Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pirre Kujala vahvistaa Nextconin projektinjohtotiimiä

BloggausNextconin asiantuntijatiimi vahvistui syyskuun alussa, kun Pirre Kujala aloitti ICT Product Ownerin roolissa Traficomin asiakkuudessa.

Pirre on kokenut vakuutusalan asiantuntija ja takana on pitkä ura kehitystehtävien ja projektijohtamisen parissa. Nyt hän odottaa innolla ja mielenkiinnolla uudessa tiimissä ja projektissa työskentelyä!

Vuodet hurahtivat vakuutusalalla

Pirre kertoo päätyneen vakuutusalalle vähän kuin vahingossa, eikä hän koskaan ajatellut jäävänsä alalle. Lähes 16 vuotta kuitenkin hurahti silmänräpäyksessä.

– Ennen alalle siirtymistä tein jonkun verran järjestelmäkehitystä. Vasta oltuani vakuutusalalla joitakin vuosia, siirryin asiantuntijan työstä kokonaan kehitystyöhön. Aloitin testaajana ja määrittelijänä, mutta tehtävä muuttui varsin nopeasti Product Owneriksi ja näissä hommissa kului 11 vuotta. 

Vuosien aikana tutuksi ovat tulleet automaatioprojektit ja integraatiot. Niihin on mahtunut myös järjestelmäuudistuksia ja asiakasportaalien käyttöönottoja. Pirre on ollut mukana myös useamman vuoden kestäneessä projektissa, joka työllisti Nextconille siirtymiseen asti.

Kokonaisvaltainen ymmärrys luo arvoa asiakkaalle

Erilaiset roolit ovat vahvistaneet Pirren kykyjä hahmottaa projekteja kokonaisuuksina. Hyvä ongelmanratkaisukyky ja projektien kokonaisvaltainen tarkastelu ovat Pirren ehdottomia vahvuuksia.

– On tärkeää ymmärtää, mitä projektissa alun ja lopun välillä tapahtuu, jotta päästään haluttuun lopputulokseen. Ajattelen aina kokonaisuutta ja pyrin tuottamaan asiakkaalle arvoa sitä kautta. 

“Oli sitten miten paljon automaatiota ja tekoälyä, ihminen on kuitenkin se, joka niitä töitä tekee.”

Nextconin avoimen työpaikkailmoituksen Pirre bongasi LinkedInistä ja jo haastattelusta lähtien hänellä oli hyvä tunne Nextconista.

– Heti ensikontaktista lähtien sain hyvän kuvan Nextconin tiimistä ja yrityskulttuurista. Etenkin henkilöstön hyvinvointiin panostaminen nousi näkyvästi esiin. Oli sitten miten paljon automaatiota tai tekoälyä hyvänsä, niin ihminen on kuitenkin se, joka niitä töitä tekee. Kun yritys panostaa henkilöstöön, niin se kantaa hedelmää, Pirre toteaa.

Pinterest
Nextcon Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia