Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eezy – Yhdenmukaista ja luotettavaa talousdataa tehokkaasti

ReferenssiEezy on suuri suomalainen henkilöstöpalvelualan konserni, johon kuuluu lähes 100 yritystä ja noin 20 franchising-yritystä. Suuresta koostaan huolimatta koko konsernin talous- ja kirjanpitotiimi on suhteellisen pieni, sillä Staria pitää huolen noin 80 tytäryhtiön kirjanpidosta ja ostolaskujen käsittelystä. Lisäksi Eezy käyttää Starian toimittamia tietojärjestelmiä kaikessa kirjanpidossaan. Yhdessä tämä kaikki mahdollistaa sen, että taloushallintoa voidaan hoitaa tasalaatuisesti ja tehokkaasti halki koko konsernin.

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluyritys, joka aloitti toimintansa jo noin 30 vuotta sitten. Alan laajimman toimipisteverkoston ansiosta paikallisen liiketoiminnan ymmärtäminen on erittäin korkealla tasolla. Tällä hetkellä konsernin eri yhtiöt työllistävät vuosittain yli 20 000 ihmistä.

”Meillä on sekä henkilöstövuokrausta, kevytyrittäjyyttä että työelämän asiantuntijapalveluita”, kertoo Eezyn talousjohtaja Hannu Nyman.

Yhtenäiset järjestelmät takaavat tasalaatuisen datan

Tällä hetkellä Staria vastaa yhteensä noin 80 tytäryhtiön kirjanpidosta ja ostolaskujen käsittelystä. Lisäksi Staria tarjoaa tarvittavat tietojärjestelmät myös niihin yhtiöihin, joiden kirjanpidon Eezy hoitaa itse.

”Tällainen joustava yhteistyömalli mahdollistaa sen, että kaikkien yhtiöidemme data on yhtenäistä ja samoilla järjestelmillä käsiteltyä, vaikka osan kirjanpidosta teemmekin me itse ja osan taas Staria”, Nyman kertoo.

VARAA ILMAINEN TALOUSPALVELUIDEN KONSULTOINTI >>>

Aktiivista ja ammattimaista yhteistyötä

Yhteistyö Eezyn ja Starian välillä alkoi aikoinaan muutamien eri yrityskauppojen kautta. Tietyt tytäryhtiöt olivat aiemmin olleet Starian asiakkaita ja hyvin sujunutta yhteistyötä oli helppo jatkaa. Sittemmin Starian yhteistyötä on laajennettu lähes kaikkiin muihinkin tytäryhtiöihin. Eezyn talouspäällikkö Sari Lehto on osana omaa työtään tiiviisti yhteydessä Stariaan.

”Mielestäni yhteistyömme on erittäin hyvää. Yhteydenpito on aktiivista ja yhdessä mietimme, jos tulee jokin ongelma ja tarvitaan ratkaisuja. Tämä yhteistyö on ylipäänsä hyvin ammattimaista ja asiantuntevaa”, Lehto kuvailee.

”Staria mahdollistaa meille ison tytäryhtiöiden joukon tasalaatuisen käsittelyn. He tuottavat palvelut meille automatisoidusti ja varmasti. Jos haluaisimme tehdä kaiken itse, pitäisi meillä itsellämme olla töissä melko suuri kirjanpitäjien joukko”, Nyman toteaa.

Sujuvat talouspalvelut ovat Eezylle ensiarvoisen tärkeitä, sillä pörssilistattua yhtiötä sitovat tietyt raportointivaatimukset. ”Raportit täytyy saada liikkeelle ajallaan ja laadukkaasti. Tämä todellakin toteutuu”, Lehto kiittelee.

Kehittämishakuinen ja automaatioon pyrkivä kumppani

Kumppanina Staria on Nymanin ja Lehdon mukaan hyvin palvelualtis ja asiakaslähtöinen. Eezyllä voidaan luottaa siihen, että palvelut toimivat tasaisen varmasti kuukaudesta toiseen. Staria saa kiitosta myös tehokkuudestaan. Koska Eezyn oma talous- ja kirjanpito-osasto on hyvinkin pieni, ovat Starian järkevä resursointi ja tehokkuus merkittäviä hyötyjä.

”Voisin suositella Stariaa kaikille, jotka haluavat kehittää omaa taloushallintoaan. He ovat hyvin kehittämishakuinen ja automaatioon pyrkivä kumppani, jonka laatulupaus on pitänyt”, Nyman summaa.

”Asiakas pystyy sopimaan Starian kanssa hyvin joustavasti siitä, mitä kokonaisuuksia heidän laajasta palveluvalikoimastaan ottaa. Näin mekin olemme tehneet”, Lehto päättää.

Suosittelija:

”Voisin suositella Stariaa kaikille, jotka haluavat kehittää omaa taloushallintoaan. He ovat hyvin kehittämishakuinen ja automaatioon pyrkivä kumppani, jonka laatulupaus on pitänyt.”

Hannu Nyman, talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Eezy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anu Hemmilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Palvelukeskus
taloushallintoa palveluna
Digitaalinen taloushallinto
Sähköinen taloushallinto
Talouspalvelut
talouspalveluiden ulkoistaminen

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia