Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakennuskemian kansainvälistä laajentumista tukee pitkäaikainen kumppani

ReferenssiRakennuskemia kehittää, myy ja markkinoi rakennus-, remontointi- ja kodinhoitotuotteita. Yrityksen omat tuotemerkit ovat WTF®, QUICKLOADER®, WOODCARE.GUIDE, RK, Maxx Gear, PAINT.GUIDE ja Timpuri. Omien merkkien lisäksi Rakennuskemia edustaa useita kansainvälisesti tunnettuja alan brändejä, kuten Dupli-Coloria, Tytania, Bisonia ja Mellerudia. Rakennuskemia perustettiin ​​vuonna 1988, ja on sittemmin kasvanut kansainvälisesti toimivaksi rakennus-, remontointi- ja kodinhoitotuotteiden innovatiiviseksi kehittäjäksi.

Kansainvälinen laajentuminen vaatii oikeanlaista tukea

Yhteistyö Starian kanssa alkoi jo vuonna 2018, kun Rakennuskemia oli uuden toiminnanohjausjärjestelmän tarpeessa. Jotta tavoite liiketoiminnan kasvattamisesta ja laajentamisesta Suomen ulkopuolelle voitiin saavuttaa, Rakennuskemian täytyi varmistaa, että heidän järjestelmänsä tukisivat tätä tavoitetta parhaalla mahdollisella tavalla ja olisivat kansainvälistymiseen sopivat.

– Halusimme, että data on aina saatavilla. Halusimme myös toimia modernimmin ja nostaa koko ERP-järjestelmän seuraavalle tasolle, Rakennuskemian toimitusjohtaja Mikko Ikonen kertoo.

– Staria näki meidät kasvuyrityksenä ja vakuutti meidät siitä, että NetSuite on meille oikea valinta. Uusien tytäryhtiöiden perustaminen Suomen ulkopuolelle on ollut helppoa ja NetSuite on täyttänyt tarpeet, joita yrityksen kasvaessa on tullut vastaan, Ikonen sanoo.

Pitkäkestoinen kumppanuus

Rakennuskemian ja Starian yhteistyö ei jäänyt NetSuite ERP -käyttöönottoon, sillä useampi Starian palvelu vastasi Rakennuskemian tarpeisiin, ja kumppanuus jatkoi syvenemistään.

– Yhteistyö Starian kanssa on laajentunut aina ERP-projektin käynnistämisestä lähtien, sillä meille on askel askeleelta syntynyt tarpeita uusille palveluille. Toivoisin, että olisimme siirtyneet käyttämään Starian palkkapalveluita jo vuosia sitten, Ikonen sanoo.

Koska Rakennuskemia käytti Starian palkkapalveluita Suomessa, oli luonnollista ottaa palvelu käyttöön myös Ruotsissa yrityksen laajentuessa sinne vuonna 2024. Kumppanuuden kehittämistä haluttiin jatkaa myös muilla markkinoilla.

– Näemme Starian osana tiimiämme. He tuntevat järjestelmämme erittäin hyvin, ja koska henkilöstö on pysynyt lähestulkoon samana koko matkan ajan, koemme, että he todella tuntevat tarpeemme ja tietävät mitä tarvitsemme. Pelkän ohjelmoinnin sijaan he myös neuvovat meitä, Ikonen sanoo.

– Staria on kumppanimme, sillä on paljon parempaa ja helpompaa työskennellä yhden luotettavan kumppanin kanssa sen sijaan, että jokaiseen maahan täytyisi etsiä ja valita uusi kumppani, Ikonen lisää.

Katso Rakennuskemian asiakastarina videolla täältä

Suosittelija:

Näemme Starian osana tiimiämme. He tuntevat järjestelmämme erittäin hyvin, ja koska henkilöstö on pysynyt lähestulkoon samana koko matkan ajan, koemme, että he todella tuntevat tarpeemme ja tietävät mitä tarvitsemme. Pelkän ohjelmoinnin sijaan he myös neuvovat meitä.

Mikko Ikonen, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Rakennuskemia Oy
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Analytiikka
Auditointi
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

NetSuite
NetSuite ERP
NetSuite-kumppani
NetSuite-käyttöönotto
Oracle NetSuite
asiakastarina
ERP-järjestelmä
ERP-käyttöönottoprojektit
erp-projekti
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmät
kansainvälinen kasvu
Kansainvälistyminen
kansainvälinen liiketoiminta
kansainväliset talous- ja palkkapalvelut
järjestelmäprojekti
Järjestelmähanke
järjestelmäratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia