Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ville Tolvanen Nextconille Senior Advisor-rooliin

BloggausNextconilla on takana kiireinen ja mielenkiintoinen vuosi uusien projektien ja etenkin sisäisen kehittämisen saralla. Isoja askelia on otettu yrityksen tulevaisuuden eteen ja kehitystyö jatkuu yhä.

Tämän vuoden aikana olemme saaneet tiimiimme paljon uusia konsultteja ja myös johtoryhmämme on täydentynyt. Senior Advisor Rooliin on astunut hallitustyön ammattilainen, strategisti ja digikehittämisen asiantuntija Ville TolvanenVille tuo mukanaan kokonaisvaltaista ymmärrystä yrityksen kehittämiseen sekä resursoinnin asiantuntijuutta. Sopivien yhteistyömuotojen tunnistaminen, strateginen suunnittelu ja sitä kautta oikeiden ratkaisujen löytäminen ovat hänen ydinosaamistaan.

Nextconin vahvuudet asiantuntija- ja teknologiaosaamisessa 

Yhteistyö alkoi vuoden 2021 alussa, kun keskustelu aloitettiin Nextconin kasvustrategiaan, johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä asioista. 

- Ajatuksemme menivät heti hyvin yksiin siitä, miten yrityksen strategista suunnittelua kannattaisi lähteä kehittämään ja viemään eteenpäin, Nextconin toimitusjohtaja Petri Ohtamaa kertoo.

Ville on tarkastellut Nextconin toimintaa ja keskeisimmät tunnistetut vahvuudet liittyvät kokeneisiin, strategisesti tärkeisiin osaajiin eri aloilta sekä teknologioiden tuomiin mahdollisuuksiin.

- Nextconin asiantuntijat on itsenäisiä ja kehittäjistä riippumattomia, mikä on ehdoton vahvuus. Kokeneet osaajat ovat myös tärkeitä jatkuvuuden kannalta. Älykkäät ratkaisut ja etenkin tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa on iso osa digitalisaatiota ja se on trendi, joka tällä hetkellä yhdistää hankkeita. Nextconilla on tällä osa-alueella jo paljon osaamista, mutta me tulemme vahvistamaan vielä merkittävästi.

Yhteistyö Nextconin kanssa on alkanut kasvustrategian rakentamisen merkeissä ja jatkuu toimenpiteiden jalkauttamisella Villen liityttyä johtoryhmän jäseneksi

Petri kuvaa yhteistyötä rakentavaksi ja mutkattomaksi. Villen kokemus IT-konsulttipalveluihin liittyvästä liiketoiminnasta on antanut paljon uutta näkökulmaa. Alan kokemuksen myötä yhteinen näkemys yrityksen kehittämiseen ja tulevaisuuden visiointiin liittyvissä asioista on ollut alusta asti samalla aaltopituudella.

- Vuoden 2022 alun kasvustrategiatyö on antanut hyvän pohjan jatkaa yhteistyötä eteenpäin ja useita asioita onkin jo lähdetty yrityksessä konkreettisesti jalkauttamaan ja toteuttamaan. Olemme sopineet myös yhteistyön jatkamisen askelmerkeistä.

Vuoden 2022 aikana Ville on siirtynyt konsultin roolista Nextconille Senior Advisor -rooliin valmentamaan yrityksen johtoryhmää niin kasvustrategian kuin johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen saralla.

 - Tavoitteena oli luoda selkeät askelmerkit ja suuntaviivat yrityksen kehittämiseksi ja näitä on jo lähdetty viemään eteenpäin. Uskon, että strategiatyön ansiosta Nextcon pystyy kasvamaan aiempaa paremmin, Ville lisää.

Pinterest
Nextcon Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia