Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria Oyj

Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Olemme tunnettuja rohkeudesta uudistaa ja kehittää talousprosesseja.

Staria Oyj - Yritysesittely

Staria tarjoaa joustavat liiketoimintaratkaisut kasvuyrityksille Suomessa ja ympäri maailman. Ratkaisuihin kuuluvat skaalautuva pilvi-ERP NetSuite, talouspalvelut, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka (RPA). Starian kansainväliset talouspalvelut kattavat jo yli 35 maata.

Starian asiakkaita ovat mm. Wolt, Relex, Dovre, NoHo ja Management Events.
Työntekijöitä 250
Y-tunnus 0696081-1
Perustettu 2003
Www www.staria.com
Puh + 358 42 44 22 000
E-mail info@staria.com
Toimipaikat Helsinki, Kotka, Lahti, Salo, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(25)
Ketterät menetelmät
(22)
Ohjelmistokehitys
(15)
Ohjelmistorobotiikka
(12)
Big Data
(5)

Toimialakokemus

Kiinteistöala
(6)
Kauppa
(5)
Asiantuntijapalvelut
(4)
IT
(1)

Teknologia

Oracle
(14)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(28)
Valmisohjelmisto
(26)

Omat tagit

Talousprosessipalvelut
Palkanlaskenta
NetSuite
rpa

Staria - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVantaan Energia – Robotiikalla tuottavuutta

"Meillä oli loppusuoralla muutama toimittajaehdokas, joista valitsimme Starian. Heillä on rautaista osaamista ohjelmistorobotiikasta ja UiPath-teknologista. Lisäksi heillä on osaamista koko prosessin läpiviemisestä, prosessien kartoittamisesta, kouluttamisesta sekä tietysti itse tekemisestä ja ylläpidosta."

-- Stefan Forsström, kehitys- ja analytiikkapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLaatutakuulla on ajan hermolla oleva taloushallintokumppani

"Nyt yrittäjämme voivat keskittyä laadukkaiden palveluidensa tuottamiseen, kun taloudesta huolehtii luotettava kumppani. Ketjuna meillä on kumppani, joka haluaa kehittää palvelujaan, joka on ajan hermolla ja innovatiivinen. He tuovat alan uusimmat innovaatiot ja uusimmat tuulet ketjuyrittäjiemme käyttöön. Myös heidän tarjoamat robotiikkapalvelut ovat tuoneet meille säästöjä ja.."

-- Henri Häyrinen / toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRobotic Process Automation boosts the operations of Hämeen Autovaruste

"We made an excellent choice of supplier. Collaboration has been smooth, and schedules and budgets have been kept. All in all, the project has been very positively welcomed. When a software robot takes over a part of routine work, employees have more time for more meaningful tasks,"

-- Jaana Järvelä / Financial Manager

Näytä referenssi

ReferenssiHentec - Independently executed NetSuite implementation

"Better reports convinced the staff of the system’s benefits. Clean and coherent data made using the business platform pleasent."

-- Kristoffer Öström / Finance & Operations Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Staria - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Johtamiseen ja liiketoiminnanohjaukseen liittyvä tieto on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Tämän vuoksi yrityksillä on vaikeuksia muodostaa kokonaiskuva liiketoiminnan nykytilasta. Yrityksen strategiset ja operatiiviset päätökset..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Pysy ajan tasalla henkilöstöjohtamisen kaikilla osa-alueilla ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa – sekä paikallisesti että kansainvälisesti Huolehdi tärkeimmästä resurssistasi Työntekijät ovat yrityksen menestyksen avain ja HR-osaston tehtävänä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Starian talouspalveluiden avulla saat täyden läpinäkyvyyden yrityksesi talouden kokonaiskuvaan yhtenäisten prosessien ja koko konsernin kattavan vertailukelpoisen raportoinnin avulla, niin Pohjoismaissa kuin ympäri maailman. Olemme erikoistuneet mm...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Autamme kansainvälisiä ja kansainvälistyviä yrityksiä kasvamaan NetSuiten avulla. Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Relex ja Dovre. NetSuite on aito pilvipohjainen ERP-alusta, joka skaalautuu yrityksenne kasvun mukaan. Staria on Pohjoismaiden palkituin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Tiimisi virtuaaliassistentti Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on ratkaisu esimerkiksi talous-, henkilöstö-, palkka- ja tietohallinnoissa esiintyvien rutiininomaisten, toistuvien ja manuaalisten työtehtävien automatisointiin. Robotiikka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Staria - Referenssit

Staria - Bloggaukset

 

Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku