Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Arek Oy otti Nextcon Finland Oy:n mukaan vetämään kehitysprojekteja

ReferenssiArek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Arek on asiakkaidensa omistama yksityinen osakeyhtiö: Arekin asiakkaita ovat suomalaiset eläkeyhtiöt.

Arekin ja Nextconin yhteistyö käynnistyi vuonna 2013, kun Nextconin Petri Ohtamaa alkoi vetämään kehitysprojekteja Arekissa.

Vuosien varrella Ohtamaan vetämät hankkeet ovat liittyneet niin Arekin ylläpitämien järjestelmien kehittämiseen, kuin myös IT- käyttöpalveluiden siirtoon ja muutoksiin, sekä tulorekisterin myötä toteutettujen uusien palveluiden käyttöönottosuunnittelun toteuttamiseen ja vetämiseen.

Yhteistyö on jatkunut näiden jälkeen IT-infraan liittyvien kehitysprojektien, sekä uusien järjestelmien käyttöönottosuunnittelun toteuttamisen merkeissä.

– Tärkeät projektit pitää aina miehittää ihmisillä johon luotat. Luottamus koostuu lujasta ammattitaidosta ja luottamuksesta. Netxconin Petri Ohtamaa on ollut aina luottotekijä, niin Arekin tehtävissä kun sitä ennen yhteistyössämme muiden tehtävieni aikana – Satu Koskinen, CTO Arek Oy

Ohtamaan mielestä yhteistyö on sujunut myös erittäin hyvin ja mielenkiintoisia haasteita on riittänyt matkan varrella.

– Toimittajan näkökulmasta tämä ollut hyvin mielenkiintoinen ja miellyttävä ympäristö konsulttityön tekemiseen. Olemme päässeet mukaan näköalapaikalle, kansallisiin erittäin haastaviin hankkeisiin ja oppineet paljon matkan varrella, hän sanoo.

Suosittelija:

Tärkeät projektit pitää aina miehittää ihmisillä johon luotat. Luottamus koostuu lujasta ammattitaidosta ja luottamuksesta. Netxconin Petri Ohtamaa on ollut aina luottotekijä, niin Arekin tehtävissä kun sitä ennen yhteistyössämme muiden tehtävieni aikana

Satu Koskinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Arek Oy
Ajankohta: 2013 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Koskinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Projektinhallinta ja -johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia