Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Talouspalvelut paikallisesti ja kansainvälisesti

post_image

TarjontaStarian talouspalveluiden avulla saat täyden läpinäkyvyyden yrityksesi talouden kokonaiskuvaan yhtenäisten prosessien ja koko konsernin kattavan vertailukelpoisen raportoinnin avulla, niin Pohjoismaissa kuin ympäri maailman. Olemme erikoistuneet mm. franchising- ja ketjuyritysten taloushallintoon sekä kansainväliset talouspalvelumme kattavat jo yli 35 maata.

Ratkaisut franchising- ja ketjuyrityksille

Starian ketjupalvelukonsepti auttaa ketjujohtoa ohjaamaan yrittäjiä kohti yhteisiä tavoitteita. Oma, nimetty palvelutiimisi varmistaa samaan ketjuun kuuluvien yritysten tietojen yhdenmukaisuuden ja vertailukelpoisuuden. Asiakkaitamme ovat mm. Kiinteistömaailma, Laatutakuu ja Arnolds. Tutustu asiakastarinoihin.

Mitä jos talousasiasi hoituisivat vain yhden kumppanin voimin, maailmanlaajuisesti?

Starian talouspalvelut on suunniteltu paikallisesti toimiville yrityksille sekä kansainvälisesti toimiville kasvuyrityksille. Kansainväliset talouspalvelut tarjoavat uuden ja helpon tavan hoitaa tytäryhtiöitä ympäri maailmaa – yhden palvelukumppanin ja yhden asiakaskohtaisen tiimin avulla. Näet kokonaiskuvan yrityksesi taloudellisesta tilanteesta yhdellä alustalla täysin läpinäkyvästi ja reaaliaikaisesti. Asiakaskohtainen, pohjoismainen tiimisi käsittelee kaikki päivittäiset rahoitusasiat ja konserniraportoinnin. Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Relex ja Dovre.

Selkeä kokonaiskuva yrityksesi taloudellisesta tilanteesta

Useita paikallisia tilitoimistoja käyttävät kansainväliset yritykset kärsivät usein sekä kommunikaatio-ongelmista, prosessien eritahtisuudesta ja hitaasta sekä vaihtelevan laatuisesta raportoinnista. Luotettavan tilitoimiston etsiminen ja paikallisen yrityslainsäädännön ja määräysten selvittäminen voivat myös tehdä uusille markkinoille siirtymisestä monimutkaisen ja pitkän prosessin.

Starian kansainvälisten talouspalveluiden avulla saat tarkan näkymän koko yrityksesi taloudellisesta tilanteesta yhden kumppanin, yhden järjestelmän ja yhden tiimin avulla. Yhtenäinen raportointi ja optimoidut sisäiset prosessit auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä ja saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

Haluatko kuulla lisää siitä, miten me voimme modernisoida liiketoimintasi?

Paikalliset talouspalvelut:

Anu Hemmilä, Sales Executive

anu.hemmila@staria.com / + 358 50 501 5315

Kansainväliset talouspalvelut:

Terhi Kilpeläinen, Senior Customer Success Manager

terhi.kilpelainen@staria.com / +358 40 827 5576

Lue lisää Starian talouspalveluista

Pinterest
Staria Oyj

Staria Oyj:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Staria Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Staria Oyj:n tarjontaa

Staria Oyj:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiRobotic Process Automation boosts the operations of Hämeen Autovaruste

Hämeen Autovaruste Oy had already considered the use of Robotic Process Automation (RPA) in its business operations for quite Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +10 muutaTaloushallinto, Ketterät menetelmät, Ohjelmistorobotiikka, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ohjelmistorobotiikka, rpa, UiPath

Premium

ReferenssiWe Are Group ja Staria rakentavat yhdessä menstystä

We Are Groupin ja Starian kumppanimalli taloushallinnossa vapauttaa ravintoloitsijat keskittymään nautinnollisemman kaupungin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +12 muutaBig Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, taloushallinnon ulkoistaminen, ulkoistaminen, ohjelmistorobotiikka

Premium

ReferenssiStaria: Robotiikka kasvun vauhdittajana

Olemme Starialla menestyksellisesti helpottaneet jo useiden asiakkaidemme hallinnollisia, manuaalisia prosesseja kehittämällä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Taloushallinto, Ohjelmistorobotiikka, +11 muutaAsiantuntijapalvelut, Kiinteistöala, Koulutusala, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, robotiikka, ohjelmistorobotiikka, rpa

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia