Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria Oyj

Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Olemme tunnettuja rohkeudesta uudistaa ja kehittää talousprosesseja.

Staria Oyj - Yritysesittely

Staria tarjoaa joustavat liiketoimintaratkaisut kasvuyrityksille Suomessa ja ympäri maailman. Ratkaisuihin kuuluvat skaalautuva pilvi-ERP NetSuite, talouspalvelut, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka (RPA). Starian kansainväliset talouspalvelut kattavat jo yli 35 maata.

Starian asiakkaita ovat mm. Wolt, Relex, Dovre, NoHo ja Management Events.
Työntekijöitä 250
Y-tunnus 0696081-1
Perustettu 2003
Www www.staria.com
Puh + 358 42 44 22 000
E-mail info@staria.com
Toimipaikat Helsinki, Kotka, Lahti, Salo, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(28)
Ketterät menetelmät
(25)
Ohjelmistokehitys
(15)
Ohjelmistorobotiikka
(13)
Big Data
(5)

Toimialakokemus

Kauppa
(6)
Kiinteistöala
(6)
Asiantuntijapalvelut
(4)
IT
(1)

Teknologia

Oracle
(14)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(30)
Valmisohjelmisto
(27)

Omat tagit

Talousprosessipalvelut
Palkanlaskenta
NetSuite
rpa

Staria - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi Yhdessä Kotipizzan menestystä rakentamassa

"Starian lisäarvo tulee proaktiivisesta toiminnasta, toimialaan suuntautuvasta kiinnostuksesta ja aidosta kumppanussuhteesta. He ovat hyvin pulssilla, ja heidän toimintansa vapauttaa meiltä resursseja ja luo meille tehokkuutta. Jopa kirjanpitäjämme ovat erittäin kiinnostuneita ruokakulttuurista ja tästä bisneksestä, ei vain numeroista. Se tekee meidät ketteräksi."

-- Markus Kaatranen

Näytä referenssi

ReferenssiShaping new tomorrow vauhdittaa kansainvälistä kasvuaan NetSuiten avulla

"Staria on pohjoismainen yritys ja ymmärtää täten pohjoismaisten yritysten toiminnan. Keskustelu Starian kanssa on aina ollut hyvin avointa ja rehellistä, mitä arvostamme suuresti. ERP-järjestelmän ostaminen on iso päätös, joten on tärkeää valita kumppani, johon voi luottaa ja joka ymmärtää yrityksesi tarpeet."

-- Peter Fjeldgaard

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistorobotiikka tukee Xamkin kasvua

"Merkittävin tekijä RPA-kumppanivalinnassa oli usean vuoden kokemus yhteistyöstä Starian kanssa. Myös UiPathista oli kokemusta ja sen valinta teknologia-alustaksi oli hyvin selkeä”, kertoo Vesala. ”Yhteistyö on ollut todella toimivaa ja avointa – se on ennemmin rinnalla kulkemista ja ammatillista keskustelua kuin pelkkä asiakassuhde." - Katriina Vesala, lehtori. ”Yhteistyö on.."

-- Katriina Vesala ja Satu Rask

Näytä referenssi

ReferenssiVantaan Energia – Robotiikalla tuottavuutta

"Meillä oli loppusuoralla muutama toimittajaehdokas, joista valitsimme Starian. Heillä on rautaista osaamista ohjelmistorobotiikasta ja UiPath-teknologista. Lisäksi heillä on osaamista koko prosessin läpiviemisestä, prosessien kartoittamisesta, kouluttamisesta sekä tietysti itse tekemisestä ja ylläpidosta."

-- Stefan Forsström, kehitys- ja analytiikkapäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Staria - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Johtamiseen ja liiketoiminnanohjaukseen liittyvä tieto on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Tämän vuoksi yrityksillä on vaikeuksia muodostaa kokonaiskuva liiketoiminnan nykytilasta. Yrityksen strategiset ja operatiiviset päätökset..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Pysy ajan tasalla henkilöstöjohtamisen kaikilla osa-alueilla ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa – sekä paikallisesti että kansainvälisesti Huolehdi tärkeimmästä resurssistasi Työntekijät ovat yrityksen menestyksen avain ja HR-osaston tehtävänä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Starian talouspalveluiden avulla saat täyden läpinäkyvyyden yrityksesi talouden kokonaiskuvaan yhtenäisten prosessien ja koko konsernin kattavan vertailukelpoisen raportoinnin avulla, niin Pohjoismaissa kuin ympäri maailman. Olemme erikoistuneet mm...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Autamme kansainvälisiä ja kansainvälistyviä yrityksiä kasvamaan NetSuiten avulla. Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Relex ja Dovre. NetSuite on aito pilvipohjainen ERP-alusta, joka skaalautuu yrityksenne kasvun mukaan. Staria on Pohjoismaiden palkituin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Tiimisi virtuaaliassistentti Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on ratkaisu esimerkiksi talous-, henkilöstö-, palkka- ja tietohallinnoissa esiintyvien rutiininomaisten, toistuvien ja manuaalisten työtehtävien automatisointiin. Robotiikka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Staria - Referenssit

Staria - Bloggaukset

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

 

Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku