Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria Oyj

Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka. Olemme tunnettuja rohkeudesta uudistaa ja kehittää talousprosesseja.

Staria Oyj - Yritysesittely

Staria tarjoaa joustavat liiketoimintaratkaisut kasvuyrityksille Suomessa ja ympäri maailman. Ratkaisuihin kuuluvat skaalautuva pilvi-ERP NetSuite, talouspalvelut, HR- ja palkkapalvelut sekä ohjelmistorobotiikka (RPA). Starian kansainväliset talouspalvelut kattavat jo yli 35 maata.

Starian asiakkaita ovat mm. Wolt, Relex, Dovre, NoHo ja Management Events.
Työntekijöitä 250
Y-tunnus 0696081-1
Perustettu 2003
Www www.staria.com
Puh + 358 42 44 22 000
E-mail info@staria.com
Toimipaikat Helsinki, Kotka, Lahti, Salo, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(32)
Ketterät menetelmät
(29)
Ohjelmistorobotiikka
(17)
Ohjelmistokehitys
(15)
Big Data
(6)

Toimialakokemus

Kiinteistöala
(7)
Kauppa
(6)
Asiantuntijapalvelut
(5)
IT
(2)

Teknologia

Oracle
(14)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(34)
Valmisohjelmisto
(30)

Omat tagit

Talousprosessipalvelut
Palkanlaskenta
NetSuite
rpa

Staria - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiStaria auttaa Naughty BRGR:ia kohti kansainvälistä kasvua

"Staria pystyi näyttämään asiantuntemuksensa jo valintaprosessissa. Nyt meillä on Starian ansiosta selkeä aikataulutus kaikkeen ja hommat rullaavat."

-- Lars Oehlandt, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiStarship Technologies – Kiihdyttää kasvua NetSuiten avulla

"Yksi suurimmista hyödyistä Starian kanssa työskentelyssä oli heidän kokemuksensa. Olemme käyttäneet NetSuite-järjestelmää aiemmin, mutta emme olleet tietoisia sen parhaista käytännöistä. He käyttivät aikaa prosessiemme oppimiseen ja antoivat tarvittaessa suosituksia. Käyttöönoton jälkeen jakson katkon konsolidointiin vaadittava aika väheni muutamasta päivästä muutamaan.."

-- Adrian Suarez

Näytä referenssi

ReferenssiEezy – Yhdenmukaista ja luotettavaa talousdataa tehokkaasti

"Voisin suositella Stariaa kaikille, jotka haluavat kehittää omaa taloushallintoaan. He ovat hyvin kehittämishakuinen ja automaatioon pyrkivä kumppani, jonka laatulupaus on pitänyt."

-- Hannu Nyman

Näytä referenssi

ReferenssiArkean uudistushanke – parempaa liiketoiminnan ohjattavuutta ja arjen sujuvuutta

"Yhteistyö Starian kanssa on jo käyttöönottoprojektista lähtien ollut sujuvaa ja mutkatonta. Projekti on edennyt suunnitellun mukaisesti ja Arkean tarpeita on kuunneltu ja niihin on etsitty aktiivisesti Starian puolelta toimivia ratkaisuja. Vaikka itse palvelutuotantoa on takana vasta muutama viikko, on jo nyt Arkean puolella havaittavissa, että useita manuaalityövaiheita on saatu.."

-- Pirjo Kankaanranta

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Staria - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Johtamiseen ja liiketoiminnanohjaukseen liittyvä tieto on usein hajallaan useissa eri järjestelmissä ja Exceleissä. Tämän vuoksi yrityksillä on vaikeuksia muodostaa kokonaiskuva liiketoiminnan nykytilasta. Yrityksen strategiset ja operatiiviset päätökset..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Pysy ajan tasalla henkilöstöjohtamisen kaikilla osa-alueilla ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa – sekä paikallisesti että kansainvälisesti Huolehdi tärkeimmästä resurssistasi Työntekijät ovat yrityksen menestyksen avain ja HR-osaston tehtävänä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Starian talouspalveluiden avulla saat täyden läpinäkyvyyden yrityksesi talouden kokonaiskuvaan yhtenäisten prosessien ja koko konsernin kattavan vertailukelpoisen raportoinnin avulla, niin Pohjoismaissa kuin ympäri maailman. Olemme erikoistuneet mm...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Autamme kansainvälisiä ja kansainvälistyviä yrityksiä kasvamaan NetSuiten avulla. Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Relex ja Dovre. NetSuite on aito pilvipohjainen ERP-alusta, joka skaalautuu yrityksenne kasvun mukaan. Staria on Pohjoismaiden palkituin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Tiimisi virtuaaliassistentti Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on ratkaisu esimerkiksi talous-, henkilöstö-, palkka- ja tietohallinnoissa esiintyvien rutiininomaisten, toistuvien ja manuaalisten työtehtävien automatisointiin. Robotiikka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Staria - Referenssit

Staria - Bloggaukset

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

 

Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku