisaatioista. Asiantuntijamme ovat kaikki myös..

Pankki ja vakuutus

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus suurista pankki- ja vakuutusalan hankkeista. Olemme olleet projektien hallinnassa, laadunvarmistuksessa sekä liiketoiminnan muotoilussa asiantuntijoina. Tunnemme alan muutokset ja..

Nextcon Finland - Referenssit

Nextcon Finland - Bloggaukset

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nextcon Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Kovia ammattilaisia ja ylpeitä siitä

Me Nextconilla uskomme ja luotamme ihmisiin ja kasvuun. Kun jokainen ihminen ja työntekijämme voi hyvin ja kasvaa ihmisenä ja asiantuntijana saavutamme menestyksemme.


Panostamme tosissamme ihmisten kehittämiseen. Tarjoamme laajoja kouluttautumismahdollisuuksia sekä sparrausta ja kanavia kehittää ja tuoda esiin omaa asiantuntijuutta. Tapaamme ja sparraamme toisiamme säännöllisesti asiakastöiden lomassa. Pyrimme jatkuvasti kasvamaan ihmisinä ja yrityksenä ja näin luomaan hyvää koko yhteiskuntaan. Uskomme luottamukseen, kunnioitukseen ja aitouteen kaikessa toiminnassamme.


Mikäli sinua kiinnostaa kasvava ja ketterä organisaatio matalalla hierarkialla, vastuullinen ja oma-aloitteinen työ, itsesi kehittäminen ja hyvä palkkausmalli hae meille töihin.

Nextcon Finland - Rekryilmoitukset

 

Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku