Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nextcon Finland Oy

Nextcon on vuonna 2004 perustettu IT-asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiantuntijoita projektien johtamiseen ja hallintaan, liikkeenjohdon tukemiseen digitalisaatiossa sekä testaukseen ja laadunvarmistukseen.

Nextcon Finland Oy - Yritysesittely

Digitaaliset palvelut, data, tekoäly ja uudet liiketoimintamallit mullistavat yhteiskuntaa ja organisaatioita. Me Nextconilla autamme yrityksiä ja yhteisöjä liiketoimintansa uudelleen muotoilussa. Olemme mukana tukemassa ja toteuttamassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muotoilemalla uudelleen vanhoja.

Liiketoiminnan muotoilu syntyy rohkeudella, visioinnilla ja konkreettisella työllä. Me olemme kaikissa näissä vahvasti mukana. Kun asiakkaamme menestyy, menestymme mekin.

Nextcon on vuonna 2004 perustettu liiketoimintamuotoilun asiantuntijayritys. Riveissämme on huippuosaajia ja vuosikymmenten kokemus yhdistettynä uusimpaan teknologia- ja menetelmäosaamiseen.
Työntekijöitä 15
Y-tunnus 1921284-7
Perustettu 2004
Www www.nextcon.fi
Puh 0408234418
E-mail tiedustelut@nextcon.fi
Toimipaikat Helsinki, Turku
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(1)
Tietohallinto
(0)

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
(1)
Ohjelmistokehitys
(1)
Arkkitehtuuri
(0)
It-omaisuuden hallinta
(0)

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
(1)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(9)
Toteutustyö
(1)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

liiketoimintamuotoilu
scrum master
SAFe
automaatiotestaus
Java
digiprojekti
IT-projektipäällikkö

Nextcon Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiArek Oy otti Nextcon Finland Oy:n mukaan vetämään kehitysprojekteja

"Tärkeät projektit pitää aina miehittää ihmisillä johon luotat. Luottamus koostuu lujasta ammattitaidosta ja luottamuksesta. Netxconin Petri Ohtamaa on ollut aina luottotekijä, niin Arekin tehtävissä kun sitä ennen yhteistyössämme muiden tehtävieni aikana"

-- Satu Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Financial Solutions Oy kehittää toimintaansa kohti ketterämpää toimintamallia

"Jo yhteistyön alkumetreillä kävi selväksi, että tavoitteet hankkeen kokonaiskuvan selkeyttämiseksi tullaan saavuttamaan. Positiivista palautetta olen kuullut myös liittyen intohimoiseen tekemisen kulttuuriin, sitä tarvitaan aina!"

-- Petrus Hoikkala

Näytä referenssi

ReferenssiCaruna otti Nextcon Finland Oy:n projektijohtamisen palvelun toimittajien kehitystiimien koordinointiin

"Nextcon koordinoi monitoimittajaympäristöä niin, että kehitystarpeet valmistuvat synkronoidusti aikataulussa ja asiakkaamme saavat nopealla tahdilla käyttöönsä uusia palveluita."

-- Petri Lagerqvist, liiketoiminta-asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiNitro muotoilee liiketoimintaansa vastaamaan entistä paremmin digitalisaation mahdollisuuksia

"Ulkopuolisen osaajan käyttö on aina vaikeaa asiantuntijaorganisaatiossa, jolla on itselläkin paljon asiantuntemusta kehityshankkeiseen liittyvästä aihepiireistä. Sen vuoksi on ratkaisevaa, että hankekonsultti hallitsee hyvin eri työpajakäytännöt ja ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja sen strategiset tavoitteet työkaluna, jolla voi ohjata ja osallistaa Nitrolaisia sekä johtaa.."

-- Pasi Hiltunen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Nextcon Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Digitaalisen liiketoiminnan konsultointia. Tarjoamme osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käytettävyyden parantamiseen. Palvelukanavien käytettävyyden suunnittelu, olemassa olevien palveluiden asiakaskokemuksen analysointi ja kehittämisen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Tarjoamme asiakkaidemme tietojärjestelmäprojekteihin kokeneita projektinhallinnan ammattilaisia, jotka vastaavat projektien johtamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimialaosaamista meillä on mm. vakuuttamisliiketoiminnan ja julkisen sektorin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Autamme asiakkaitamme tietohallinnon kehittämisessä ja teknologiaan liittyvien muutosprojektien toteuttamisessa. Etsimme yhteistyössä asiakkaan kanssa IT-toimintoihin liittyviä riskejä sekä tapoja toiminnan kehittämiseksi. Johdon konsultointi sisältää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta

Tekninen konsultointi on laaja-alaista järjestelmien ja palveluiden ymmärtämistä ja hallintaa. Hankkeet voivat sisältää suunnittelun ja toteutuksen “avaimet käteen” -periaatteella tai olla osa hankkeen monista eri vaiheista. Teknisen konsultoinnin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Projektien hallinnassa olemme erikoistuneet ketterien menetelmien käyttöön. Tarjoamme Scrum Mastereita, projektipäälliköitä ja Agile Coacheja varmistamaan ketterän kehittämisen muutoksen toteuttamisen organisaatiossanne. Meiltä löytyy sertifioidut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Valitsemme testausasiantuntijan aina tehtävän ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Huolehdimme asiantuntijan kouluttamisesta erikoisosaamisen ja alan testausvaatimusten mukaisesti. Monipuolinen osaaminen tuo ammattitaitoa, jota laadunvarmistuksessa tarvitaan...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Asiantuntijamme toimivat useissa julkishallinnon organisaatioissa erilaisissa rooleissa. Meille on kertynyt paljon kokemusta julkishallinnon järjestelmistä, ratkaisuista ja organisaatioista. Asiantuntijamme ovat kaikki myös laajasti toimineet muillakin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pankki ja vakuutus

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus suurista pankki- ja vakuutusalan hankkeista. Olemme olleet projektien hallinnassa, laadunvarmistuksessa sekä liiketoiminnan muotoilussa asiantuntijoina. Tunnemme alan muutokset ja muutostrendit tuoden samalla kokemusta yli..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Nextcon Finland - Referenssit

Nextcon Finland - Bloggaukset

 

Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku