Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nextcon Finland Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) testauspalvelujen toimittajaksi

BloggausHUS on valinnut vuonna 2022 järjestetyssä kilpailutuksessa Nextcon Finland Oy:n manuaali- ja automaatiotestaajien toimittajaksi. Puitejärjestelyn kesto on 4 vuotta. Palvelutoimitukset tulevat sisältämään tietojärjestelmien ja ICT-laitteisiin liittyvien osa-alueiden testausautomaation suunnittelua ja toteutusta sekä testiautomaation ylläpitoa.

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. 27 000 huippuammattilaistamme hoitavat vuosittain lähes 700 000 potilasta. Heidän toimintansa kulmakiviä ovat yhteiset arvot, lupaus sekä strategiset päämäärät.


”Olemme erittäin tyytyväisiä kilpailutuksen ensimmäisestä sijasta Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) automaatiotestauksen osa-alueella, jossa korostui erityisesti testaus- ja laadunvarmistusasiantuntijoidemme pitkä ja vahva asiantuntijuus testiautomaatiokehityksessä. HUS asiakkuus on meille erittäin merkittävä ja se vahvistaa Nextconin asemaa terveydenhuoltoon liittyvien järjestelmien testauksessa ja laadunvarmistuksessa.”, sanoo Nextconin toimitusjohtaja Petri Ohtamaa.

Nextcon on jo vuosia tuottanut laadunvarmistuksen asiantuntijapalveluja Sote-yksiköille ja mm. DigiFinlandille. Testauksen ja laadunvarmistuksen pitkäjänteinen ja johdonmukainen työ terveydenhoitoalan asiantuntijatehtävissä saa nyt jatkoa HUSin testauspalvelujen tuottamisen myötä. 

"Olen vakuuttunut, että pystymme hyödyntämään vahvaa kokemustamme sekä erikoisosaamistamme terveydenhoitoalalta myös HUS testauspalvelujen tuottamisessa. Odotan mielenkiinnolla uudella asiakkaallamme käynnistyviä projekteja ja kehityshankkeita", QA-palveluyksikön johtaja Markku Kestikievari arvioi.

Olemme ICT-alan asiantuntijaorganisaatio ja tarjoamme kokeneita konsultteja haastaviinkin hankkeisiin. Autamme asiakkaitamme IT-ratkaisujen toteutuksessa ja digitalisaatioon liittyvässä muutoksessa teknologia- ja toimialariippumattomasti. Asiantuntijoidemme erityisosaamista ovat projektinjohto, testaus ja laadunvarmistus sekä älykkäät ratkaisut.

Pinterest
Nextcon Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia